Įkraunama...
Įkraunama...

Kremas nuo strijų "Pregnacare"

QUOTE(Ingrida N. @ 2008 08 25, 14:46)
Na ir as esu tos pacios minties..., kad jei lemta strijoms atsirasti, tai ir atsiras. Niekur nuo ju nepabegsi  rolleyes.gif  . Siaip pati naudoju L'erbolario krema- striju nera kolkas  mirksiukas.gif  , bet kvapas nelabai man patinka schmoll.gif  . Sakiau, pabaigsiu as ta kremuka ir naudosiu paprasta kuno pieneli. Tai va  nestuke.gif  .

Pilvukas nėra labai didelis, bet jau po truputuką pradėjo augti. Pastaruoju metu po dušo (kiekvieną dieną) pilvuką gausiai ištepu vaikišku Jonson's aliejuku. Kol kas to pakanka. Žadėjau žiūrinėtis specialaus kremo nuo strijų, tačiau perskaičiusi jūsų komentarus nusprendžiau palaukti ax.gif
Atsakyti
as krema nuo striju pradejau naudoti nuo 12 savaites. Dabar mums 30 savaiciu - striju nera (kolkas, o gal is vis nebus bigsmile.gif ). Pabaigiau ta kremuka Lerbolario ir nebepirksiu kt, tepsiu oda kaip ir anksciau, pries nestuma, su kuno pieneliu nestuke.gif . Girdejau atsiliepimu ir apie Aventa, ir apie Pregnacare, tai kiekvienai individualiai - tai geri, tai blogi. Cia jau reikia paciai apsispresti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Pirmojo nestumo metu naudojau krema Pregnacare.Siaip ant pilvuko jokiu striju neliko,taciau krutine tai nekaip atrodo,mat labai daug pienuko turejau,labai didejo krutine....Dabar naudoju Avent kremuka.MB sako,kad sita tepant labiau jauciasi nauda,oda tipo svelnesne jauciasi,geriau susigeria kremas....o ir buvusios strijos is po pirmo nestumo palieka tokios blankesnes,nors aisku,nesitikiu,kad isnyks...
Atsakyti
Tepuosi paprastu kūno pieneliu (Garnier) ir vargo nematau tikiuosi ir nepamatysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai jo kvapas nepatiko blush2.gif
tai naudojau Weledos alieju, kolkas striju dar nematau, manau ju isvensiu... na o jeigu neisvengsiu, tai taip jau lemta...

Atsakyti
Man "Pregnacare" kremas nuo striju nepatiko, ir kvapas nepatiko ir lyg berimas prasidejo schmoll.gif
Atsakyti
O man tai,nepasakyčiau,kad labai patiko,baigiau ir nusipirkau TBS su kakava sviestą
Atsakyti
As naudoju sita kremuka Pregnacare. Bet man jis nepatinka schmoll.gif Nepatinka labiausiai kvapas doh.gif
pries tai naudojau Avent kremuka, tai jis buvo svelnesnis, lengviau isigere ir malonaus kavpo (bent jau man). Tik tiek, kad kai Avent kremukas pasibaige, tuo metu neradau jo irkti, buvo tik aliejukai. Teko nuipirkti Pregnacare. Ir gailiuosi sad.gif

o del striju atsiradimu, tai manau jau kam lemta, tam ir atsiras. Pas mane kol kas tfu tfu tfu ant pilvuko striju nera, bet uztat per juosmeni sonuose laaabai sutrukinejusi oda. O juk tepiau ir pilvuka, ir sonus, ir krutine vienodai. Krutine sutrukinejo dar pacioje nestumo pradzioje, kai pradejo dideti.

tai vat.

siaip esu girdejusi, kad svarbiausia tepti kremukais oda, nesvarbu, ar tai spec. nuo striju, ar tik siaip kuno pienelis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varniukas: 13 rugsėjo 2008 - 14:07
Patare man ji naudoti daktare, bet taip dantis lyg sukandusi, nu nusipirkau, patepiau pora kartu ir dulksta.. naudoju jonhson aliejuka po duso ir labai patenkinta esu nestuke.gif
Atsakyti
labas,nepatinka nei kvapas,nei odos pojutis juo pasitepus.....tikrai yra geresniu smile.gif
Atsakyti
Kazin,ar yra kokiu jau kremu nuo striju?? bigsmile.gif
Atsakyti
kremai vistiek kazkiek padeda, jei ir atsiranda striju tai manau ne tiek daug ir jos ne tokios placios buna,netruksta...
as per pirma niestuma tepiau FREI aliejuku tai ne vienos strijos nera,,,dabar vel juo tepu,,, dar nera ne vienos strijos,tikiuosi ir nebus:)
Atsakyti