Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamasis molis

QUOTE(vasara13 @ 2011 03 11, 20:17)
smulkus,-kaip miltai-,zalias,-apie ji raso kad galima naudoti tik kaukem,bet  kai kure zmones sako kad geria,o as bijau

Sveikos smile.gif
nusirpikau CIEL D'AZUR žaliojo molio, kai pirkau pardavėjai pasakiau, kad noriu geriamojo žaliojo molio tai davė kažkokį smulkesnį, ant pakuotės nebuvo parašyta, kad galima gerti.
Mano pirktas molis yra tokiam įpakavime: http://naturkosmetik...-ciel-dazur.jpg tai jei ir pas jus toks pat tai , manau, galite bandyti jį gerti smile.gif
Tiesiog būna taip kad parduotuvės paskirtis yra kosmetinės priemonės (skirta vartoti tik išorei), o jei ims pardavinėti ir tai ką galima vartoti (gerti ar valgyti) ar kažką tokio tai tuomet jau turės keisti savo paskirtį ir tuomet gal prisidės papildomų reikalivmų kad galėtų vykdyti prekybą (bent jau aš taip manau).
Atsakyti
Taip pat dar norėjau paklausti, vanduo kuriuo užpilate molį būna šaltas iš krano ar virintą atvėsintą pilate?
Atsakyti
jei neparasyta ant pakuotes, kad galima gerti ,negerkite. jis nera visai isvalytas kaip geriamas. jis tinka tik naudoti isorei ,kaip kosmetinis pvz veido kaukems. geriamas yra kitaip paruostas ,svariai isvalytas,ir be to jis brangesnis. kiek zinau tai tik argital yra geriamas. geriausia i negazuota mineralini vandeni maisyti gerimui. smile.gif
Papildyta:
jei kyla spuogai valosi organizmas per oda. rolleyes.gif
Atsakyti
as uzpilu saltu bet virintu ,uzpilu is vakaro ir is ryto ant tuscio skrandzio isgeriu-geriu jau savaite
Atsakyti
Aš gėriau keletą savaičių, bet dabar geriu vaistus, tai sustabdžiau laikinai. Pastebėjau, kad sutvarko virškinimą, dažniau tuštiniesi.
Atsakyti
Geriu ir aš žalią molį, jau keli mėnesiai. Pirkau vaikui, bet ji jo negėrė, tad tenka pačiai sunaudot. Pradžioje gėriau be nuosėdų, bet pabodo terliotis, tai dabar užsipilu ant šaukštelio galo ir geriu išsimaišius. Realiai nepastebėjau jokio poveikio, bet vis tiek geriu. Gi nemesi lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2010 08 20, 15:16)
Gal kas bandėte geriamą ARGITAL Žaliąjį molį?
Na tą, kur "Nuo 1/4 iki 1 arbatinio šaukštelio aktyvuoto žalio molio išmaišoma  stiklinėje švaraus vandens, palaukiama 5 min. ir išgeriama be nuosėdų. Rekomenduojama gerti iš ryto prieš valgį, arbatą ar kavą. Galima naudoti nuolat, po mėnesio darant dviejų savaičių pertrauką."

Kokie atsiliepimai?
Ačiū už atsiliepimus smile.gif

as tik pradejau savaitgali, parduotuveje rekomendavo pora savaiciu kursa, kol kas pojuciai normalus, bijojau kazkokios organizmo reakcijos, bet viskas kol kas Ok. Dar pasiule is nusedusio molio pasidaryti kauke, ka sekmingai su vatos tamponeliu ir dariau. Tiesa, isgerus to molio, man ilgai valgyti nesinori - vakar pirma karta uzkandau 17 val thumbup.gif tai gal iki atostogu ir geresniu pokyciu bus rolleyes.gif
Atsakyti
Negerai taip ilgai nevalgyti. unsure.gif Man atvirkščiai, labai greit po molio užsinoriu valgyti...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 11, 17:17)
Negerai taip ilgai nevalgyti.  unsure.gif Man atvirkščiai, labai greit po molio užsinoriu valgyti...

Na, gal oras siltas prisidejo... pastaruoju metu mazinu visokiu "nereikalingu" maisto produktu kieki, tai siaip apetitas sumazejes... Nors vakar "recidyvas" nutiko - vakare po apsipirkinejimo skrandis nugalejo prota ir chilli suraiciau pica su pievagrybiu sriuba... blush2.gif
Atsakyti
nezinau ar tai nuo molio, kaip sake, valosi toksinai, bet ant veido palaipsniui iskilo skausmingi spuogai - galima sakyt, kasdien po viena.. pradedu bijoti, o gal blogai kas. pasitariau su kosmetike, sako, taip turi buti, bet baisoka, odos bukle siaip man atrodo blogesne unsure.gif
Atsakyti
Mergaites gal galit kas paiskinti nuo ko tas geriamas molis? ka jis daro?kazkas minejo nuo spuogu? o nuo ko dar? rolleyes.gif
Atsakyti
Geriamasis molis padeda palaikyti gerą virškinimą, išvalyti ir sureguliuoti žarnyno veiklą, švelniai pašalinti toksinus, sustiprinti imuninę sistemą ir pagerinti bendrą sveikatos būklę ir pajėgumą.
Taip pat jis padeda ir yra naudingas sergant Krono liga, turint dirgliojo žarnyno sindromą, vidurių užkietėjimą, viduriavimą, blogą burnos kvapą, žarnyno parazitus, opą, dantenų uždegimą (gingvitą), periodantitą (pyorrhea).

Jau senovės Egipte molis buvo naudojamas detoksikacijai, išnaudojant jo antibakterines ir konservuojančias savybes.
Smulkus Aktyvuotas Žaliasis Molis gali būti naudojamas į vidų, kaip toksinus valantis produktas ir, kaip viso organizmo tonikas.

Smulkus Aktyvuotas Žaliasis Molis užtikrina geresnę absorbciją, nei kitos rūšies molis, naudojant jį į vidų ar išorei. Molis pats atranda pažeistas, pakitusias organizmo vietas ir sugeria kenksmingas medžiagas, palikdamas nepaliestas sveikas sritis. Tuo pačiu metu organizmas pasisavina jam būtinus mineralus iš molio. Molis šalina ir neutralizuoja toksinus per įprastus šalinimo kanalus ir skatina geresnį ląstelių funkcionavimą.

Molio veikimas organizme:
• Molis netiesiogiai absorbuoja iš kraujo ar ląstelių.
• Molis veiksmingas, dėl jam būdingo neigiamo krūvio.
• Toksinės, nesveikos, rūgštinės ir patologinės medžiagos yra susijusios su teigiamu krūviu.
• Manoma, kad molio valymo procesas vyksta suteikiant neigiamą krūvį ypatingai dideliam paviršiaus plotui.
• Tai įmanoma dėka smulkių mikroskopinių dalelių dydžio.
• Jis turi būti suvartotas su stikline vandens, kad galėtų atlikti savo darbą.
• Jis veikia žarnyne ir visame kūne, kur yra teigiamas krūvis ir toksinės medžiagos.
• Organizmas turi galimybę panaudoti jį, kaip valymo šaltinį, nes molis sugeba pritraukti kenksmingas medžiagas, kurios turi teigiamo krūvio daleles.
• Vėliau jis pasišalina per įprastus šalinimo kanalus, praturtindamas organizmą vertingais mineralais, ten kur reikia neutralizuodamas rūgštis ir nuodus. Molis nepalieka organizme jokių nuosėdų.
Atsakyti