Arba morengini torta su sviestiniu pertepimu
QUOTE(Buttuke @ 2010 10 19, 21:40)
pasižiūrėkite atidžiau. Yra ne tik nuotraukos, bet ir video kaip apdengti
Turedama laiko sandien specialiai perziurejau dar karta visa temute. Video neradau gal imanoma rasti youtube, bet manau tik anglu kalba, o kai pas mane ji minimali tai nieko gero pati apdengima as radau ir suprantu, bet pagrindinis mano klausimas buvo kaip iskocioti ir perkelti mase kai ji limpa laaabai prie stalo o kelant truksta.
QUOTE(Solen @ 2010 10 19, 22:14)
sita mase tik ir dengiu tortus ,pries kociojima as stala pabarstau krakmolu o trukinejo manau,kad jau cukraus pudros perdauginai
jau supratau savo klaida, as stala pabarsciau cukraus pudra, o kai prilipdavo ve perminkydavau, tai ir gavosi per daug cukraus pudros Aciu uz atsakyma. Bet ten taip sunku nutaikyti cukraus pudra, nes ta mase taip limpa prie ranku ir vis neaisku ar jau uztenka ar dar deti
Nezinau ar kitakart dar ja darysiu, manau bandysiu kitokia
QUOTE(SandraRupke @ 2010 10 21, 13:16)
Turedama laiko sandien specialiai perziurejau dar karta visa temute. Video neradau gal imanoma rasti youtube, bet manau tik anglu kalba, o kai pas mane ji minimali tai nieko gero pati apdengima as radau ir suprantu, bet pagrindinis mano klausimas buvo kaip iskocioti ir perkelti mase kai ji limpa laaabai prie stalo o kelant truksta.
Yra vienas filmukas lietuviskai
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
Bet apie tortu puosima reikia kitoj temoj kalbetis
Na pasiulysiu torta be pieno produktu......
tik va beda ,kad namie aš jo nedarius ,tik darbe....bet sumažinau proporcijas ir turetu buti viskas gerai.....
PAUKŠČIU PIENAS
4 baltymai
200gr cukraus
2 v.š želatinos
50 gr sviesto.....
1 arb.š citr..rugšt....
cukru užpilame trupučiu vandens...na kokia 50 gr ir dedam virti......užvirus jungiam plaktis baltymus...principas kaip beze krremo......išvirus sirupui ,y baltymus ymetam citr.rugšt ir pilan sirupa plona srovele......paliekam plaktis ,kol pravesta....tada supilam ištirpinta želatina...dar truputy paplakam ir išjungiam......sviesta ištirpinam ir atsargiai ymaišom su ranka......
kremas padarytas......
imam bet koky norima biskvita ir supjauste y 3 dalis sudedam krema......y krema galima deti želes gabaliuku,vaisiu,ypilti šokolado ir t.t......
gaunasi lengvas ,neriebus tortas.....
sekmes
tik va beda ,kad namie aš jo nedarius ,tik darbe....bet sumažinau proporcijas ir turetu buti viskas gerai.....
PAUKŠČIU PIENAS
4 baltymai
200gr cukraus
2 v.š želatinos
50 gr sviesto.....
1 arb.š citr..rugšt....
cukru užpilame trupučiu vandens...na kokia 50 gr ir dedam virti......užvirus jungiam plaktis baltymus...principas kaip beze krremo......išvirus sirupui ,y baltymus ymetam citr.rugšt ir pilan sirupa plona srovele......paliekam plaktis ,kol pravesta....tada supilam ištirpinta želatina...dar truputy paplakam ir išjungiam......sviesta ištirpinam ir atsargiai ymaišom su ranka......
kremas padarytas......
imam bet koky norima biskvita ir supjauste y 3 dalis sudedam krema......y krema galima deti želes gabaliuku,vaisiu,ypilti šokolado ir t.t......
gaunasi lengvas ,neriebus tortas.....
sekmes
Sveikutes,viena karteli teko ragauti tokio torto is Aj sokolafdo fabriko,vadinasi Tikrojo belgiško šokolado tortas su marcipanu ir Kubos romu.Gal kuri galetumet pasakyt kaip bent kazka panasaus pasigaminti?nes skanesnio torto nesu ragavus
http://www.ajsokolad...h...pe=0&id=122
http://www.ajsokolad...h...pe=0&id=122
nu labai skaniai atrodo ir man seile nutyso man to vieno uztektu prie kavos
Minkstas, nepersaldus, neriebus tortas! Sviestas i krema nesideda
QUOTE(kirbe @ 2010 10 22, 11:13)
Na pasiulysiu torta be pieno produktu......
tik va beda ,kad namie aš jo nedarius ,tik darbe....bet sumažinau proporcijas ir turetu buti viskas gerai.....
PAUKŠČIU PIENAS
4 baltymai
200gr cukraus
2 v.š želatinos
50 gr sviesto.....
1 arb.š citr..rugšt....
cukru užpilame trupučiu vandens...na kokia 50 gr ir dedam virti......užvirus jungiam plaktis baltymus...principas kaip beze krremo......išvirus sirupui ,y baltymus ymetam citr.rugšt ir pilan sirupa plona srovele......paliekam plaktis ,kol pravesta....tada supilam ištirpinta želatina...dar truputy paplakam ir išjungiam......sviesta ištirpinam ir atsargiai ymaišom su ranka......
kremas padarytas......
imam bet koky norima biskvita ir supjauste y 3 dalis sudedam krema......y krema galima deti želes gabaliuku,vaisiu,ypilti šokolado ir t.t......
gaunasi lengvas ,neriebus tortas.....
sekmes
tik va beda ,kad namie aš jo nedarius ,tik darbe....bet sumažinau proporcijas ir turetu buti viskas gerai.....
PAUKŠČIU PIENAS
4 baltymai
200gr cukraus
2 v.š želatinos
50 gr sviesto.....
1 arb.š citr..rugšt....
cukru užpilame trupučiu vandens...na kokia 50 gr ir dedam virti......užvirus jungiam plaktis baltymus...principas kaip beze krremo......išvirus sirupui ,y baltymus ymetam citr.rugšt ir pilan sirupa plona srovele......paliekam plaktis ,kol pravesta....tada supilam ištirpinta želatina...dar truputy paplakam ir išjungiam......sviesta ištirpinam ir atsargiai ymaišom su ranka......
kremas padarytas......
imam bet koky norima biskvita ir supjauste y 3 dalis sudedam krema......y krema galima deti želes gabaliuku,vaisiu,ypilti šokolado ir t.t......
gaunasi lengvas ,neriebus tortas.....
sekmes
ačiū
savaitgalis bus bandymų metas
labai norisi pradžiuginti tą mergytę, juolab, kad labai didelė smaližė
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 22, 12:48)
Minkstas, nepersaldus, neriebus tortas! Sviestas i krema nesideda
O lakstai kokie? ,pagal kuri recepta kepti .Labai jau skaniai atrodo
QUOTE(kisule @ 2010 10 22, 14:16)
O lakstai kokie? ,pagal kuri recepta kepti .Labai jau skaniai atrodo
Kepiau pagal Asseni Napoleono is vaikystes. Super laksteliai gaunasi surasiu paskui receptus, nes dabar isbegu siek tiek..