sveikos mamytes,
cia paskaicius taip ir norisi griebt ir kept koki torta seip esu naujoke sioje srityje, bet pasiryzusi pasitobulinti seima musu ne maza, svenciu daug, gyvenam Airijoj tai tokie tortai parduodami biskvitas su uogiene perteptas ar sintetiniu kremu, megstu namini , kokybiska maista.
Dabar greit jau reiks du tortukus kept, viena jau issirinkau kad tai bus snikersas, o kita reikia Barbe torta, kaip galvojat koks labiausiai tiktu? as manyciau gal nerizikuot ir Ambasadoriaus meduti daryt o gal jis per minkstas barbei
QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 21:38)
*mascarponės sūrio tortas su bananais pagal Rimami
** gaivusis varškės tortas su želė gabaliukais
*** šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamelės sluoksniu
**** o šiaip reikia skaitinėti receptus ir atsirinkti pagal ingriedientus, kas labiausias prie dūšios ir pagal skonio receptorius tinka...
aš va išsikepiau trapios tešlos tortą, o ar girsiu jį rytoj didžiai abejoju, jau gaminimo eigoj man sukilo abejonės
** gaivusis varškės tortas su želė gabaliukais
*** šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamelės sluoksniu
**** o šiaip reikia skaitinėti receptus ir atsirinkti pagal ingriedientus, kas labiausias prie dūšios ir pagal skonio receptorius tinka...
aš va išsikepiau trapios tešlos tortą, o ar girsiu jį rytoj didžiai abejoju, jau gaminimo eigoj man sukilo abejonės
gal kas padės surasti
duodu visą popietę ir na ...nerandu aš jos
QUOTE(Milux @ 2010 10 26, 13:08)
sveikos mamytes,
cia paskaicius taip ir norisi griebt ir kept koki torta seip esu naujoke sioje srityje, bet pasiryzusi pasitobulinti seima musu ne maza, svenciu daug, gyvenam Airijoj tai tokie tortai parduodami biskvitas su uogiene perteptas ar sintetiniu kremu, megstu namini , kokybiska maista.
Dabar greit jau reiks du tortukus kept, viena jau issirinkau kad tai bus snikersas, o kita reikia Barbe torta, kaip galvojat koks labiausiai tiktu? as manyciau gal nerizikuot ir Ambasadoriaus meduti daryt o gal jis per minkstas barbei
Barbes nerizikuok is Ambasadoriaus meducio... geriau is Cipciuko medaus torto...
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 26, 14:49)
gal kas padės surasti
CIA
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 26, 14:49)
gal kas padės surasti
Blogai ieskai. Pirmame puslap. yra visi receptai susisteminti
Stai cia sis tortas
aciu ,bet va toki as pati darydavau, jau pabodes ,
o gal dar koks tiktu
o gal dar koks tiktu
QUOTE(Asseni @ 2010 10 26, 14:53)
ačiū, tai aš ten ir ieškojau, kelios temos susitemintos, nebent pavadinimas kitoks, nei čia pateiktas , aš ieškojau mascarponės sūrio tortas su bananais pagal Rimami, o dar nesu tiek tortuose pasikausčiusi,kad galėčiau improvizuotai ieškoti
rugiagele26
QUOTE(Milux @ 2010 10 26, 15:02)
rafaelo dayryčiau
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 26, 15:13)
ačiū, tai aš ten ir ieškojau, kelios temos susitemintos, nebent pavadinimas kitoks, nei čia pateiktas , aš ieškojau mascarponės sūrio tortas su bananais pagal Rimami, o dar nesu tiek tortuose pasikausčiusi,kad galėčiau improvizuotai ieškoti
rugiagele26
rugiagele26
As labai daznbai ieskau pagal nika. Taip greiciau
Merginos sakykit, ar cia turi svarbos tai kad snikersui biskvitus iskepciau siandien o rytoj juos sutepciau?
Na kada kepi paprastus paplocius po viena, tai zinau kad galima tepti bet kada, pvz meducio paplociai ilgai stoveti gali. Bet va sakau snikersui gal reikia kad butu sviezutelis ir minkstutelis biskvitas, o pastovejas per nakti gali ir sukieteti
Na kada kepi paprastus paplocius po viena, tai zinau kad galima tepti bet kada, pvz meducio paplociai ilgai stoveti gali. Bet va sakau snikersui gal reikia kad butu sviezutelis ir minkstutelis biskvitas, o pastovejas per nakti gali ir sukieteti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 26, 15:34)
As labai daznbai ieskau pagal nika. Taip greiciau
O spaudziu ctrl f, ir ivedu pirmas raides norimo recepto.. ismeta automatiskai
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2010 10 26, 15:38)
Merginos sakykit, ar cia turi svarbos tai kad snikersui biskvitus iskepciau siandien o rytoj juos sutepciau?
Nesvarbu, gali ir diena pries sutepant.
Nu as dar cia viena toki idijotiska klausimuka turiu
Jeigu rasoma recepte sulaistyti biskvita sirupu, kuris pagamintas is cukraus ir vandens? O kokiom proporcijom? ir ka reiskia sulaistyti? tik vietomis ciut ciut paslapinti ar su sauksciuku stengtis suslapinti visa biskvita
Jeigu rasoma recepte sulaistyti biskvita sirupu, kuris pagamintas is cukraus ir vandens? O kokiom proporcijom? ir ka reiskia sulaistyti? tik vietomis ciut ciut paslapinti ar su sauksciuku stengtis suslapinti visa biskvita
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 26, 15:42)
O spaudziu ctrl f, ir ivedu pirmas raides norimo recepto.. ismeta automatiskai
Kad ctrl+F, tai cia ir taip aisku. Budas su niku labai patogus Kai nezinau tikro recepto pavadinimo, bet zinau autoriu