Nu kaip ir viskas daugiau aisku Kazkokiu super mandrumu nera, spec. pastebejimu irgi kaip supratantu nera. Bandysiu, ziuresim kas gausis. Aciu Olesta Jei iskils klausimu kreipsiuosi pagalbos
Labas rytelis, susigundziau daryti Roche, bet nepaliko jokio ispudzio, kazko man pritruko gal skonio, gal sokolado per daug tiesiog sunku pasakyt...
Laba, atsiprašau, kad ne į temą, bet ieškau mamytės vilnietės, kuri galėtų iškepti tortą -mašinytę labai lauksiu AŽ
Sveikos merginos
noriu iskepti taip isgirta torta su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, tik nesupratau truputi recepto: ten raso 1 desertinis saukstas krakmolo, tai cia tas pats kas ir arbatinis saukstelis ar kazkoks kitoks? Ir kuom geriausia laistyti sito torto biskvita? Valgys ir vaikai, tai turbut alkoholis atkrenta...
noriu iskepti taip isgirta torta su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, tik nesupratau truputi recepto: ten raso 1 desertinis saukstas krakmolo, tai cia tas pats kas ir arbatinis saukstelis ar kazkoks kitoks? Ir kuom geriausia laistyti sito torto biskvita? Valgys ir vaikai, tai turbut alkoholis atkrenta...
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 22, 11:30)
Sveikos merginos
noriu iskepti taip isgirta torta su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, tik nesupratau truputi recepto: ten raso 1 desertinis saukstas krakmolo, tai cia tas pats kas ir arbatinis saukstelis ar kazkoks kitoks? Ir kuom geriausia laistyti sito torto biskvita? Valgys ir vaikai, tai turbut alkoholis atkrenta...
noriu iskepti taip isgirta torta su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, tik nesupratau truputi recepto: ten raso 1 desertinis saukstas krakmolo, tai cia tas pats kas ir arbatinis saukstelis ar kazkoks kitoks? Ir kuom geriausia laistyti sito torto biskvita? Valgys ir vaikai, tai turbut alkoholis atkrenta...
yra tokie šaukštai vos mažesni už valgomuosius, tai jie desertinukai yra
QUOTE(Olesta @ 2010 09 22, 12:27)
yra tokie šaukštai vos mažesni už valgomuosius, tai jie desertinukai yra
Supratau aciu
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 22, 08:38)
2. Kai isvirs tas sokoladinis kremas ir per nakti jis atsals, tai tada jis plaksis gerai?
nu jus isivaizduojat kokia as ,,višta,, as visai neplakiau to kremo,nes jis man per nakti saldytuve tokios kremines konsistencijos pasidare ir as maniau,kad cia taip jau turi buti neisiskaiciau geri,ir tepiau toki ant biskvito,blembački o kas su juo pasidaro ,kai isplaki?padideja,puresnis pasidaro kaip ,kad grietinele?
gaunasi šokoladinis ganašas, tepamas purus kremas
QUOTE(Olesta @ 2010 09 22, 14:02)
gaunasi šokoladinis ganašas, tepamas purus kremas
juokis juokis bet vistiek labai skanu buvo,svarbiausiai gi,kad nieks nieko neitare gal neverta net vargti ir plakti
sveikos
as su klausimu kokia grietinele naudojat pertepimui?as nusipirkau "saules pieno' (kadangi kitokios nebuvo) ir ji visiskai neissiplake ka galejau ne taip padaryt?
as su klausimu kokia grietinele naudojat pertepimui?as nusipirkau "saules pieno' (kadangi kitokios nebuvo) ir ji visiskai neissiplake ka galejau ne taip padaryt?
naudoju TIK SAULĖS PIENO grietinėlę 35 % riebumo, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus ir galiukas arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės. Gal buvo neatšaldyta grietinėlė, gal nedėta citrinos rūgštelės, gal nedaplakta, gal cukraus padauginta
QUOTE(Olesta @ 2010 09 23, 10:05)
naudoju TIK SAULĖS PIENO grietinėlę 35 % riebumo, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus ir galiukas arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės. Gal buvo neatšaldyta grietinėlė, gal nedėta citrinos rūgštelės, gal nedaplakta, gal cukraus padauginta
dekui dabar itariu kad galejo but per silta nes as parsinesus ja ne i saldytuva idejau o virtuvej ant stalo palikau