QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 24, 12:45)
As siuo metu geriu sita moli.
Buvau ekologiskoj kosmetikos parduotuvej, skundziausi savo spuoguota oda. Pasiule is vidaus valytis organizma ir gerti si moli.
Ant pakuotes uzrasytas jusu paminetras receptas.
Tik as naudoju taip-ant peilio galiuko pasemiu molio milteliu, i vandeni, ismaisau ir is kart geriu. Geriu nuo 07 men galo.
Kol kas negaliu pasakyti ar kas nors nuo jo gereja.
man irgi parduotuvėje sakė, kad kai kas taip, ant peilio galo, geria su visom nuosėdom, bet rekomendavo geriau anaip, be nuosėdų. man tik įdomu koks skirtumas? Ar galima tas nuosėdas gerti? Kodėl šiaip rekomenduoja be nuosėdų gerti? koks skirtumas?
mano taip pat pastaruoju metu kažko pradėdo spuogai muštis ir jaučiu, kad dėl žarnyno užterštumo, o ne dėl hormoninių pokyčių, tai irgi galvoju nusipirksiu, gal padės...įdomu ar padės
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 08 24, 18:14)
negalima su metaliniu peiliu, šaukšteliu, šakute prie molio liestis
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Geriausia tam turėti plastmasinį šaukštelį ir su juo matuoti, maišyti. O dozė tai tikrai kad maža ant to galiuko - reiktų kokį šaukštelį-du (arbatinių šaukštelių dydžio kiekį) dėti vienam kartui
o šito man niekas nesakė
aš sau sėkmingai jau 2 savaitės su metaliniu kabinu ir maišau
nors juk logiška...juk jis ten kažkaip turi kažkokį krūvį ar pan.
ačiū
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2010 08 25, 11:51)
Aš tai užsipilu didenį kiekį į stiklinį butelį (nuo granatų sulčių kur Maximoj būna), kokiai savaitei. Tingiu kiekvieną rytą užpylinėti. labai didelio poveikio nepastebėjau, man geriau tas grūdų mišinukas tiko nei molis (kalban apie žarnyno valymą, nes aš būtent dėl to vartojau).
na na, nieko apie grūdų mišinį nesu girdėjus, parašykit kas ten per dalykas, kiek kainuoja, kur gauti
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2010 08 24, 17:23)
Geriausiai būtų jeigu leistumėte moliui pastovėti, ne iš kart gerkite, be to ,,ant peilio galo'' sakyčiau yra mažokas kiekis, po gėrimo (geriausia ryte) reiktų nevalgyti bent pusvalandį.
p.s. aš gėriau ciel d'azu baltąjį molį - man labai patiko rezultatas.
o koks tas rezultatas konkrečiai?