šokoladinei tvorelei tik grynas šokoladas tirpdomas ant garų vonelės, jokių sviestų
QUOTE(Olesta @ 2010 08 25, 18:33)
šokoladinei tvorelei tik grynas šokoladas tirpdomas ant garų vonelės, jokių sviestų
dėkavoju
nesigauna pastilažas? kaži ką darau ne taip? atrodo viska imu pagal receptą duotom normom, ir tikrai nesigavo lipdymui skirta masė...gavos kažkokia balkšva košė?
pastiliažui per mažai pudros aš jau ne kartą rašiau ir panos ne kartą rašė, pagal duotą receptą yra per daug vandens 40 ml sočiai... dadėk dabar pudros į tą masę ir viskas bus ok
QUOTE(Olesta @ 2010 08 26, 01:06)
pastiliažui per mažai pudros aš jau ne kartą rašiau ir panos ne kartą rašė, pagal duotą receptą yra per daug vandens 40 ml sočiai... dadėk dabar pudros į tą masę ir viskas bus ok
pridejau ir kogero gerokai per daug...bet lipdosi kažkas ziurėsiu kas bus ryt, jei ka perdarysiu...laiko dar turiu( dabar džiausgiuos, kad sugalvojau pamegint anksciau o ne paskutini vakara)
nu jūs man blondinei paaiškinkit.. ar snikerso biskvitas iškyla?? ar būna jis purus ar toks šlapias... antrą kartą kepu ir antrą kartą jis man nekyla.. vienas gavos plonas blynelis.. per puse ten nei pro kur jį perpjaut.
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 26, 10:25)
nu jūs man blondinei paaiškinkit.. ar snikerso biskvitas iškyla?? ar būna jis purus ar toks šlapias... antrą kartą kepu ir antrą kartą jis man nekyla.. vienas gavos plonas blynelis.. per puse ten nei pro kur jį perpjaut.
Praeitą savaitę kepiau viskas iškilo, 4 blynai gavosi lasisvai.
QUOTE(maliukas @ 2010 08 26, 11:05)
Praeitą savaitę kepiau viskas iškilo, 4 blynai gavosi lasisvai.
kokio dydžio skarda???
nors žiūriu pjūvius tai jis tikrai ganėtinai purus.. nu man toks nesigauna
Tik ką sutepiau pirmą savo snikersą Be problemų gavosi keturi blynai, net man naujokei. Purus biskvitas su skylutėm. Skarda 26 cm. Tik keista, kodėl paviršius jų toks lipnus ? nuo Rududu tikriausia
QUOTE(Rrina @ 2010 08 26, 12:04)
Tik ką sutepiau pirmą savo snikersą Be problemų gavosi keturi blynai, net man naujokei. Purus biskvitas su skylutėm. Skarda 26 cm. Tik keista, kodėl paviršius jų toks lipnus ? nuo Rududu tikriausia
nu ir pas mane 26 net kepiau dar vieną partiją.. nes su ana pravalas... tai yliau visą tešlą iškart, nu tai noramalus gavos du blynai išeis... dar anie du ir bus keturi juokas per ašaras...
Sakykit, o kur jūs perkat tuos gražius padėkliukus po tortu?