Įkraunama...
Įkraunama...

Kremas nuo strijų "Pregnacare"

naudojau visus kremus is eiles nuo pat nestumo pradzios...saziningai , labai bijojau striju.ir mano darbas nenuejo per niek...neturiu nei vienos strijos (tfu tfu tfu) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 06 20, 19:08)
Ir as pabandziau ta "pregnacare" kremuka...gal ir nieko bet jau tas jo kvapas... doh.gif

Matai, kokios mes nestuke.gif skirtingos smile.gif O man kvapas visai nemaišo smile.gif Ir šiaip, patinka šis kremukas. Bet juo tepuosi tik pilvą ir krūtis, kojas mauzoju riebiu NIVEA kremu smile.gif
O šiaip nusižiūrėjau L'ocitane naujovę - kremą nėščiųjų ir lėliukų odai, su taukmedžio sviestu. Na jau jis tai tikrai riebalų riebalas. Bet...gal tokio riebaus per karščius ir nereikia? g.gif
Na bet pabandysiu, šiaip tai jo kaina - 130lt, bet dabar kaip tik nuolaidos ten, tai pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
turiu sita kremuka ...labai svelnus ner per riebus bet patarciau taip neislaidaut o geriau nusipirkt jonshons aliejine zele...nu tikras riebalas bet nakciai super , dar sekancia diena jauciasi kad oda pritepta
Atsakyti
Na, mano nuomone, kad jei bus lempta sutrukti ir sutrukinesi, nes butent man taip atsitiko, jog atsirado tu nelemtu striju ant slaunu ir krutines verysad.gif , o tepiau nuo pat nestumo pradzios ivairiais kremais ir, deja, nepadejo.
Atsakyti
Tepiausi siuo kremu (vis dar tepuosi),bet sutrukinejo pilvas kaip reikiant verysad.gif Krutine sveika karsta.gif
Atsakyti
As juo kai pasitepu, tai visada labai uzkaista pateptos vietos. Nezinau ar cia taip turi buti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 07 02, 15:31)
As juo kai pasitepu, tai visada labai uzkaista pateptos vietos. Nezinau ar cia taip turi buti ar ne? g.gif

manau taip neturetu buti, gal tavo oda kiek alergiska jam, ar siaip nelabai tinka g.gif
Atsakyti
O man nebuvo nė vienos strijos. Ir nenaudojau visiškai nieko nuo strijų. Čia matyt kaip kurios organizmas...
Atsakyti
O as pradejau naudoti paprasta Nivea drekinamajikuno losjona sausai odai su vitaminu E, ir kol kas jis man labiausiai patinka, ir kvepia skaniai.tik jis nera skirtas spes. nuo striju, nu bet ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
jei nepriaugsit daug svorio tai ir bedu nebus.. o jei priaugsit.. tai ir kremai nepades verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte*Miau @ 2006 07 03, 15:28)
jei nepriaugsit daug svorio tai ir bedu nebus.. o jei priaugsit.. tai ir kremai nepades verysad.gif

patikek, jog nuo priaugto svorio tikrai nepriklauso ar sutruksi, ar ne. Gali priaugti 20 kg ir nesutruksi, bet gali sutrukineti priaugus vos 6-7 kg.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 02, 21:50)
O man nebuvo nė vienos strijos. Ir nenaudojau visiškai nieko nuo strijų. Čia matyt kaip kurios organizmas...

Sutinku dėl organizmo. Bet...geriau jau tepliotis, nes jei sutrūkinėsi, tada žinosi, kad viską dėl savęs padarei, bet...nelemta buvo verysad.gif
Beje, šiandien vieną moterytę mačiau, jos pilvukas žiauriai išvagotas tokių dėmių ale mėlynės, tai įtariu, kad ten ir susidarys tos strijos. Pamačiau ir nustėrau visa. Nebuvau išvis nieko panašaus mačiusi. Oi kaip nenoriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 04 liepos 2006 - 13:44