Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(daividija @ 2010 10 07, 10:27)
As ji kepiau ir sudejau ir soda ir kepimo miltelius..ir teko viska laukan ismesti..nu sodos skonis ir kvapas daugiau nieko
schmoll.gif kazkaip man ten per daug tu sodu su kepimo milteliais,ir nuo tu "deterdzentu" tas biskvitas toks trapus buvo,kad nei pjaustyt,nei kremu aptept...


Na siaip ir man trupejo viskas ten...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 08:27)
Buvo galima ir svelniau issakyti savo nuomone... as asmeniskai isizeisciau autores vietoje... kadangi zmogus deda recepta, stengiasi...o cia slapiu skuduru per veida...

jinai parašė: tegul autorė neįsižeidžia...
hm, bet štai be autorės, kitų kepusių šį tortą nuomonė vis tik ir buvo neigiama... g.gif tada mėginsiu giriamą tailandietišką bananų tortą mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, labai noriu jusu patarimo..po triju savaiciu mano mergytes gimtadienis,, ir noriu jai iskepti torta-barbe .galit patarti koki biskvita kepti?meducio nenoriu, noreciau kad butu toks is dregnesniu..ir kaip galeciau papuosti ja be bezes?nes man ji nesigauna :-( is anksto dekoju
Atsakyti
Ka tik sutepiau Ambasadoriu 24 cm formoj is 14 laksteliu, buciau dar dejusi, bet kremo pritrukau, nors pasidariau is 720 g grietines + kokie 200 g grietineles. Bet ir taip gero aukscio gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 07 spalio 2010 - 11:19
Ot velnias, susedo tortas, tai dar viena laksta pridejau. Ir dar galima butu deti koki viena... ale jau kremo tektu plaktis is naujo... zodziu esme ta, kad norint sutept normalu 24 cm skersmens Ambasadoriaus torta-reikia kept is pusantros normos teslos lakstelius.
Atsakyti
labukkas kepejeles,
gal kuri turit galvoj receptuka, kaip daryt krema karamelini grietinele+rududu g.gif
kokios ten proporcijos ir kaip ji ten daryt: tiesiog isplakt abu sudejus kartu ar kaip ganasa darom|: grietinele uzkaitinam, sudet rududu, atsaldyt ir ant rytoja\us gerai isplakt g.gif

buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif nes jei is vakaro reik pasidaryt, tai siandien jau tas vakaras- nes ryt tept reikia blush2.gif oj kaip studente as- viskas paskutini vakara cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 07, 20:30)
labukkas kepejeles,
gal kuri turit galvoj receptuka, kaip daryt krema karamelini grietinele+rududu  g.gif
kokios ten proporcijos ir kaip ji ten daryt: tiesiog isplakt abu sudejus kartu ar kaip ganasa darom|: grietinele uzkaitinam, sudet rududu, atsaldyt ir ant rytoja\us gerai isplakt  g.gif

buciau labai dekinga uz pagalba  4u.gif nes jei is vakaro reik pasidaryt, tai siandien jau tas vakaras- nes ryt tept reikia  blush2.gif oj kaip studente as- viskas paskutini vakara  cool.gif


Daryk kaip sokoladini ganasa, kaip pati parasei. Ant didelio indelio grietineles savo nuoziura Rududu. As deciau gal puse induko.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 13:06)
Ot velnias, susedo tortas, tai dar viena laksta pridejau. Ir dar galima butu deti koki viena... ale jau kremo tektu plaktis is naujo... zodziu esme ta, kad norint sutept normalu 24 cm skersmens Ambasadoriaus torta-reikia kept is pusantros normos teslos lakstelius.

Sveika, bet is 14 laksteliu, tai koks cia aukstis, parasyk daug maz cm, kaip tai atrodo, o kodel nusedo, susigere kremas g.gif , na man normalus tai 30cm tortas lotuliukas.gif , tai kaip suprantu 1,5 normos uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 07, 22:41)
Sveika, bet is 14 laksteliu, tai koks cia aukstis, parasyk daug maz cm, kaip tai atrodo, o kodel nusedo, susigere kremas g.gif , na man normalus tai 30cm tortas lotuliukas.gif , tai kaip suprantu 1,5 normos uzteks g.gif


Matai tie sluoksniukai vos nepermatomi gaunasi, kai iskepa... o kai patepi grietines kremu, jie susilygina, ta prasme sudreksta, ir suseda. Na nezinau kaip paaiskint. Zodziu kai iskepa, jie buna tokie nelabai lygus, graubleti ir standus, o kai pabuna suteptas tortas, visi tie nelygumai isnyksta, ir kazkiek paseda tortas, todel sutepus torta, dar reiktu pasilikt siek tiek kremo, kad po kokio pusvalandzio dar dalipdyt butu galima kelis sluoksnius. Aukstis pas mane gavosi kokie 6-6,5 cm, net pamatavau, ner aukstas. Jei 30 cm formai, tai manau jau dvigubos normos reikia... va 26 cm, dar gal ir pusantros uztektu, bet 30 cm jau bus labai plonas tortas. Beje, vakar dalipdziau dar sluoksneli, tai gavosi is 16 lakstuku tortas smile.gif

Prie sito torto darbo gal ir daug, bet jo savikaina juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 06, 22:11)
aš tą roche pavadinčiau nesąmone o ne tortu smile.gif įsivaizdavau pasakiškai skanu, o man ten visiška nesąmonė. tegu autorė neįsižeidžia, nepatiko man viskas jame, tie vafliai net nesąmonė ten.bet esu pirmą kartą valgius tortą kuris man tikrai nepatiko. tai net negaliu pasakyti kas nepatiko, tiesiog viskas. gal per griežtai aš nes visi turim skonius, bet tiesiog tai pirmas tortas kurio pusę liko ir niekas nesuvalgė, išmetėm


Laba diena,

Aš irgi norėjau bandyti kepti šį tortą, bet dabar...
Gal galit kitos pasidalinti nuomone, ar tikrai neskanus? smile.gif
Atsakyti
Siaip is savo puses galiu pasakyti taip del tortu skoniu... mes, kurios, daznai kepam tortus, jau mums tie tortai iprasti, tad tai neskanus, tai neipatingas... bet va kas retai naminius tortus valgo, jiems betkoks naminis yra labai skanus, lyginant su parduotuves... man irgi bresta mintis kepti ta ferero rose, bent pabandyt, kas per skonis.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 12:17)
Siaip is savo puses galiu pasakyti taip del tortu skoniu... mes, kurios, daznai kepam tortus, jau mums tie tortai iprasti, tad tai neskanus, tai neipatingas... bet va kas retai naminius tortus valgo, jiems betkoks naminis yra labai skanus, lyginant su parduotuves... man irgi bresta mintis kepti ta ferero rose, bent pabandyt, kas per skonis.

oi, kaip butu gerai... 4u.gif

lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti