QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 22, 11:30)
Sveikos merginos
noriu iskepti taip isgirta torta su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, tik nesupratau truputi recepto: ten raso 1 desertinis saukstas krakmolo, tai cia tas pats kas ir arbatinis saukstelis ar kazkoks kitoks? Ir kuom geriausia laistyti sito torto biskvita? Valgys ir vaikai, tai turbut alkoholis atkrenta...
noriu iskepti taip isgirta torta su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, tik nesupratau truputi recepto: ten raso 1 desertinis saukstas krakmolo, tai cia tas pats kas ir arbatinis saukstelis ar kazkoks kitoks? Ir kuom geriausia laistyti sito torto biskvita? Valgys ir vaikai, tai turbut alkoholis atkrenta...
Nezinau ko visi kratosi to alkoholio, kai vaikai valgys torta... Ant visu vysniu pilasi mazas stikliukas brendzio, susimaiso su vysniu skysciu, nuverda, susilaisto biskvitas siek tiek, tai kiek tam zmogui tenka alkoholio? pasigert tikrai neimanoma o jau jei labai bijot, tai nepilkit alkoholio, ar cia didziausia problema? skonis net nepasikeis.