Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(Olesta @ 2010 09 25, 12:57)
kur Tavo svočios tortas  lens.gif  blush2.gif

man dar ne siam savaitgaliui reikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 23, 10:05)
naudoju TIK SAULĖS PIENO grietinėlę 35 % riebumo, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus ir galiukas arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės. Gal buvo neatšaldyta grietinėlė, gal nedėta citrinos rūgštelės, gal nedaplakta, gal cukraus padauginta  4u.gif

kuriuo momentu ką dedat? ar tik pradėjus plakti, ar jau sutirštėjus grietinėlei, ar jau į išsiplakusią? ax.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 21:00)
As balta kepu.. o jei sokoladinis, tai man "tiesiog torto su mascarpone" skaniausias.

Kitą kartą bandysiu ir aš baltą.

Šį sykį dariau su " Negro bučinio" šokoladiniu biskvitu. Nu ką aš žinau, skanus unsure.gif nors antrą kartą tokio nebedaryčiau sau. Pirmiausia tai naudočiau paprastą varškę, o ne blombyro skonio, o antra, tai norėjosi labiau sulaistytų biskvitų, bet pabijojau daugiau pilt, kad nebūtų košė.
Atsakyti
susipilu į dubenį viską iš karto ir plaku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 20:00)
As balta kepu.. o jei sokoladinis, tai man "tiesiog torto su mascarpone" skaniausias.

Ačiū 4u.gif
Pasičiupau pirmą pasitaikiusi šokoladinį Mišelės biskvitą, kitąkart būtinai pabandysiu ir su rafaelo ir su maskarponės biskvitais.
Skanus tortas, tikrai skanus. Varškę dėjau vanilinę.

Dar sakykit prašau, kiek ilgai ir kokiomis sąlygomis galiu laikyti gėlytes iš Cipciuko cukraus pudros masės?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 09 25, 20:10)
Dar sakykit prašau, kiek ilgai ir kokiomis sąlygomis galiu laikyti gėlytes iš Cipciuko cukraus pudros masės?

Oj ačiū ačiū, jau radau atsakymą kitoje temoje 4u.gif
Atsakyti
laba diena,
kazkada skaiciau apie torta,kurio paplociai kepami keptuveje ant virykles.
dabar neberandu,gal kas nuoroda turi?
ar yra kepusiu?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
turbūt kalbi apie tortą „Otelas“, Asseni čia jį kepus ir gyrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Gal teko susidurt su pyragu ar tortu (tiksliai nežinau),,Naktelė", būdavo Norfoj. Lyg šokoladiniai biskvitai ir kažkoks karamelinis pertepimas. Gal girdėjot ką nors panašaus g.gif
Atsakyti
Nu sveikos. Dariau as ta "Šokolavini vysniu torta su karameliniu kremu" (rodos taip vadinasi tiksliai ) ir galiu pasakyti, kad šeimai patiko ( bandymas buvo šeimai, si savaitgali darysiu 3 vnt. baliams biggrin.gif ). Bet as, kaip "darytoja" turiu kelis pastebejimus:
1. Biskvitai man mažokai pakilo ( žinant kiek ten kepimo milteliu ir sodos deta buvo ) ir gavosi tokie ne kiek traskus, bet dregnoki, bet.... visai nieko tokie.
2. Vyšnias, jaučiu, butina mirkyti ROME, o ne kokiame brendyje, nes jos turi duoti ta ipatinga skoni o ne tik rugscia vyšnia (brendis daugiau toki rūgimo skoni duoda) g.gif
3.Tortas man pasirode per "minkštas", tiesiog sunkiau pjaustesi, velesi ant peilio ir pastovejas ant stalo pradejo "rasoti".
Bet siaip, visumoje, kiekvienas kremas buvo labai thumbup.gif . Gal biskvito daugiau turi buti g.gif
Ir dar, man asmeniskai jis buvo per saldus, savaitgaliui desiu maziau cukraus.
P.S. Bet darbo nemažai, indu reikia tūrėti daug ir butina tureti bent jau 2 mikserius biggrin.gif ir.... dar pora ranku biggrin.gif
Atsakyti
Bijuna, o kam tie 2 mikseriai, aš turiu vieną ir man gerai gaunasi smile.gif o jis toks yra, nes pagalvok, kaip tu gražiai tas vyšnias perpjausi, dėl to uir veliasi, bent aš manau taip. aš iš viso niekur nemirkau tų vyšnių ir man labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2010 09 20, 14:04)
aciu Rueta ir Bonza uz patarimus. pasinaudosiu tuo patarimu kepti keksiuku formose. Tik va dabar nesumastau, koki krema-pertepima daryti  g.gif


Ner uz ka zinai gali daryti rafaleo svajones pertepima arba snikeso niu su snikersu baigiu visus papirkt ax.gif labai skanus
Atsakyti
sveikos.nezinau kur teirautis bet gal kas zinos,ar sumastys kaip si torta padaryt.ar cia tik lazdeles ir daug MM saldainuku pribertas ar viduje kokia mase yra dar be saldainiu.
va tortas
user posted image
Atsakyti