Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

ne vieta čia tokiom diskusijom wink.gif ten juk prie torto dirba:
kepėja,
tortų sutepėja,
dar kitas žmogus puošia...
o kur dar mokesciai, įrangos atsipirkimas ir dar pelnas.. tai normali ta kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Va va, as del to ir mokinuosi kepti bei puosti, nes man seimos baliai katastrofa butu. Per metus man reikia kokiu 10-12 tortu ( cia seimos sventes, draugams dovanu ir pns. ) Tai jei tuos tortus pirkciau parduotuveje, ir dar po 40 Lt uz kg tai man vien tortams per metus gautusi 1000 Lt blink.gif O kur ekologiskumas, naturalumas, sviezumas ir t.t.
Reziume: SM pagalba viskas įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Prašau patarti, kokį tortą šiandien vakare spėčiau sumeistraut ir kurį valgyt galėtume jau rytojaus vakarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2010 10 01, 11:30)
Prašau patarti, kokį tortą šiandien vakare spėčiau sumeistraut ir kurį valgyt galėtume jau rytojaus vakarą  4u.gif

Tiramisu wub.gif vakar isbandziau...labai paprasta ir labai skanu thumbup.gif
http://www.supermama...?showtopic=2471
Atsakyti
Gal kas gali imesti torto nuorodėlę Rafaelo svajonė? Pati nerandu blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry29394084

Prasau :-)
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2010 10 01, 11:30)
Prašau patarti, kokį tortą šiandien vakare spėčiau sumeistraut ir kurį valgyt galėtume jau rytojaus vakarą  4u.gif

medutis - pigus ir paprastas padaryti mirksiukas.gif
kad rafaelo svajone nesunkiai igyvendinamas, nors pastarojo labai skanus biskvitas tiks su bet kokiu pertepimu vaisiniu, varškiniu rolleyes.gif
Atsakyti
As taip pat uz Rafaelo svajone 4u.gif Su meduciu daug zaidimo mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Ačiū
Bandysiu kepti, nors tortų gamyboje esu tik naujokė. Tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 10 01, 14:43)
medutis - pigus ir paprastas padaryti  mirksiukas.gif
kad rafaelo svajone nesunkiai igyvendinamas, nors pastarojo labai skanus biskvitas tiks su bet kokiu pertepimu vaisiniu, varškiniu  rolleyes.gif

Manau kad įkart pasirinksiu "Tailandietišką bananų tortą". Kartą jau esu dariusi, tai visiems nerealiai patiko thumbup.gif Gal darbelio daugiau įdėsiu, bet rezultatu vėl pradžiuginsiu mamą gimtadienio proga ir visus svečius ax.gif
Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 10 01, 15:03)
As taip pat uz Rafaelo svajone  4u.gif  Su meduciu daug zaidimo  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif

singaa pasirinkimas irgi geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 01 spalio 2010 - 14:27
laba diena,
darau ''snikers''torta su karameliniu ganasu,jau sutepiau,bet biskvitus nedaug laisciau,paziurejau,toks kietas,kazin sausas nebus g.gif
ir dar kaip su tuo ganasu,vienur raso,kad grietinele uzvirint,sitam recepte,kad nereik,as nevirinau,dabar vesinu,vakare plaksiu(skaiciau,kad daug kam nepavyksta isplakt),nervinuos,nepatyrus dar kepeja,gal bereikalo su situo tortu prasidejau g.gif
Atsakyti