Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsivaduot nuo smurtaujančio vyro?

jo sitaucija iš tiesų nepavydėtina, bet jeigu, jau kaip sakai neturi kitos išeities, tai būk protinga, kaip nors kaulyk pinigų iš jo , ir aplamai daugiau laisvės sau. Toks įspūdis kad esi pilka pelytė, kur nieku be jo žinios negali žengti nė žingnio, na tebunie, bet ką jau ką mokslus sau, kaip yra pinigų tai privalai išsireikalauti g.gif
Stengis daugiau mylėti save, sakei kad sėdi prie jo kompo tik rytais, siaubas doh.gif reikalauk kompo atskiro sau, na galų gale pasirūpink savimi jo sąskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2006 01 20, 10:57)
Nusikalstamo pasaulio žmonės labai myli vaikus, be galo. Šitą žinau iš patirties.
Nėra smurtautojai tokie baisūs, kokie bando atrodyti...

VISI NORMALŪS ŽMONĖS MYLI SAVO VAIKUS, NEPRIKLAUSOMAI NUO TO KUO JIE UŽSIIMA...
VIEN TAI KAD SMURTAUJA YRA BAISU, O GRASINIMAI BET KOKIE, REALŪS AR NEREALŪS VEIKIA PSICHIKĄ...

Melnikaite, jo draugų žmonos yra tik geros pažįstamos, žodis draugas reiškia daug daugiau negu kartu papramogaut ar išgert kavos...Aš nežinau kokio amžiaus tavo vaikas, tačiau gali prisigalvot veiklos su juo už namų ribų, būreliai, baseinai,na net nežinau kas dar...Tu lydėtum savo vaiką, būtų proga susipažinti su kitokiais žmonėmis, pabendrauti, o gal rasti draugių...Kuo tu domiesi? Ką veiki laisvalaikiu? Vienu žodžiu nebūk višta ir "blondinė".(tokia kaip per "Dviračiio žinias" biggrin.gif).
Labai daug vyrų vis dar mano, kad žmonos vieta virtuvėje, namuose...Kad ji turi būti virėja, skalbėja, auklė, meilužė...Jie galvoja, kad visos bobos durnos, o jei pasitaiko kokia nedurna, tai jų bijo.
Be to man atrodo, kad kai būnat vieni, šeimos rate, jis su tavim elgiasi geriau negu tada, kai šalia jo draugai ? Jeigu taip jis silpnas žmogus, kuris tokiu primityviu, bet jo rate suprantamu būdu, rodo savo galią valdžią. Jis yra žemo lygio "žulikas"...
Atsakyti
QUOTE(Melnikaite @ 2006 01 20, 07:23)
aciu uz tokius ismintingus patarimus,bet turbut nera taip paprasta, kaip Jums atrodo..kaip viena forumiete pastebejo, jis tikrai priklauso nusikalstamai grupuotei, ne karta buvo jam grasinta, o is jo senu draugeliu puse jau ner gyvuju tarpe..neabejoju, kad jis pats ka nors yra nudejes, nors man apie tai ,aisku, nieko neuzsimena..

Visu pirma, as buciau labai pagalvojusi, pries apsisprendziant su tokiu tureti vaiku. Kazin ar ryzciausi tokiam zingsniui. Bet kas padaryta, tas padaryta.
Manau, labai geras patarimas yra kaupti pinigus "juodai dienai". Jie niekur nedings, visada pravers. O ir su advokatu apie savo galimybes pakalbeciau tavo vietoje. Del smurtavimo, pasidaryk ekspertize, tada jusu issiskyrimo atveju jis netures jokios teises i vaikus, del savo smurtavimo.
Atsakyti
laba. MElnikaite, tavo padetis daug kuo primena mano pazistamos moksadrauges padeti.mokomes vakarais, tai kartais isgert nueinam kavos...ji irgi , atpasakojus gyvenimo istorija atrodytu vista, bet, moteriskes! - ar jus butumet ne vistos ir pilkos, jei vyras pagal tavo geruma nusprendzia kiek bapkiu duot!!!! jai, beje, vyras irgi neleido nei mokytis, nei dirbt, bet po vieno skandalo, kai ta pabego- pazadejo leist ka nori veikt, kad tik griztu mirksiukas.gif ..
Beje, man rodos, kad Tu biski ji dar myli... g.gif
Atsakyti
pirmas dalykas, pasakysiu, kad nesuvokiu, kad mane galėtų mušti, nesuvokiu, kad aš galėčiau kam nors leisti mane mušti, aš taip atsilyginčiau, kad tokių minčių nekiltų, nebūtinai fiziškai...
jei smurtautojas jaučia, kad jis ir toliau ramiai be rimto pasipriešinimo gali smurtauti jis tai ir darys, juk taip malonu kitam ant galvos ...
kitas klausimas gyvenimo draugo ir vaikų tėvo savo vaikams pasirinkimas.
vaikai iš tėvo vistiek gaus išlaikymą, čia tavo pasirinkimas, ilgai jau taip gyveni, būsiu žiauri- turbūt patinka, nes jei man nepatiktų aš basa į gatvę išeičiau, bus kas padės, negi neturi artimųjų? nebėda jei ir nėra yra valstybinės įstaigos, jei prieini prie interneto, gali rast daug info, kur rast pagalbą.

