Man PREGNANCE nepatiko, labai nemaloniai tepasi, tokia terlionė su juo tiktai, kol įsigeria... Tai dabar GALENIC naudoju- pasaka teptis- tikras malonumas, migom įsigeria, oda labai švelni tampa. Nors, kad ir kaip bjauriai su PREGNANCE terliotis tenka, tačiu draugė visą nėštumą juo mozojosi-ir nieko-strijų nėra. Žinant kad jis bene pigiausia vaistinėj priemonė nuo strijų, o ne kiekvienam 70-80lt už tiubelę prieeinama (kaip GALENIC, VICHI), tai galima ir pasikankint su tokia "mozone", juk svarbiausia- rezultatas !
As irgi praita savaite nusipirkau Avent firmos kremuką, tepuosi pilvuka, krutine ir uzpakaliuka karta per diena issimaudzius. Veliau gal reiks pora kartu
Manau, kad striju atsiradimas pirmiausia priklauso nuo odos savybiu ir jeigu oda yra neelastinga, naudojant kremus visai striju isvengti nepavyks, tiesa, tikiu, kad ju atsiranda maziau. Pati nestumo metu daugiausia naudojau avento krema ir ant pilvo atsirado tik kelios strijos, o ant slaunu, kur striju turejau dar pries nestuma, ju atsirado daugybe...
QUOTE(mikki @ 2007 06 07, 10:10)
as kažkaip linkusi manyti,kad kremai vistiek savo indėlį įdeda.prieš nėštumą savo odai tiek dėmesio tikrai neskyriau,o dabar jau 9 mėnuo kasdien du kartus tepu kremuku,lengvai masažuoju.gal oda jaučia,bet strijų nėra (tpfu tpfu tpfu) beje tepuosi pregnacaru
Na man 8 menesiukai, greit bus 9, tepu pilvuka kada prisiminus, gal 1-2 kartus i savaite ir tik paprastais drekinamaisiais kremais. Beje, dabar kai lankausi baiseine, ten ir po dusu issimaudai, tai ne karto po baseino netepliojau jokiu kremu. Nu nzn nzn, ar cia genai, ar mano oda tokia elastinga, neturiu nei vienos strijos Taigi manau faktas, kad odos savybes padeda isvengti striju yra teisingas Gi jeigu tepam tuos kremukus ir striju nera, nereiskia kad ju nera del kremuku, gal tokia jau musu oda O va maniske vadinasi tokia jau yra
QUOTE(laizanika @ 2007 06 15, 17:44)
Na man 8 menesiukai, greit bus 9, tepu pilvuka kada prisiminus, gal 1-2 kartus i savaite ir tik paprastais drekinamaisiais kremais. Beje, dabar kai lankausi baiseine, ten ir po dusu issimaudai, tai ne karto po baseino netepliojau jokiu kremu. Nu nzn nzn, ar cia genai, ar mano oda tokia elastinga, neturiu nei vienos strijos Taigi manau faktas, kad odos savybes padeda isvengti striju yra teisingas Gi jeigu tepam tuos kremukus ir striju nera, nereiskia kad ju nera del kremuku, gal tokia jau musu oda O va maniske vadinasi tokia jau yra
pritariu, aš ir kai pirmojo vaikelio laukiausi netepiau jokiais kremais ir neatsirado nei vienos strijos , tad manau daug reiškia odos tipas, žinoma ir svoris nėštumo metu jei jis labai staigiai didėja, juk ne kiekvieno oda ant tiek elastinga ir stipri kad spėtų prisitaikyti, nors žinoma kremai nepakenks, o gal ištikrųjų šiek tiek ir padės kam to reikia
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 16, 10:23)
Kad strijų nebūtų reiktų tepti kremais, nevalgyti už du ir nuo kokio 6 mėn. nešioti palaikančias pilvuką kelnaites. Pati nešioju ir jaučiu kad lengviau tą pilvą nešioti.
as irgi nesiosiu dirza arba spec. kelnaites kai jau bus laikas o pilvuka tepu dukart per diena, nes odele labai sauseja.
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 16, 10:23)
Kad strijų nebūtų reiktų tepti kremais, nevalgyti už du ir nuo kokio 6 mėn. nešioti palaikančias pilvuką kelnaites. Pati nešioju ir jaučiu kad lengviau tą pilvą nešioti.
Cia bus anti reklama Avent firmos kremui nuo striju Mano drauge jo nusipirko ir tepe savo pilvuka ir deja jai pries kelias dienas ant pilvo apacios atsirado striju ir ju su kiekviena diena daugeja,nors ji ir toliau tepa tuo kremu. Taigi kazin ar imanoma kazkaip uzkirsti kelia striju atsiradimui.
Paskutinem dienom labai pradejo pustis pilvelis, tai kas ryta idemiai apziuri ar nera striju, kol kas tfu tfu tfu nera, o kremuku jokiu specialiu nenaudoju
As irgi linkusi manyti,kad labiausiai viskas nuo odos elastingumo priklauso.Man jau ir atejo laikas gimdyti,bet striju aciu Dievui nei vienos .Pradzioj dar tepliojausi Weledos aliejuku,bet ir tai ne kasdien ,pamirsdavau.Dabar pasitepu,po duso paprastu kuno pieneliu.Nemanau,kad kremai ar spec.kelnaites,dirzai leidzia apsisaugoti nuo striju.Toks vaizdas,kad ju pagalba yra minimali.Zinoma,geriausia viska daryti ,norint ju apsisaugoti
QUOTE(laizanika @ 2007 06 18, 18:49)
Cia bus anti reklama Avent firmos kremui nuo striju Mano drauge jo nusipirko ir tepe savo pilvuka ir deja jai pries kelias dienas ant pilvo apacios atsirado striju ir ju su kiekviena diena daugeja,nors ji ir toliau tepa tuo kremu. Taigi kazin ar imanoma kazkaip uzkirsti kelia striju atsiradimui.
Paskutinem dienom labai pradejo pustis pilvelis, tai kas ryta idemiai apziuri ar nera striju, kol kas tfu tfu tfu nera, o kremuku jokiu specialiu nenaudoju
vadinasi, striju atsiradima lemia muss odos savybes. Kremukai tik truputi susvelnina padeti. Gal tos strijos buna kiek mazesnes, ne tokios ryskios, na nezinau, as tepu ir tiek, o kaip jau bus - veliau pamatysiu
Jei netepsiu, paskui save kaltinsiu, kad patingejau ir todel neisvengiau tu puosmenu
QUOTE(agnita @ 2007 06 18, 22:00)
Norėjau paklausti kokiam mėnesyje jos atsiranda ? Man 6 mėnuo, bet nieko panašaus dar nematau
atsiranda jos labai įvairiai, kartais- tik po gimdymo Bet gali ir neatsirasti aš neturiu nei vienos, nei su pirmu lelia, nei dabar Linkiu, kad tu nieko panašaus ir nepamatytum