Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamasis molis

QUOTE(cucciolo @ 2011 07 14, 21:22)
nezinau ar tai nuo molio, kaip sake, valosi toksinai, bet ant veido palaipsniui iskilo skausmingi spuogai - galima sakyt, kasdien po viena.. pradedu bijoti, o gal blogai kas. pasitariau su kosmetike, sako, taip turi buti, bet baisoka, odos bukle siaip man atrodo blogesne unsure.gif

Pirmą kartą skaitau, kad molį galima gerti, bet skamba labai viliojančiai, reiks pamėginti biggrin.gif Man pamenu panašiai buvo, kai perėjau prie ekologiškos kosmetikos. Pradžioj labai odą spuoguotą buvo, bet paskui susitvarkė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2011 02 06, 22:02)
Sveikos,

As ir geriu si moli gal kokius du men., bet man pradejo lysti spuogai ant kaktos, tiesio guzai  doh.gif  Atrodau kaip paaugle  lotuliukas.gif

Žinokit man lygiai taip darosi unsure.gif ,geriu nuo birželio pradžios,dabar turiu gal 4 skausmingus guzus doh.gif .Jau nebežinau kas čia darosi,jaučiu,kad mesiu šitą reikalą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 07 27, 21:09)
Žinokit man lygiai taip darosi unsure.gif ,geriu nuo birželio pradžios,dabar turiu gal 4 skausmingus  guzus doh.gif  .Jau nebežinau kas čia darosi,jaučiu,kad mesiu šitą reikalą verysad.gif

Gal pamėgink su kosmetologe pasikonsultuoti, gal patartu ka nors blink.gif
Atsakyti
jeigu lenda spuogai vadinasi gerai, taip organizmas valosi smile.gif o daugiausiai organizmas valosi per oda, todel nemeskit sito reikalo. gali ne tik spuogu atsirasti, bet ir skausmai kune ar kokios ligos paumėti. tai geras ženklas
Atsakyti
norėjau paklausti - jūs, tos, kurios geriate molį, ar savo mitybą irgi reguliuojate? na, žaliavalgiaujate ir panašiai? Ar tiesiog moliaujate? smile.gif
Atsakyti
Kaip del aliuminio, esancio molyje? Aliuminio perteklius yra nuodingas http://lt.wikipedia.org/wiki/Aliuminis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2012 10 04, 14:32)
as tai pirma kart apskritai toki dalyka pamaciau, kad moli gerti  ohmy.gif

labas. tikrai visiems keistai skamba, jiems atrodo, kad geriama žemė smile.gif aš gėriau pavasarį, tai tokie išvalyti žalsvi milteliai, juose daug gėrio. skonis nėra labai malonus, na, galima išgert vandenį, o nuosėdas palikt ant dugno.
galvoju vėl pagert kelis mėnesius, kad išsivalyti organizmą.
Atsakyti
Labuka,

Geriau moli smile.gif kaip ir viskas ok buvo, kol neprasidejo keistumai: galvos baisus svaigimas, nuovargis ir t.t
Tikrai nepagalvojau kad nuo molio, kol nenustojau jo gerti ir viskas gryzo i vietas. tai geriancias noriu perspeti, kad butinai darytumet pertraukas kas menesi, bent dvi savaites negerti smile.gif
nes iseina daugiau nei reikia su juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Santa Liucija @ 2012 07 17, 08:14)
norėjau paklausti - jūs, tos, kurios geriate molį, ar savo mitybą irgi reguliuojate? na, žaliavalgiaujate ir panašiai? Ar tiesiog moliaujate? smile.gif

Dar tik savaitė kaip geriu žaliąjį molį. Iš pradžių visa kakta spuogais nuėjo, bet dabar jau rimsta - oda darosi lygesnė. Aš pati žaliavalgiauju beveik 100 procentų, bet dar jokių pašalinių neigiamų (išskyrus tuos spuogus pirmom trim dienom) nepastebėjau. Va, tik kai pradėjau gerti molį, daugiau geriu vandens, kažkaip pačiai norisi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Skrajokle @ 2012 07 27, 14:16)
Kaip del aliuminio, esancio molyje? Aliuminio perteklius yra nuodingas http://lt.wikipedia.org/wiki/Aliuminis  unsure.gif

o kur matyt, kad sitam molyje yra aliuminio? g.gif

man po ligos gydymo ir ilgo antibu vartojimo reikia kazkokiais budais issivalyti zarnyna ir kepenis. skaitau viska is eiles, kadangi turiu jautru skrandi, tam tikri ekstremalus budai netinka (kaip druska, citrusu sultys ir pan).molis, praktiskai vienas ir tu, kuriuos galeciau vartoti ir netgi padetu sumazinti rugstinguma g.gif gerus tokius brudus, kad man molio tirsciu isgert, tai tas pats, kaip paprasta stikline vandens, bet ar tikrai to reikia? nebus blogiau? man kazkaip tik skystimelio gerimas atrodo daug maziau veiksmingesnis, nei gertume su tirsciais g.gif
Atsakyti
Skaičiau,kad žaliasis molis lyg geriausias..o dabar radau internete ir lietuviško molio labai pigus http://garsospalvos....o...2&Itemid=77 gal kas bandėte? Kur kasa idomu jį Lietuvoje? ax.gif Ar čia įvežtinis perpilstytas,kaip žinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2012 11 22, 21:28)
Skaičiau,kad žaliasis molis lyg geriausias..o dabar radau internete ir lietuviško molio labai pigus  http://garsospalvos....o...2&Itemid=77  gal kas bandėte? Kur kasa idomu jį Lietuvoje? ax.gif Ar čia įvežtinis perpilstytas,kaip žinot  g.gif

Kažkaip mažai informacijos, sunku patikėti g.gif Ir tų molių jau galima ir daugiau kompanijų pasirinkti, čia jau kalbėjo apie Luvos molį. O įvedus į google galima rasti ir kitų, pvz., radau Bentonito geriamąjį molį. Bet apie Argitalio daugiau įtikinamų argumentų parašyta ax.gif
Geriu Argitalio molį savaitę, apie pokyčius sunku dar ką pasakyti.
Atsakyti