QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 09:10)
Matai tie sluoksniukai vos nepermatomi gaunasi, kai iskepa... o kai patepi grietines kremu, jie susilygina, ta prasme sudreksta, ir suseda. Na nezinau kaip paaiskint. Zodziu kai iskepa, jie buna tokie nelabai lygus, graubleti ir standus, o kai pabuna suteptas tortas, visi tie nelygumai isnyksta, ir kazkiek paseda tortas, todel sutepus torta, dar reiktu pasilikt siek tiek kremo, kad po kokio pusvalandzio dar dalipdyt butu galima kelis sluoksnius. Aukstis pas mane gavosi kokie 6-6,5 cm, net pamatavau, ner aukstas. Jei 30 cm formai, tai manau jau dvigubos normos reikia... va 26 cm, dar gal ir pusantros uztektu, bet 30 cm jau bus labai plonas tortas. Beje, vakar dalipdziau dar sluoksneli, tai gavosi is 16 lakstuku tortas
Prie sito torto darbo gal ir daug, bet jo savikaina juokinga
Prie sito torto darbo gal ir daug, bet jo savikaina juokinga
Viska supratau, dekui, bandysim, jei ketvirtadieniui reikia, tai manau antradieni reiks kept. ryt kaip tik vaziuojam i Svedija, reiks grietines uzsipirkt, bus pigiau nei NO...o grietine liesesne negerai ane , gal daugmaz pasakytumrt kiek tada grietines dvigubai normai reikia, nes ne pirma kart kepat, kaip ir atidirbta