Nu sveikos. Dariau as ta "Šokolavini vysniu torta su karameliniu kremu" (rodos taip vadinasi tiksliai ) ir galiu pasakyti, kad šeimai patiko ( bandymas buvo šeimai, si savaitgali darysiu 3 vnt. baliams
). Bet as, kaip "darytoja" turiu kelis pastebejimus:
1. Biskvitai man mažokai pakilo ( žinant kiek ten kepimo milteliu ir sodos deta buvo ) ir gavosi tokie ne kiek traskus, bet dregnoki, bet.... visai nieko tokie.
2. Vyšnias, jaučiu, butina mirkyti ROME, o ne kokiame brendyje, nes jos turi duoti ta ipatinga skoni o ne tik rugscia vyšnia (brendis daugiau toki rūgimo skoni duoda)
3.Tortas man pasirode per "minkštas", tiesiog sunkiau pjaustesi, velesi ant peilio ir pastovejas ant stalo pradejo "rasoti".
Bet siaip, visumoje, kiekvienas kremas buvo labai
. Gal biskvito daugiau turi buti
Ir dar, man asmeniskai jis buvo per saldus, savaitgaliui desiu maziau cukraus.
P.S. Bet darbo nemažai, indu reikia tūrėti daug ir butina tureti bent jau 2 mikserius
ir.... dar pora ranku