Įkraunama...
Įkraunama...

Kremas nuo strijų "Pregnacare"

As taip pat ji naudojau, bet man jis nepatiko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As ji naudojau nuo pat nestumo pradzios, taciau jis niekuo nepadejo... Veltui ismeciau pinigus... Abejoju, ar ir kiti kremai yra veiksmingi... 4u.gif
Atsakyti
As taip pat naudojau pregnacare..nezinau geras ar ne,striju dar neatsirado:)man 22 savaite,o kremuka tepu apie menesi laiko,tai kol kas viskas gerai thumbup.gif dabar va nauja kazkoki nusipirkau dr.fisher 35lt kainuoja,pabandysiu kaip sitas.bet bent jau kvapas ir pati kremo konsistencija man labiau patinka,ne toks riebus smile.gif tai gal tiks ir sitas.ai kartais tos pigesnes priemones buna veiksmingesnes uz tas brangiasias,vien uz firmos varda kiek sumokam brangu krema pirkdamos....tad surizikuosiu ir pigesni pabandysiu,ir taip tu islaideliu pilna.... doh.gif smile.gif svarbu,kad bent kazkaip rupinames odele...o beto kiekvienos oda skirtinga,skirtingai medziagas priima... beto kas
vienai tinka,kitai gal visiskai netiks....sunku ir patart kazka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiuke1: 06 kovo 2008 - 16:04
Ir as naudoju Pregnacare, pradejau ~ nuo 20 sav. nes labai trauke pilvo oda, tai nors nesijaute diskomforto ir nuo niezulio man padeda. O del striju nesu tikra kaip ir kas, bet man (tfu, tfu,tfu) dar neatsirado smile.gif , nors pilvas laaabai didelis nestuke.gif Manau, kad tie kremai mazdaug vienodi, tik kvapas skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
jei oda linkusi "suplysti" tai nepades niekas verysad.gif
As po maziuko tokia apdovanota likau.... doh.gif
ir niekas nepadejo blink.gif
Atsakyti
pirmas strijas pastebejau kai buvau 5 menesi, tada tik pradejau tuo kremu tept, bet jau nebepadejo doh.gif per nestuma labai istorejau ir pilvas buvo ohoho biggrin.gif bet gerai kad striju tik ant sikniuko atsirado smile.gif
Atsakyti
Pregnacare kremas labai smirda ir nemalonus tepti...tai sunaudojau viena tutele ir nebepirkau. Pradejau pirkt AVENT krema...ir jau antra va tutele naudoju...labai malonus, nors ir brangesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju pregnacare krema...
O pilvelis po truputi "plysineja,plysineja"... doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(mamike @ 2008 04 14, 19:21)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif , visa nestuma kazdien saziningai naudojau si kremuka, nezinau ar del jo bet rezultate, ne vienos strijos thumbup.gif , kai lauksiuosi antro leliuko vel zadu ji naudoti ax.gif ....... beje as ir vitaminus nestuke.gif naudojau tai pat "Pregnacare" gal vienas kitam itakos turi.... g.gif
Linkiu "nesutrukineti" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, man striju taip pat atsirado labai daug... Tepuosi su kremukais kiekviena diena, bet niekas nepadeda... Imu pulti i nevilti...
O kaip tik arteja vasara, kaip reikes issirengti papludimyje? teks sleptis po skarele smile.gif
Atsakyti

Sveiki, aš To kremo Pregnacare nebandziau, bet su pirmu vaikeliu tepiausi Avent ir nei vienos strijos neturiu. thumbup.gif Jis apie 50 lt. kainuoja, bet jei padeda tai tikrai verta, dabar antro laukiuosi ir vel juo tepuosi, tikiuosi vel but be jokių dryžių.
Tai kam jau pilvelis trukineja pabandyk Avent krema ar alieju.
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 03 05, 14:20)
As ji naudojau nuo pat nestumo pradzios, taciau jis niekuo nepadejo... Veltui ismeciau pinigus... Abejoju, ar ir kiti kremai yra veiksmingi...  4u.gif

as manau visi tie kremai vienodi, ta prasme veiksmingumas vienodas..

QUOTE(mamike @ 2008 04 14, 20:21)
As po maziuko tokia apdovanota likau.... doh.gif
ir niekas nepadejo blink.gif

pritariu, kad jei oda linkusi sutrukineti tai ir sutrukines ir nepades jokie kremai. Juk vienu oda plonesne, kitu storesne, vienu sausesne, kitu riebesne, vienu elastingesne kitu ne, tai jokie kremai nepakeis jusu odos tipo ax.gif Aisku jei oda niezti ir ji sauseja tai ja reikia sudrekinti, patepti kremu ar aliejumi, bet tai nereiskia kad striju neatsiras lotuliukas.gif Juk veido oda tai tepame kasdien, tai taip pat reiktu drekinti ir kuno oda, jei ji linkusi sauseti. O strijos ar atsiras ar ne tai ne nuo kremu priklauso ax.gif
Atsakyti