Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(dangiuk @ 2010 10 11, 18:59)
Parskris kiaušiniai, nu bet ale tačiau anie gi geras daiktas yra  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aij, per ekrana neturetu uzskrist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 18:28)
lotuliukas.gif aij, per ekrana neturetu uzskrist  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš kaupiuos rafaelo svajonei, paskui mažum reikės ambasadorių bandyt - dlia sportivnogo interesa biggrin.gif savaitgalį dukrai snikersą kepiau, surijo žaibiškai, bet va su išvaizda man dirbt ir dirbt... doh.gif
Atsakyti
Pintike, jei nepavėlavau, tai Rafaelo barbės sijonui pilstykis ir kepkis po vieną biskvituką 4u.gif užsiknisi, betrezultatu būsi patenkinta 4u.gif Tau reikia kokių 8 biskvitukų, tai išsiplakusi biskvitą, pasidalink į daug bliūdelių po vienodai ir kepk po 10 minučių....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 18:13)
As sokoladu puosiau Ambasadoriu. Bet net nezinau, susitrupina ir tie laksteliai pacio torto, jei reiktu jais puosti  g.gif

oi, persiprašau doh.gif blush2.gif man akyse stovi tas tortukas kur pagrindiniam recepte matyt yra biggrin.gif
galvoju šonus trupiniais, viršu šokoladu (nugvelbsiu jūsų įdėją)
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 11, 20:07)
Pintike, jei nepavėlavau, tai Rafaelo barbės sijonui pilstykis ir kepkis po vieną biskvituką 4u.gif  užsiknisi, betrezultatu būsi patenkinta 4u.gif Tau reikia kokių 8 biskvitukų, tai išsiplakusi biskvitą, pasidalink į daug bliūdelių po vienodai ir kepk po 10 minučių....

o kodėl?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 11, 20:07)
Pintike, jei nepavėlavau, tai Rafaelo barbės sijonui pilstykis ir kepkis po vieną biskvituką 4u.gif  užsiknisi, betrezultatu būsi patenkinta 4u.gif Tau reikia kokių 8 biskvitukų, tai išsiplakusi biskvitą, pasidalink į daug bliūdelių po vienodai ir kepk po 10 minučių....

oi,aukseli,aciu,nepavelavai,ryt vakare kepsiu,o kiek mazdaug pilti 1 biskvitukui aukscio-1 cm turbut ,ar per daug ,juk dar pakils?
nu bet jau paskutinis noras kolegos,sako,tik nedaryk plataus barbes sijono,kuo siauresni,nes mes tortu nemegstam doh.gif
Atsakyti
vat tokių tai nesuprantu... kam tada iš vis užsakinėti, varginti žmogų, gi kiek darbo prie jos doh.gif
todėl, kad biskvitai bus vienodo storio, kepami po vieną labai gražiai pakyla, netgi drįsčiau teigti kitokio skonio gaunasi blush2.gif aišku niekas nedraudžia paimti 5 kiaušų tešlą, padalinti pusiau, iškepti per du kartus 18-inėj skardoj ir paskui susipjaustyti į tiek dalių kiek reikia, ar kiek išeina ... o siauriau ar plačiau, pasakyk, duok man skardą 10-12 cm padarysiu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 11, 22:13)
vat tokių tai nesuprantu... kam tada iš vis užsakinėti, varginti žmogų, gi kiek darbo prie jos  doh.gif
todėl, kad biskvitai bus vienodo storio, kepami po vieną labai gražiai pakyla, netgi drįsčiau teigti kitokio skonio gaunasi  blush2.gif  aišku niekas nedraudžia paimti 5 kiaušų tešlą, padalinti pusiau, iškepti per du kartus 18-inėj skardoj ir paskui susipjaustyti į tiek dalių kiek reikia, ar kiek išeina ... o siauriau ar plačiau, pasakyk, duok man skardą 10-12 cm padarysiu...

aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos kokio skersmens formas dazniausiai naudojate? maniske 24cm, tai iseina gan dideli tortai, apie 4kg unsure.gif ar ir jususiskai tokie sunkus buna? gal man forma mazesne reikia nusipirkti g.gif
Papildyta:
dar klausimas kur perkat tortu dezutes ir tuos padekliukus popierinius arba kartoninius?
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 13, 15:24)
merginos kokio skersmens formas dazniausiai naudojate? maniske 24cm, tai iseina gan dideli tortai, apie 4kg unsure.gif  ar ir jususiskai tokie sunkus buna? gal man forma mazesne reikia nusipirkti g.gif
Papildyta:
dar klausimas kur perkat tortu dezutes ir tuos padekliukus popierinius arba kartoninius?

As dazniausiai 24 cm skersmens... ale man svoris 2,5 kg retai kada virsija net su mase dengti.. nu iki 3 kg...
Atsakyti
ryt svesiu gimtadieni ir galvoju koki torta cia pagaminus.. bet paskaiciau tieeeeeek receptu, kad galva susisuko smile.gif
gal jus galite kokius pora rekomenduoti kas butu tinkama gimtadieniui? smile.gif nes is pavadinimu nesuprantu kurie sventiniai, kur kasdieniniai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2010 10 15, 11:28)
ryt svesiu gimtadieni ir galvoju koki torta cia pagaminus.. bet paskaiciau tieeeeeek receptu, kad galva susisuko smile.gif
gal jus galite kokius pora rekomenduoti kas butu tinkama gimtadieniui? smile.gif nes is pavadinimu nesuprantu kurie sventiniai, kur kasdieniniai..  g.gif

Na as tai neskirstau kur sventiniai kur ne blink.gif visi yra tortai...net ir keksa galima paverst graziu sventiniu skanumynu, kuris atstotu torta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 15 spalio 2010 - 11:57