QUOTE(likta @ 2010 10 21, 07:32)
Labas rytas,
Siūlyčiau kepti klasikinį biskvitą: kiaušiniai, cukrus, miltai.
Kremas putėsiai: 2 stiklinės bet kokių sulčių, galima su minkštimu, įpilti į puodą, įdėti pagal skonį cukraus, įdėti apie pora šaukštų manų kruopų ir virti maišant apie 15-20 min. Atvėsinti ir išplakti iki putėsių. aš dedu ir želatinos kad kremas būtų standesnis. Galima į kremą įplakti šiek tiek sviesto, bus riebesnis. Dar galima į kremą įdėti vaisių. Tikrai gaunasi labai neblogo skonio kremas, na toks gaivus.
Linkiu sėkmės
ačiū
pasibandysiu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 21, 09:05)
Nelabai suprantu, kam ta torta kept, jei vaikui negalima pienisku produktu... iskepkit koki pyraga, ir papuoskit zaismingai. Bent jau as tai daryciau taip. Arba keksa koki. Juk tiek puosimo variantu galima ismastyt.
artėja helovynas, todėl susirinks vaikučių ir kompanijoj tokia mergytė bus, nesinori išskirt kai prie visų kitų saldžių atributų bus ir helovyninis tortas. Visiems galima, o jai ne!?Tai va to ir noriu išvengt