labukas,
giriu paezeres rinkini,tikrai pigiau pas italiuka gavau skaiciukus uz sidabriuka(drambli)laukiu nesulaukiu,kol gausiu
paprotinkit mergaites,kaip ta grandinele issirinkt jei imsiu trumpiausia manau bus ranka mano labai plona,paskui kad nekristu,kol kankolu pririnksiu niugi skaiciau,kad dabar akcija iki pab.men.dovanu du karoliukai,uzsakant intiku kokius patartumete imti,nesu gyvi macius,kurie verti demesio ?
Idomu, kankolu prie apyrankes duos keturis kaip Vilniui buvo...
Jei taip, tai maz kuri galit papirkt...
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 24, 14:26)
Idomu, kankolu prie apyrankes duos keturis kaip Vilniui buvo...
aha, borooze alio....kaip faina butu kuri galetu man reikia grandineleas su uzsegimu,ir jei dar duotu karoliuku super butu
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 24, 14:23)
Nu pailsesi cia...juk i darziuka tik vienas eina, o kitas dar namie lieka...dar tik 1,4...tai dar toloka sitam... siuos metus dar kaip nors...O dar ir ciucis 2men... nezinau, nezinau, kaip mes cia versimes...bijojau vasaros, sakau visi namie bus...o dabar ko tais ruksejo baugu... pagalbininke i mokykla iseis...kitas pagalbininkas i darziuka... ot kariausim cia su likusiais mazyliais...net saldu pagalvot... ( cia gi ne katukas, i dezute nevaiksto...)
Papildyta:
Tai siandien ta diena laimyngoji...
Papildyta:
Tai siandien ta diena laimyngoji...
oj nu kaip nors, norit nenorit, turėdiot susigyvent
Sveikos norėčiau paklausti kur kaune galima įsigyti šių karoliukų bei apyrankę?
QUOTE(eglute1990 @ 2010 08 24, 16:09)
Sveikos norėčiau paklausti kur kaune galima įsigyti šių karoliukų bei apyrankę?
Megoj...
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 14:55)
Žiūriu žiūriu, man tie raitūzai nelabai tie naujos formos..
Gal čia tik kad trys iš eilės, todėl nesižiūri? Aš taip apsidžiaugiau, juos pamačius, o vat toj nuotraukoj irgi kažkaip nusivyliau
QUOTE(labamba @ 2010 08 24, 15:26)
paprotinkit mergaites,kaip ta grandinele issirinkt jei imsiu trumpiausia manau bus ranka mano labai plona,paskui kad nekristu,kol kankolu pririnksiu
1. Labai plona - čia ne pasakymas, centimetrais reikia Tiesiog užklausk, gal kuri mergina su tokiais cm - kokią perka. Nežinau, ar labai jau čia gerai ta mažiausia, taigis kūdikiams ją perka
2. Apyrankė turi būti laisvoka. Aš, kadangi mėgstu, kad ir pilna apyrankė būtų neaptempta, tai aplamai sakau - jei jau krenta nuo rankos, tada didelė, o jei dar nekrenta - tada pati ta Nes prisivėrus karolių jinai geroookai sumažėja.
QUOTE(labamba @ 2010 08 24, 15:33)
aha, borooze alio....kaip faina butu kuri galetu man reikia grandineleas su uzsegimu,ir jei dar duotu karoliuku super butu
Klausau na as tau tikria galiu padėti, bet kokius karolisu imt ? brūkštelk į až jei ką
istiesu kazkaip nelabai tikiu kad duos keturis... ma atrodo kad neduos... nors gal ...
QUOTE(Noa @ 2010 08 24, 15:14)
Gal čia tik kad trys iš eilės, todėl nesižiūri? Aš taip apsidžiaugiau, juos pamačius, o vat toj nuotraukoj irgi kažkaip nusivyliau
Man jie ir gyvai nelabai, besvoriai, lyg iš plastiko būtų...
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 24, 16:39)
istiesu kazkaip nelabai tikiu kad duos keturis... ma atrodo kad neduos... nors gal ...
Nu Vilniui tai dave, du kataloginius ir dvi unikas...
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 24, 16:39)
aš kažkaip manau, kad turėtų duot... jei jau sostinę pamalonino, tai ir čia turėtų ...