Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 09:10)
Matai tie sluoksniukai vos nepermatomi gaunasi, kai iskepa... o kai patepi grietines kremu, jie susilygina, ta prasme sudreksta, ir suseda. Na nezinau kaip paaiskint. Zodziu kai iskepa, jie buna tokie nelabai lygus, graubleti ir standus, o kai pabuna suteptas tortas, visi tie nelygumai isnyksta, ir kazkiek paseda tortas, todel sutepus torta, dar reiktu pasilikt siek tiek kremo, kad po kokio pusvalandzio dar dalipdyt butu galima kelis sluoksnius. Aukstis pas mane gavosi kokie 6-6,5 cm, net pamatavau, ner aukstas. Jei 30 cm formai, tai manau jau dvigubos normos reikia... va 26 cm, dar gal ir pusantros uztektu, bet 30 cm jau bus labai plonas tortas. Beje, vakar dalipdziau dar sluoksneli, tai gavosi is 16 lakstuku tortas smile.gif

Prie sito torto darbo gal ir daug, bet jo savikaina juokinga smile.gif

Viska supratau, dekui, bandysim, jei ketvirtadieniui reikia, tai manau antradieni reiks kept. ryt kaip tik vaziuojam i Svedija, reiks grietines uzsipirkt, bus pigiau nei NO...o grietine liesesne negerai ane g.gif g.gif , gal daugmaz pasakytumrt kiek tada grietines dvigubai normai reikia, nes ne pirma kart kepat, kaip ir atidirbta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 13:06)
Ot velnias, susedo tortas, tai dar viena laksta pridejau. Ir dar galima butu deti koki viena... ale jau kremo tektu plaktis is naujo... zodziu esme ta, kad norint sutept normalu 24 cm skersmens Ambasadoriaus torta-reikia kept is pusantros normos teslos lakstelius.

labai dėkoju komentarus šiam tortui, man jie dabar labai aktualūs 4u.gif nesinori savo mylimam piršleliui "blyno" padovanot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 08, 14:40)
Viska supratau, dekui, bandysim, jei ketvirtadieniui reikia, tai manau antradieni reiks kept. ryt kaip tik vaziuojam i Svedija, reiks grietines uzsipirkt, bus pigiau nei NO...o grietine  liesesne negerai ane g.gif  g.gif , gal daugmaz pasakytumrt kiek tada grietines dvigubai normai reikia, nes ne pirma kart kepat, kaip ir atidirbta ax.gif

Geriau bent 30 % riebumo... nes kitaip skysta bus... as dar standiklio siek tiek idedu..

Grietines pusantros normos tortui sunaudojau truputi virs 1 kg blink.gif , na kartu jau su grietinele, nes biskeli imaisiau smile.gif siaip nereikia ten daug tept, bet as negaliu kitaip doh.gif tai sakyciau pagal recepta vienai normai 300 g, nu tai dvigubai butu 600, o as uzmetu dar, nes man vis pritruksta... na turekit geriau daugiau, nei truks... sunaudosit kokiam patiekalui, jei liks.
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 08, 14:49)
labai dėkoju komentarus šiam tortui, man jie dabar labai aktualūs 4u.gif  nesinori savo mylimam piršleliui "blyno" padovanot biggrin.gif

Dar sutepant ji, patariu po tortu padeti torto dydzio kepimo popieriaus, nes gaunasi labai minkstas, man nejo sikart perkelt is formos torto.. o su kepimo popierium tai butu paprasciau. Kai kepiau anksciau, tai persikele normaliai, gal kaip visad padauginau grietines kremo doh.gif
Atsakyti
norėčiau pagalbos: sutepiau Barbę -monstrą blush2.gif doh.gif uždengiau marshmallow mase, o ji visa tarsi rasa pasidengė, tada pasileido visi papaišymai aisingu.... ką padariau ne taip? sutepusi tortą prieš apdengdama mase jį aptepiau sviesto+rududu kremu.... unsure.gif
Atsakyti
gal labai plonai masę iškočiojai, aisingas bijo drėgmės, todėl ir pasileido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 08, 20:16)
gal labai plonai masę iškočiojai, aisingas bijo drėgmės, todėl ir pasileido  4u.gif

bet dar prieš juo paišant pati mase tokia rasojanti atrodė (gal todėl aisingas ir pačiuožė), kodėl ta rasa atsirado? beje, db stovi balkone, sustingo mano tie čiudo piešiniai g.gif
Atsakyti
Sveiki,
skaiciau, bet neradau,arba praskaiciau. MMG mase dviguba norma kokio dydzio torta uzdengia? Man reikia 2 tortam apie 26cm. Galvoju daryti Kirbes meduti ir Rafaelo (ne dviauksti o 2 atskirus) tai dabar galvoju kiek tos mases pasiruosti g.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
iš vienos normos kaip ir mažoka, jei abu po 26 cm, darykis iš kilogramo cukraus pudros, turi tikrai užtekti ir likti šiek tiek 4u.gif pasigaminsi papuošimų iš likučių 4u.gif
Atsakyti
O tam Ferrero rose tortui, vaflius det paprastus be jokio aisku pertepimo? Ir jie sudreksta turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 09, 11:15)
O tam Ferrero rose tortui, vaflius det paprastus be jokio aisku pertepimo? Ir jie sudreksta turbut  g.gif

taip išeina, kad tik susmulkint (kažkokiu būdu, kurio irgi dar nesugalvojau) ir pribarstyt g.gif

Tai jau lauksim objektyvaus vertinimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 09, 11:15)
O tam Ferrero rose tortui, vaflius det paprastus be jokio aisku pertepimo? Ir jie sudreksta turbut  g.gif

man asmeniskai nesudreko taip kaip noreciau, as praktiskai ji deciau visai apatiniam sluoksniui su sokoladu, tada butu super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2010 10 09, 16:47)
man asmeniskai nesudreko taip kaip noreciau, as praktiskai ji deciau visai apatiniam sluoksniui su sokoladu, tada butu super smile.gif

Tai gal jis nesudreko, ir turetu but tosk ale traskus smile.gif g.gif

Beje, vakar Ambasadoriaus tortas praktiskai iskart paruko, siandien ryte damustas buvo biggrin.gif vyro krisktasunis gal 4 gabalus suvalge lotuliukas.gif zodziu visiems labai patiko! Isbandykit!
Atsakyti