QUOTE(erilukaha @ 2010 08 23, 08:34)
Nu gi cia kalba DIDELIS...DIDELI...pavydas...
Nu tai aišku kad Kas gi dar
QUOTE(danske @ 2010 08 23, 12:26)
Ir iskilo man toks klausimas. Vilkausi tokia puosnesne suknele.Visgi svente.Ji pilka, bet niekaip nelipo man troliai. Ir taip deliojau, ir anaip. Turiu auskaru , atrodo, daugiau nei reikalinga. Ir rimtesniu, ir kuklesniu. Ir niekaip nesudeliojau. Per kasdieniniai man tie troliai ir viskas, atrode.Gal kad ne akmenukai, neturiu auksinuku? Tai uz ka tiek pinigu, pamaniau, , suplojau,
Gal as cia prisigalvojau nesamoniu, bet pasidare idomu, ar nei vienai tokio klausimo nekilo?
Gal as cia prisigalvojau nesamoniu, bet pasidare idomu, ar nei vienai tokio klausimo nekilo?
Aš šiaip sutinku, kad troliai nėr labai jau ten šliūbiniai. Bet mano supratimu, investuot gi ir reikia daugiau į tai, ką nuolat dėvėsi, o ne vieną kartą. Tarkim, darbinis kostiumėlis jei bus brangesnis, geresnis - taigi ir matysis jį nešiojant. Arba paltas. Arba rankinukas, arba troliai. O kokia vestuvėms tinkama suknelė - kiek ją kartų užsidėsi? Vieną, du? Tai nafig laidytis Ji gi tiek tik ir turi atlaikyt, tik tokios kokybės ir reikia O toliau - kol proga ateis, iš mados išeis
Taip ir su papuošalais. Vienai progai gi ir pats žmogus susivert gali, ką nors ryškaus, stiliovo, ko kasdien gal ir neužsidėsi. O vat kasdieeeeeen kasdien norisi ko nors kokybiško, prie visko tinkančio, neišeinančio tuoj iš mados... Trolių
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 23, 13:16)
O as ir vel pavergt ateinu...visur skelbimus daviau kaip durne...o mano ciuciu visgi uzmuse...su motociklu nudauze...
Oi ple. Sakiau Varguolė tu
Na, bent nesikankino
Betgi žinojai pati Nesakyk, kad nejautei
QUOTE(Song @ 2010 08 23, 13:27)
Mano diedo hobis akmenėliai. Pažiūrės parėjęs vakare, parašysiu ką sakė.
NU ne dieds, o lobis. Visapusiškas
QUOTE(Enita @ 2010 08 23, 17:21)
Na, merginos, esu laiminga kaip slyva Vietoj nemylimos didžiosios žemės ant mano apyrankės sutvisko štai kas
Kad ir kuris iš tų karolių būtų vietoj Žemės - vis tiek gerai. Žemė svambalas, o šitie visi - grožis