Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 09:46)
pats paprasčiausias variantas tai elektros stulpo dėžė, ta pilka tokia su geltonu ženklu  4u.gif

taip, gera mintis 4u.gif , bet as norejau kept napoleona, jis apvalus, stingsta formoj....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 09:53)
kaba prie bon pari visokių maišeliuose, pamatysi iš karto tokie susukti, 2,38 kaina, arba 2,35 už 100 g, tamsiai mėlynas pakelis  4u.gif


dar noriu paklausti o jei dengi saldainiu mase irg reikia Sarlot kremo? Tas Sarlot kremas visada tepasi pries bet kokia dengimo mase?
Nu neykit jei kausimai kvailai skamba. Tiesiog kaip pradedant iskyla ju daug blush2.gif

Ir dar, jei cukraus pudra spuole i gabaliukus tai jau ji nebetinkama tikriausiai ir reiks nauja pirkti. Ar dar galima kazka padaryti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 08 24, 09:55)
taip, gera mintis 4u.gif , bet as norejau kept napoleona, jis apvalus, stingsta formoj....

JAU turiu minti, aciu Rugiagelei 4u.gif
Jei napoleona puosiu mase, ar virsutinis sluoksnis nebus sausas, kietas, pries savaite kepiau sau, pirma karta, tai virsu tepiau grietinele, nes jis buvo kietas, tada trupiniais, gavos skanus labai, tad ir kyla klausymas ar virsus man sudreks jei bus mase, nes tada tik pasidengs sarlot kremu ir mase blush2.gif
Atsakyti
nuo kada napoleonas stingdomas formoj g.gif juk ne jogurtinis, lakštus pjaustyk kaip nori g.gif

sviestiniu kremu su sijotais trupinukais visada išlyginami tortai prieš dengimą bet kokia mase....

jei cukraus pudra supuolė gabalais, visada yra sietelis namie, išsijokit pudrą ištrinkit per sietelį ir viskas, nieko nereikia mėtyti 4u.gif

va napoleoną išlyginti tai yra misija įmanoma, bet sudėtinga rolleyes.gif turėjau garbės pasidarbuoti šitoj srity, daugiau nekartočiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 10:32)
nuo kada napoleonas stingdomas formoj  g.gif juk ne jogurtinis, lakštus pjaustyk kaip nori g.gif 

sviestiniu kremu su sijotais trupinukais visada išlyginami tortai prieš dengimą bet kokia mase....

jei cukraus pudra supuolė gabalais, visada yra sietelis namie, išsijokit pudrą ištrinkit per sietelį ir viskas, nieko nereikia mėtyti  4u.gif

va napoleoną išlyginti tai yra misija įmanoma, bet sudėtinga  rolleyes.gif turėjau garbės pasidarbuoti šitoj srity, daugiau nekartočiau  blush2.gif

Aciu, turesiu omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 10:32)

sviestiniu kremu su sijotais trupinukais visada išlyginami tortai prieš dengimą bet kokia mase....

jei cukraus pudra supuolė gabalais, visada yra sietelis namie, išsijokit pudrą ištrinkit per sietelį ir viskas, nieko nereikia mėtyti  4u.gif



Aciu uz greitus ir aiskius atsakymus 4u.gif
Kai bus rezultatas pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas jau minejo koki receptuka bet nerandu niekur noreciau pasigaminti tortuka kur maximoj pardavineja su lazdyno riesutais vidujie lig karamele ir daug riesutu nu labai skanus kazi ar kas zino toki recepta buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 24 rugpjūčio 2010 - 15:12
QUOTE(Rueta @ 2010 08 24, 15:49)
Gal kas jau minejo koki receptuka bet nerandu niekur noreciau pasigaminti tortuka kur maximoj pardavineja su lazdyno riesutais vidujie lig karamele ir daug riesutu nu labai skanus kazi ar kas zino toki recepta buciau labai dekinga 4u.gif

Man toros ten paprasta trapi tesla, riesutai ir karamele. Daugiau nieko ten nera
Atsakyti
merginos,reikia patarimo pas daugiau ismanancias ax.gif ar imanoma jogurtini torta staciakampej formoj suformuoti,kaip tokiu atveju istraukti ji is tos staciakampes formos?tiesiog ant padekliuko isdrebti ,kad virsutinis biskvitas taptu apatiniu?ar gerai butu taip?
ir tokiu atveju ,jei tai imanoma,tai ar biskvita kepti per viena karta,t.y tarkim ananasinio kepciau biskvitus,pagal plota reikalinga dviguba norma,tai is 6 kiausiniu ir ruosti ir visa mase kepti,ar kazkaip dalinti po viena? g.gif ui,nebezinau kaip cia protingiau,aciu is anksto 4u.gif
Asseni,dar taves noriu prie to pacio paklausti,temu puosybos dar neatidaryta tema,tai klausiu cia-kaip patartum pasidaryti gulincia zvake ant tortuko,maciau pas tave toks tortukas yra su zvake,ar kocioti kaip ,,desrele,, ar staciakampi mases laksta susukti i ritineli?kaip tu darai/is kokios mases?aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 24 rugpjūčio 2010 - 18:52
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 18:19)
Man toros ten paprasta trapi tesla, riesutai ir karamele. Daugiau nieko ten nera

tikrai ne,ten labai skani biskvitine tesla
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 18:19)
Man toros ten paprasta trapi tesla, riesutai ir karamele. Daugiau nieko ten nera


Ir daug E biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, rasot kad cukraus pudra nuo mases nuimat su degtine, o ant ko pilat ta degtine- ant kempines ant skiautes...ir dar- namie neturiu degt tai ar galiu su brendziu, ar nepaliks zymes...Aciu 4u.gif
Atsakyti