Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

šokoladinei tvorelei tik grynas šokoladas tirpdomas ant garų vonelės, jokių sviestų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 25, 18:33)
šokoladinei tvorelei tik grynas šokoladas tirpdomas ant garų vonelės, jokių sviestų  4u.gif

dėkavoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nesigauna pastilažas? kaži ką darau ne taip? atrodo viska imu pagal receptą duotom normom, ir tikrai nesigavo lipdymui skirta masė...gavos kažkokia balkšva košė? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,daug skaitinejau,ziurinejau ir ryzausi pati MB gimtadieniui iskepti Ambasadoriu medutisIsvaizda nekokia,bet skanus buvo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Neteiskit labai blush2.gif bet sveika kritika priimtina lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
pastiliažui per mažai pudros 4u.gif aš jau ne kartą rašiau ir panos ne kartą rašė, pagal duotą receptą yra per daug vandens 4u.gif 40 ml sočiai... dadėk dabar pudros į tą masę ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 26, 01:06)
pastiliažui per mažai pudros  4u.gif aš jau ne kartą rašiau ir panos ne kartą rašė, pagal duotą receptą yra per daug vandens  4u.gif  40 ml sočiai... dadėk dabar pudros į tą masę ir viskas bus ok  4u.gif

pridejau ir kogero gerokai per daug...bet lipdosi kažkas smile.gif ziurėsiu kas bus ryt, jei ka perdarysiu...laiko dar turiu( dabar džiausgiuos, kad sugalvojau pamegint anksciau o ne paskutini vakara) smile.gif
Atsakyti
nu jūs man blondinei paaiškinkit.. ar snikerso biskvitas iškyla?? ar būna jis purus ar toks šlapias... antrą kartą kepu ir antrą kartą jis man nekyla.. vienas gavos plonas blynelis.. per puse ten nei pro kur jį perpjaut.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 26, 10:25)
nu jūs man blondinei paaiškinkit.. ar snikerso biskvitas iškyla?? ar būna jis purus ar toks šlapias... antrą kartą kepu ir antrą kartą jis man nekyla.. vienas gavos plonas blynelis.. per puse ten nei pro kur jį perpjaut.

Praeitą savaitę kepiau viskas iškilo, 4 blynai gavosi lasisvai.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 08 26, 11:05)
Praeitą savaitę kepiau viskas iškilo, 4 blynai gavosi lasisvai.

kokio dydžio skarda???

nors žiūriu pjūvius tai jis tikrai ganėtinai purus.. nu man toks nesigauna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 rugpjūčio 2010 - 10:11
Tik ką sutepiau pirmą savo snikersą smile.gif Be problemų gavosi keturi blynai, net man naujokei. Purus biskvitas su skylutėm. Skarda 26 cm. Tik keista, kodėl paviršius jų toks lipnus ? nuo Rududu tikriausia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2010 08 26, 12:04)
Tik ką sutepiau pirmą savo snikersą smile.gif Be problemų gavosi keturi blynai, net man naujokei. Purus biskvitas su skylutėm. Skarda 26 cm. Tik keista, kodėl paviršius jų toks lipnus ? nuo Rududu tikriausia  unsure.gif

cry.gif nu ir pas mane 26 doh.gif net kepiau dar vieną partiją.. nes su ana pravalas... sad.gif tai yliau visą tešlą iškart, nu tai noramalus gavos biggrin.gif du blynai išeis... dar anie du ir bus keturi lotuliukas.gif doh.gif juokas per ašaras... verysad.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur jūs perkat tuos gražius padėkliukus po tortu? blush2.gif
Atsakyti