jo turėjo būt ale traškus,bent aš šįsivaizdavau kad taip bus aš kai viską padariau kaip parašyta bet tie vafliai gi sudrėko, jokio traškumo nebuvo. nu ką aš žinau, dabar pasirodžiau kaip kokia pabaisa, bet tiesiog ne viena valgiau, ragavo 6 žmonės. tai ir sakau ką galvoju. šiaip aš įsivaidavau bent kažkiek kad panašus bus į tuos saldainius, dėl to gal ir man atrodo jis neskanus, nes net napanašu buvo
nu ambasadorių ir aš norėčiau išbandyti, kad dar tiek norisi išbandyti... bet mano grietinėlės tiekėja atostogauja tai lauksiu kada sugrįš ir tada jau tepsiu tortukus, nes kitaip labai brangu gaunasi. dar tiramisu eilėj laukia...oi kiek daug kept
I Ambasadoriu grietine dedasi
O jau ant kiek tortas cia brangiau gaunasi, kai ne is tiekeju, o is pardes imi porai tortu tikrai nieko nesijaucia
O jau ant kiek tortas cia brangiau gaunasi, kai ne is tiekeju, o is pardes imi porai tortu tikrai nieko nesijaucia
reikes ir man Ambasadoriu issikepti. Sugundet
tai aš iš grietinėlės grietinę pasidarau o tai daug pigiau man gaunasi bet gal gali įmest receptuką, jau labai sugundei, spėju reikės daryt
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 11:16)
I Ambasadoriu grietine dedasi
O jau ant kiek tortas cia brangiau gaunasi, kai ne is tiekeju, o is pardes imi porai tortu tikrai nieko nesijaucia
O jau ant kiek tortas cia brangiau gaunasi, kai ne is tiekeju, o is pardes imi porai tortu tikrai nieko nesijaucia
Jeigu darai is dvigubos normos (cia apie lakstus ) tai ta tesla kiek laikyti ant garu?
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 11, 12:45)
bet gal gali įmest receptuką, jau labai sugundei, spėju reikės daryt
receptas pirmam puslapyje yra
QUOTE(kisule @ 2010 10 11, 15:03)
Jeigu darai is dvigubos normos (cia apie lakstus ) tai ta tesla kiek laikyti ant garu?
Jei is dvigubos normos,tai tesla sildai dvigubai 80 min.Bet man geriau pasidaryt atskirai po norma teslos ir ja sildyt po 40 min,tada imi iskart ir kepi.
merginos,gal galetumet patarti,jei kepsiu Rafaelo biskvitus 18 cm skersmens formoje,ar man imti ta pati produktu kieki,tik pjauti i daugiau daliu,bet ar iskels pati biskvita ar nesusmegs?o jei maziau imti produktu ,tai gal zinote kiek?
rugiagėle, naktį nemiga kankino, tai vat iškilo klausimas dėl trupinukų, tu iš tos pačios tešlos darei juos, ar turėjai nuo kito tortuko
Sveikos, gundausi kepti Srovės rortą be pavadinimo, kažin tokiom proporcijom kokio diametro tortas gaunasi? Nežinau kokio dydžio kepti biskvitus
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 11, 17:42)
rugiagėle, naktį nemiga kankino, tai vat iškilo klausimas dėl trupinukų, tu iš tos pačios tešlos darei juos, ar turėjai nuo kito tortuko
As sokoladu puosiau Ambasadoriu. Bet net nezinau, susitrupina ir tie laksteliai pacio torto, jei reiktu jais puosti
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 11, 14:45)
tai aš iš grietinėlės grietinę pasidarau o tai daug pigiau man gaunasi bet gal gali įmest receptuką, jau labai sugundei, spėju reikės daryt
RECEPTAS
Del kaitinimo dvigubos normos, tai gal geriau per dukart. Nes kol sukepa tie laksteliai, tai tesla atvesta, ir sunku tept... bet siaip is pusantros normos kaitinau kokias 50 min
As cia uzagitavau ta torta, o jei nepatiks tai cia man baisu bus pries jus pasirodyt
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 17:13)
As cia uzagitavau ta torta, o jei nepatiks tai cia man baisu bus pries jus pasirodyt
Parskris kiaušiniai, nu bet ale tačiau anie gi geras daiktas yra