Atsakyti
Sunki situacija, nieko nepasakysi. Ir tai, kad tu joje atsidure, jokiu budu nereiskia, kad tu vista ar ka. Su neprognozuojamais vyrais, ypac tais kurie kazkaip dar yra isivele i nusikalstamas grupes, engimo situacijos patampa daug sunkesnes.

g.gif

Vistik, kazkaip issivaduoti is tos padeties irgi reikia. Na, man atrodo, kad geriausia iseitis vis tiek butu ji palikti ax.gif Smurtininkai nepasikeicia. Be to jei ir jam grasina, juk ir tau su leliukais pavojus.

Bet kol kas realiau butu a) kaip daug kas cia patare - kaupti pinigelius staigaus isejimo atvejui b.) manipuliuti jo svelnumo priepuoliais - isgaunant sau daugiau laisves (pvz. automobilis, butas vaiko vardu, etc.etc), c) tureti moteru prieglaudos adresus - susizinoti su vadovybe, kokios tose prieglaudose salygos, saugumas, ir pan., d) dokumentuoti/fotografuoti bet kokius musimo pasekmes e) teisine konsultacija - galima irgi pasidometi per moteru namus, ten jie turetu tureti tokius advokatu duomenis.

Svarbiausia iseinant - tavo ir tavo leliuko saugumas, netgi prieinant iki saunamojo ginklo pirkimo savigynai, kelimosi i kita miesta, pavardes keitimo ir pan. Na gal as cia biski paranojiskai, bet visokius variantus vistiek apmastyt reiketu.

