Labas,
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
Sveikos,
skaitau apie jusu gaminamus tortus, ziuriu nuotraukeles ir galiu pasakyti, kad viskas tiesiog tobula, net zodziu truksta, nes viskas atrodo tiesiog
Aha man ir butu idomu pasimokyti is svetimu klaidu.
tad lauksim profesionaliu komentaru
Jau bandziau snikerso torta, gavos tiesiog super
skaitau apie jusu gaminamus tortus, ziuriu nuotraukeles ir galiu pasakyti, kad viskas tiesiog tobula, net zodziu truksta, nes viskas atrodo tiesiog
QUOTE(SandraRupke @ 2010 10 19, 19:37)
Labas,
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
Aha man ir butu idomu pasimokyti is svetimu klaidu.
tad lauksim profesionaliu komentaru
Jau bandziau snikerso torta, gavos tiesiog super
QUOTE(SandraRupke @ 2010 10 19, 20:37)
Labas,
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
pasižiūrėkite atidžiau. Yra ne tik nuotraukos, bet ir video kaip apdengti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 10 19, 19:37)
Labas,
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
dariau dengimo mase is saldaniu ir gavosi s...Mase pati pasidare atrodo visai gerai,bet kai reikejo iskocioti ir padengti torta mase lipo prie stalo, negaleja graziai perkelti, tai vis isnaujo perminkydavau ir manau per daug cukraus pudros gavosi, pradejo trukineti Nesuprantu kas ne taip. Kaip reikia ja iskocioti kad neliptu ir galeciau graziai perkelti? Nes pirmoje temuteje labai graziai aprasyta kaip ja paruosti, deja nieko kaip ja dengti torta Gal galit pasakyti kokias klaidas dariau, kad man nepavyko?
Aciu
sita mase tik ir dengiu tortus ,pries kociojima as stala pabarstau krakmolu o trukinejo manau,kad jau cukraus pudros perdauginai
benomama
Kepiau šitą, pats skaniausias . Mascarponės sūrį per pusę galima maišyti su Ricottos sūriu, kurį galima pasigaminti namų sąlygomis. Sėkmės
Kepiau šitą, pats skaniausias . Mascarponės sūrį per pusę galima maišyti su Ricottos sūriu, kurį galima pasigaminti namų sąlygomis. Sėkmės
kremo man šiek tiek per daug, aš kepiau 26 cm skersmeny šitą tortą tabletę kur dariau ne per seniausiai papuošimų temoj, tai man su mase gavosi 3,190 kg torto...purus, ne per saldus, pats tas gaiviamėgiams aš negailėjau želiukų, pridėjau pilną skersmenį, kiek tik ėjo sudėt
Mayflay
DIDELIS DEKUI
gyvenime nesu kisusi nosies i sia tema
DIDELIS DEKUI
gyvenime nesu kisusi nosies i sia tema
QUOTE(simisimi84 @ 2010 10 19, 18:10)
o kremo nėra per daug? beveik litras grietinėlės, pusė kg rikotos... ar tik taip atrodo kad daug?
kadangi, biskvito gaunasi irgi nemažai, tai kremo irgi tiek turi būt. na, blogiausiu atveju, galima nuimti kremo kokį 200 g, kartais man tiek lieka nepanaudoto
QUOTE(Olesta @ 2010 10 19, 21:53)
kremo man šiek tiek per daug, aš kepiau 26 cm skersmeny šitą tortą tabletę kur dariau ne per seniausiai papuošimų temoj, tai man su mase gavosi 3,190 kg torto...purus, ne per saldus, pats tas gaiviamėgiams aš negailėjau želiukų, pridėjau pilną skersmenį, kiek tik ėjo sudėt
kepu irgi 26 formoj, kartais būna sunaudoju visą kremą, kartais lieka. želė pasidarau 300 ir sumakaluoju su kremu
man svorio jis gaunasi kažkur apdengto apie 2,8 kg bet gi mes kiekviena skirtingai darom
kremo niekada nebandžiau numažinti, man patinka, kai jis šitam torte jaučiasi
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 20, 09:56)
kadangi, biskvito gaunasi irgi nemažai, tai kremo irgi tiek turi būt. na, blogiausiu atveju, galima nuimti kremo kokį 200 g, kartais man tiek lieka nepanaudoto
kepu irgi 26 formoj, kartais būna sunaudoju visą kremą, kartais lieka. želė pasidarau 300 ir sumakaluoju su kremu
man svorio jis gaunasi kažkur apdengto apie 2,8 kg bet gi mes kiekviena skirtingai darom
kremo niekada nebandžiau numažinti, man patinka, kai jis šitam torte jaučiasi
kepu irgi 26 formoj, kartais būna sunaudoju visą kremą, kartais lieka. želė pasidarau 300 ir sumakaluoju su kremu
man svorio jis gaunasi kažkur apdengto apie 2,8 kg bet gi mes kiekviena skirtingai darom
kremo niekada nebandžiau numažinti, man patinka, kai jis šitam torte jaučiasi
na ziuresiu kaip man gausis o sita torciuka kiek suprantu brandinti nereikia.
QUOTE(-Radė @ 2010 10 20, 12:41)
prašau pagalbos
reikia tortuko mergytei, kuri iš pieno produktų toleruoja tik sviestą ką patrtumet jai nulipdyt, apart želė tortuko
reikia tortuko mergytei, kuri iš pieno produktų toleruoja tik sviestą ką patrtumet jai nulipdyt, apart želė tortuko
Na cia jau sunkus atvejis gal pabandyk sita, tik be grietineles daugiau nieks i galva nesauna
QUOTE(-Radė @ 2010 10 20, 10:41)
prašau pagalbos
reikia tortuko mergytei, kuri iš pieno produktų toleruoja tik sviestą ką patrtumet jai nulipdyt, apart želė tortuko
reikia tortuko mergytei, kuri iš pieno produktų toleruoja tik sviestą ką patrtumet jai nulipdyt, apart želė tortuko
va sitas pvz netiktu? cia sviestas su kondensuotu pienu juodasis princas
dar sitas otelas