Dziauguosi kad radaub tokia temele atskirai.Kaip tik turiu nusipirkus to molio tik dart nepradejau gerti,laukiu kolsvntes praeis,nes raso kad alkoholio taip pat nevartoti.O per naujus tai vistiek reiks sampano taure pakelt. Tai Naujais metai reiksir pradeti naujai gyventi
Sakykit ar yra dar parduotuve rojaus sodai Vilniuje, nes ten maciau geriamojo molio?
beje kur perkat moli ir uz kiek?
beje kur perkat moli ir uz kiek?
Pageriau ir as ilgiau ta moli. Pastebejau tik nagams poveiki. Niekad neturejau ju ilgu iki siol
Sveiki, as jau antra menesi geriu zalia moli Argital, perku ji Klaipedoje parduotuveje eco123, kainos nepamenu, bet uztenka jo ilgam.Poveikis - reguliarus tustinimasis, veido oda paskaistejo, ir apmazejo spuogu.Zaliasis molis ne tik toksinus salina, bet jei yra zarnyne parazitu, tai ir juos naikina
tikra tiesa molis yra universalus nuo visko ir visam organizmui. ilgiau pavartojus tikrai matyti rezultatas. .be to jame yra daug visokiausiu mineralu naturaliu. o silicis kuris yra molyje labai reikalingas ,kad butu grazus plaukai ir nagai .
toki naturalu produkta naudojant, nenorekit greitu rezultatu - reikia kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes
Man labai idomu, o kiek laiko pavartojusios pajutote poveiki plaukams?Ir koks jis?
Sveikos,
As ir geriu si moli gal kokius du men., bet man pradejo lysti spuogai ant kaktos, tiesio guzai Atrodau kaip paaugle
As ir geriu si moli gal kokius du men., bet man pradejo lysti spuogai ant kaktos, tiesio guzai Atrodau kaip paaugle
Aš naudoju Argital žalią molį, labai patinka, nebepučia pilvo, reguliariai tuštinuosi ir oda lyg ir gražesnė. Geriu aš jį jau 3 mėnesius, darau vis savaitės pertrauką kas dvi savaites. Geriu taip: kaupiną šaukštelį ryte užpilu vandeniu ir palieku nusistovėti kol sumąstau ką rengsiuos išgeriu be nuosėdų. Užkandu kokį vaisių jau darbe, namie nepusryčiauju, tai išeina tas pusvalandis nieko nevalgyti. O šiaip kartais kai netingiu su tom molio nuosėdom dar ir po dušu palendu, labai geras kūno švetiklis! šiaip yra info su tuo moliu kad galima visokius kaukes daryti nuo celiulito ir t.t. tik pati dar nebandžiau.
QUOTE(vasara13 @ 2011 03 11, 16:51)
o kaip ir kam skirtas zaliasis molis ,,CIEL D'AZUR'',nelabai suprantu--man padovanojo--o ka su jo daryt? cia tik veido kaukem skirtas?Gal kas nors naudoja ?
Koks jis? Baltas ar žalias? Stambus ar smulkus?