QUOTE(simre @ 2010 08 25, 06:46)
O beje, ar jums nėra taip, kad susiveriat kokį derinį ir gaila jį išardyt?
Nuolatos
Beveik visos mano apyrankės suvertos "neišardomai". Bet paskui kažkaip vis tiek persikeičia - tai pamainau karoliukus, tai kokį ateivį priimu, kitą iš jo vietos iškeliu... Žodžiu, juda jie. Bet esmė nesikeičia... Na, aš taip galvoju. Iš tikro tai ir esmė biskutuką keičiasi...
Ir nesivėrinėju kaskart naujos. Nes aš mėgėja į ką nors įsikabint ir tą būtent vieną nešiot. Visą aną žiemą konstravau raudoną. Į pavasarį pasdaviau ant žalsvos - violetinės, pavasarį jos paleist negalėjau. Vasarą įsikabinau žaliai mėlyną, iki pat dabar - tik vasaros gale vėl perėjau ant raudonos, ją pervėrus (iš mažiaus, t.y. septynmečio sūnaus, gavau dovanų raudoną čakrą, tai ją ir įtaisiau per vidurį). Ir iki dabar nešioju ją, o neseniai prisidėjau dar ir kitą, prieskoninių spalvų, su penkiais karoliukais... Ne nu, su devyniais, bet mažais
QUOTE(askela @ 2010 08 25, 12:25)
pradejau vaistu ieskoti, o internetas visagalis, kad pradejo siulyti, kaip vaistineje dabar, nuo prasciausiu iki ohohoho ir visur ieina viena veiklioji sudedamoji dalis "Trollbeads"
Galvoju kas gali padeti?
Daktaras ?
Pirmiausia, tie vaistai yra homeopatiniai, tojest, kuom susirgai, tuo ir gydykis, vadinasi.
Antriausia, liga nepagydoma. Užjaučiam, jei tai buvo netikėta, tai gali ištikti bet kada bet kurį žmogų, bet kokio amžiaus, bet kokių pajamų.
Trečiausia, su ta liga galima gyventi. Bet žinoma, ji kartais atsinaujins, bus paūmėjimai, bus pagerėjimai. Per pagerėjimą užtenka periodiškai vartoti vaistus (bent po trolį per mėnesį, ir nieko. Per paūmėjimą galimos didesnės išlaidos, nu bet tai ką - visiems ligoniams taip.
Nesikreipk į vyrą, jis nepadės
Čia ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuot vyrus, kurie bent jau vaistų nuperka. Mes tik padėsim. Atjausim
Suprasim
A kas jau čia daugiau atjaus, kad ne pačios