Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamasis molis

Man pagerus moli pasimate rezultatas veide. Geriau daug. pagal intrukcijas smile.gif bentonite moli.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 13:30)
Man pagerus moli pasimate rezultatas veide. Geriau daug. pagal intrukcijas smile.gif bentonite moli.

Sakykit, o dėl poveikio odai galima gerti tik suaugusiems, ar tiktų ir paaugliams (11-12 m.), jaunatviniams spuogams mažinti?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 25, 13:58)
skirtumas yra smile.gif Prieš pasiryždama molio gėrimui daug info ieškojau internete, nepasirėmiau vienu receptu. Tai daugiausiai siūloma taip: iš pradžių gerti TIK molio vandenį, nuosėdas palikti. O įpratus, kai jau pačiam žmogui norisi, jis gali - ir su nuosėdom.

galiu pasakyti, kad kurį laiką pradžioje žiaugčiodavau nuo nuosėdų, nesirydavo man jos. O kai pagėriau kokį mėnesį su trupučiu molio vandenį, įpratau prie skonio ir kvapo, momentas gerti su viskuo atėjo kažkaip savaime smile.gif Iš asmeninių pastebėjimų galiu pasakyti, kad jeigu geri su nuosėdomis, jis stipriau veikia, nes keliaudamas per virškinamąjį traktą surenka viską, kas negera  4u.gif

Satura, ar teisingai supratau- molio dedį šaukštelį, palauki 5 min. ir išgeri su nuosėdom? Šiuo metu geriu molį, tai jo dedu ant peilio galo į stiklinę vandens ir tuoj pat išgeriu su viskuo ir visai man nebjaurus tas skonis. Beje, peilis plastikinis vienkartinis tongue.gif , nes žinojau, kad metalinių negalima naudoti.
Atsakyti
geriu jau trecia savaite,uz dar vienos ,teks pertraukele daryti. taip pataria interneto sveitaineje. pastebijimas, reguliarus tustinimasis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 20, 17:49)
Satura, ar teisingai supratau- molio dedį šaukštelį, palauki 5 min.  ir išgeri su nuosėdom?

truputį neteisingai: aš mišinį užmaišau iš vakaro ir ryte geriu, kaip parašiau. Rytais neturiu tiek laiko, plius, kai kurie šaltiniai rekomenduoja vistik ilgiau palaikyti vandenį su moliu, kad vanduo gerosiomis savybėmis persiimtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:59)
truputį neteisingai: aš mišinį užmaišau iš vakaro ir ryte geriu, kaip parašiau. Rytais neturiu tiek laiko, plius, kai kurie šaltiniai rekomenduoja vistik ilgiau palaikyti vandenį su moliu, kad vanduo gerosiomis savybėmis persiimtų  4u.gif

Pasitikslinsiu ax.gif - ryte pamaišai tą vandenį ir išgeri su nuosėdom? Ir dėl kiekio- dedi šaukštelį molio?
Atsakyti
Gal pasakytumet, kuriam laikui mazdaug uztenka molio 300 g pakuotes, jei naudojama po 1 arbatini sauksteli kasdien? g.gif
Ir kiek laiko rekomenduojama gerti?
Papildyta:
Konkreciai turejau minty Ciel d'azur baltaji moli, bet gal nera skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(1Inga @ 2010 10 03, 20:50)

o kur jūs perkat tą molį?
Atsakyti
As geriu jau tris savaites, bet poveikio nepastebejau:)
Atsakyti
sveiki . molio galima nusipirkti internetu. as pirkau via naturalis parduotuveje. reikia google ivesti Argital zaliasis molis. kaina 50 lt. uz puse kg. skaiciau knygoje rusu autoriaus gydymas moliu skyrelyje raso, kad zaliasis molis pats aktyviausias is visu molio rusiu. labai gerai isvalo organizma, sugeria toksinus. as geriu su visais tirsciais ryte ir vakare po puse saukstelio.
Atsakyti
Molį gėriau mėnesį. Šiuo metu darau pertrauką, bet jokio poveikio nepastebėjau, g.gif nors viską darau pagal taisykles schmoll.gif
Atsakyti
as geriu del per didelio skrandzio rugstingumo. sugeria rugsties pertekliu. dar paskauda kepenis kartais. na man geriauuser posted image
Atsakyti