dideliu teptuku pavilgau teptuką degtinėje, bet ne taip, kad varvėtų, o tik šiek tiek, vos vos kad drėgnas būtų ir viskas ir labai retais atvejais, nes dažniausiai nebūna ko nuvalyti
QUOTE(Arrivederici @ 2010 08 25, 09:59)
mergaites,
gal galit kuri dar sykiuka parasyt normas pastilazui gamint?
maciau,kad aptarinejot, bet neberandu , o pagal Asseni lipdymui man nesigauna, jau trecia diena kaip gelytes nesudziuna
gal galit kuri dar sykiuka parasyt normas pastilazui gamint?
maciau,kad aptarinejot, bet neberandu , o pagal Asseni lipdymui man nesigauna, jau trecia diena kaip gelytes nesudziuna
1 šaukštas želatinos (Dr.Oetker)
60 ml vandens (aš dedu 40)
1 a.š. citrinos rūgštelės
2 a.š. dirbtinio medaus (puikiai tinka ir naminis)
250 g cukraus pudros
120 g krakmolo
gavau tokį iš olestos gaunas visada
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 25, 10:13)
1 šaukštas želatinos (Dr.Oetker)
60 ml vandens (aš dedu 40)
1 a.š. citrinos rūgštelės
2 a.š. dirbtinio medaus (puikiai tinka ir naminis)
250 g cukraus pudros
120 g krakmolo
gavau tokį iš olestos gaunas visada
60 ml vandens (aš dedu 40)
1 a.š. citrinos rūgštelės
2 a.š. dirbtinio medaus (puikiai tinka ir naminis)
250 g cukraus pudros
120 g krakmolo
gavau tokį iš olestos gaunas visada
aciu, bus isbandyta:)
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 24, 19:49)
Asseni,dar taves noriu prie to pacio paklausti,temu puosybos dar neatidaryta tema,tai klausiu cia-kaip patartum pasidaryti gulincia zvake ant tortuko,maciau pas tave toks tortukas yra su zvake,ar kocioti kaip ,,desrele,, ar staciakampi mases laksta susukti i ritineli?kaip tu darai/is kokios mases?aciu
Atsakiau papuosimuose
QUOTE(Asseni @ 2010 08 23, 16:55)
Mergaites, VILNIETES, AUUU
Prizmoje Oze mascarpones suris 500 gr. ( dvi pakuotes po 250 gr. ) 5.99 Lt. Galiojimas iki rugsejo pabaigos. Akcija iki 25 d. Kol kas to surio pilnos lentynos
Prizmoje Oze mascarpones suris 500 gr. ( dvi pakuotes po 250 gr. ) 5.99 Lt. Galiojimas iki rugsejo pabaigos. Akcija iki 25 d. Kol kas to surio pilnos lentynos
ten pat ir Philadelfia dabar nebrungiai
QUOTE(Renatina @ 2010 08 25, 13:38)
ten pat ir Philadelfia dabar nebrungiai
As enlabai zinau, ka su ta philadelfia daryt
QUOTE(Rueta @ 2010 08 24, 21:23)
tikrai ne,ten labai skani biskvitine tesla
bjauresnio torto uz sita dar neteko ragauti bet del skonio nesigyncisim
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 25, 16:37)
bjauresnio torto uz sita dar neteko ragauti bet del skonuo nesigyncisim
Aik tu
Noriu paklaust: ar darant tą tvorelę iš šokolado, reikia šokoladą maišyt su sviestu, ar tik vieną šokoladą ištirpint?
QUOTE(Renatina @ 2010 08 25, 12:38)
ten pat ir Philadelfia dabar nebrungiai
Kiek
Papildyta:
Asseni, is philadelphia darosi surio pyragas