Na sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 31 sausio 2006 - 01:00
Melnikaite, kaip tau sekasi, gal yra kokių pasikeitimų tavo gyvenime?
Atsakyti
Sakai nenori smurtaujančio vyro, bet ir nenori atsisakyti prabangaus gyvenimo. Deja, brangioji, reikia pačiai rinktis ko nori iš gyveenimo. Gal ir skaudžiai šie žodžiai skamba, bet tai tiesa. Aš pati buvau žmona smurtaujančio vyro. Ranką prieš mane kėlė ir ne kartą, kuo toliau tuo daugiau, nors po kiekvieno karto atsiprašinėdavo ir žadėdavo pasikeisti. Bet patikėk, jo pažadai taip ir liko pažadais. Paskutinį kartą vos neužmušė. Sulaužė nosį, veidrodyje nepažinau saves. Atsikėliau po paros, negalėjau vaikščioti. Ar ir tu to nori. Ne, brangioji, nelinkiu net didžiausiam priešui išgyventi to. Jau praėjus keturiems metams vis dar gydausi, nuo jo padarytos žalos. Nepatikėsi, pabėgau. Pasiėmiau tik savo daiktus išvažiavau į kitą miestą, nes jis grasino, kad nužudys mane ir tą, kas tik man parodys dėmesį. Pasitelkiau į pagalbą policiją. Jis patikėk nuleido po keletos metų rankas. Pradėjau nuo nulio. Pasiskolinau šiek tiek pinigėlių pradžiai iįsinuomoti butuką, įsidarbinau, atlyginimas buvo mažas. Buvo tikrai sunku. Valgydavau tik už kelis centus sintetines sriubytes. Bet patikėk tai netruko ilgai. Bet žinojau, kad daugiau manęs niekas nebedaužys ir nebeskaudins. Keista, bet kurį laiką aš ilgėjausi to despoto, bet dar syk pasakiau sau ne. Jis turėjo krūva meilužių. Kaip dabar pagalvoju kokia kvaila buvau, kad anksčiau nepabėgau.
Dabar aš gyvenu kaip pasakoj. Jau trys metai su manimi kitas vyras, kuris mane myli ir aš jį, savo sunkiu darbu išsikovojau padorų atlyginimą, užimu padorias pareigas, turiu geru draugų. Gyvenu taip, kaip kažkada svajojau. Ir tik dėl to, kad vieną dieną ryžausi atsisakyti savo buvusio idijoto vyro.
O dėl pinigų nebijok, teisingai pasakė, pinigai yra uždirbami, pati išbandžiau. Be jokių pažystamų, pažinčių, savo jėgomis tai padariau ir patikėk labai savimi kartais didžiuojuosi.
Linkiu tau,mažute sėkmė, ištvėrmės. Nereikia dėl pinigų būti su žmogumi, kuris tavęs negerbia, nemyli. Patikėk,žemėje yra toks žmogiukas, kuris tave nešios ant rankų. Tik reikia tuo labai tikėti. Nusipirk paskaityti knygą - PASAMONĖS GALIA. Man ji padėdavo. Leisk sau būti laimingai, mylimai. Sėkmės
Atsakyti
Sveikos, brangiosios,
aciu uz grazius laiskus, skaitau visus, tik prie kompo , kaip jau minejau , bunu ryte, nes nenoriu, kad vyras uztiktu mane tokius laiskelius rasinejant..
Siand mano nuotaika gera- vyras isvaziavo tipo darbo reikalais i Austrija, tai as kaip ant sparnu smile.gif
Pasinaudojau jusu patarimu kaulyt pinigeliu biggrin.gif blyn, sugalvojau, kad papu operacija noriu pasidaryt- tipo reik 10 tukst. litu smile.gif .. ( aisku, cia sposas mano ). tai pazyze, bet kadangi jauciaskaltu po paskutiniu musu mustyniu, tai lyg ir nusileido..aisku, ne kokie tai pinigeliai, bet lasas po laso smile.gif
Zinot, visos jus protingos ir savotiskai teisios, bet beda ta, kad turbut esu tuscia lele- tikrai krisiu i juoda depresija is rumu patekus i koki priemiescio butuka su kiaurais langais. aisku, su juo nepasiliksiu, esu tvirtai apsisprendus. tik bandau but atsargi..nes tikrai nelengva, kai esi viena (tikrai neturiu drauges, kad galeciau sakyt savo planus. syki jau yra mane isdave). Jus man labai padedat.aciu
Papildyta:
syga, papasakok smulkiau apie save.juk iseidama ant nulio, rizikavai ir vaiku gerove, negi nebuvo baisu? kai pagalvoju, kad nerasiu darbo arba uz minimuma...(neturiu aukstojo issilav).
Atsakyti
Bet kaip tu tą papu operaciją žadi "darytis", taigi nėščia esi?
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 02 01, 17:29)
Bet kaip tu tą papu operaciją žadi "darytis", taigi nėščia esi?

Aga, aš irgi taip pagalvojau g.gif Nebent tu jam nesakai, kad laukiesi... Nieko nesuprantu... Jei kauliji pinigų, tai būk protinga, viską apgalvok iki smulkmenų. 10 tūkst., tai man regis, visai neblogi pinigai pirmai pradžiai...
O ir aplamai, kažkaip čia daug neaiškumų, nesutampa kažkaip... šioje istorijoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 01 vasario 2006 - 18:58
QUOTE(gebene @ 2006 02 01, 19:56)
Jei kauliji pinigų, tai būk protinga, viską apgalvok iki smulkmenų. 10 tūkst., tai man regis, visai neblogi pinigai pirmai pradžiai...

Taip, pinigai neblogi, bet operacijos rezultatą tai vyrui vis tiek teks parodyt biggrin.gif
Atsakyti