Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(Asseni @ 2010 09 20, 22:36)
As dedu daugiau vaisiu, ir sluoksnis kremo pas mane storesnis. O del cukraus tai kiek dejai?

viską pagal receptą 4u.gif kiek Tavo stiklinė man dabar klausimas g.gif aš stikline vadinu 250 ml, tai gal padauginau cukraus??? nu va dabar gabaliuką valgau, nėra kad man žiauriai per saldu, tiesiog man kaip gaiviamėgei mažiau čiut čiut norėtųsi ax.gif čia neparagavęs nežinosi, tortas ir turi būti saldus, bet aš labiau pripažįstu mėsą, tai ką man daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 rugsėjo 2010 - 21:55
Nerandu niekaip trapios tešlos torto recepto blush2.gif
Atsakyti
tortų temų sąrašęe man regia r ne 4-5 temoj, gal 5-oj greičiau, į paiešką įvesk „trapios“ turi išmesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 09 19, 17:15)
Paziurekit cia. Tortas skanumelis  wub.gif


pritariu ,man irgi jis gerulis
QUOTE(Olesta @ 2010 09 19, 21:00)

niu ką, išragautas, išgirtas trapios tešlos tortas pagal Asseni, mūsų šeimos skoniui cukraus per daug, bus mažinamas kiekis į kremą...o šiaip traukiamas į kepamųjų sąrašiuką  thumbup.gif

[/url]

o ou,kokis pjuvis wub.gif dabar geriu kava su sumustiniu,mielai ji pakeisciau i sita gabaleli biggrin.gif begu ieskoti recepto
Atsakyti
Sveikos. Ir vel arteja MB gimtadienis, reikes 3 tortu ( trys baliai biggrin.gif ). Pernai "ant bangos" buvo Rafaelo svajone, tikrai labai skanus ir nesunkus tortukas. Siemet reikia kazko naujo, todel renkuosi is Tailandietisko bananu ir Sokoladino su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis ( kaip supratau jie cia naujausi ). Noriu Jūsu patarimo kuris geriau tiktu kaprizingam kolektyvui ir siaip zmonems, kurie megsta kazka skanaus, bet nepaprasta mirksiukas.gif
Savaitgali vaziuojame i svecius ir reikia iskepti "pavyzduka" todel laukiu pastebejimu kuris tikrai skaniasnis, gal būt lengviasnis gamybos procesas ir t.t. Aciu.
Atsakyti
kapryzingiems tai ko gero šokoladinis su karamele mirksiukas.gif bet čia skonio reikalas, man skanūs abudu labai labai 4u.gif
Atsakyti
Alia to sokoladinio su karamele gamyba labai sudetinga atrodo, kazkaip labai daug ingridientu g.gif
Sakau pabandysiu i svecius Tailandietiska pasidaryti, ziuresim. Man labai idomu kaip tie virti bananai atrodo ( skonis) g.gif
Ir dar, koks skanus yra sokoladinis biskvitas? Baltas, tai tikrai rafaelines svajones thumbup.gif O va koks sokoladinis?
Atsakyti
Labas vakarėlis visoms, gal galite padėti niekaip rast negaliu Šampaninio torto recepto.
Atsakyti
QUOTE(gendruta @ 2010 09 21, 20:43)
Labas vakarėlis visoms, gal galite padėti niekaip rast negaliu Šampaninio torto recepto.


Šampano tortas

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 21, 20:22)
Alia to sokoladinio su karamele gamyba labai sudetinga atrodo, kazkaip labai daug ingridientu  g.gif
Sakau pabandysiu i svecius  Tailandietiska pasidaryti, ziuresim. Man labai idomu kaip tie virti bananai atrodo ( skonis)  g.gif
Ir dar, koks skanus yra sokoladinis biskvitas? Baltas, tai tikrai rafaelines svajones thumbup.gif O va koks sokoladinis?

a vot ir matosi, kad to sudėtingo nedarius smile.gif nes jo biskvitas ir yra skaniausias lotuliukas.gif tik taip atrodo, kad sudėtingas, bet jo skonis atperka tą sudėtingumą 4u.gif
Atsakyti
Olesta, Tu pas mus cia "Tortu karaliene", todel gal gali paaiskinti kelis niuansus sio torto?
1. Kodel i biskvita dedasi ir soda ir kepimo milteliai? Ar kepant butina deti kepimo popieriu, ta prasme ar labai jis (biskvitas) lipnus?
2. Kai isvirs tas sokoladinis kremas ir per nakti jis atsals, tai tada jis plaksis gerai?
3. Kas vis delto geriau ar tas Rududu( kuris man nelabai skanus ir turi kazkoki ruksteles skoni) ar labiau apsimoka virti kond. piena ( ko taip pat niekada nedariau biggrin.gif )
4. Ar turi reiksmes kada kepti biskvitai ( is vakaro ar galima ryte ir paskui formuoti)?
5. Ir taip pat ar yra reiksme kiek laiko jis pastoves surinktas, ar nuo to kaip ilgai jis pastoves nenukentes jo skonis, nu pvz. Kepsiu biskvita penktadieni, surinksiu sestadieni o valgysim pirmadieni, gal jau nes daug ilgai g.gif
6. Nu ir paskutinis klausimelis blush2.gif kuo ji geriausiai papuosti?
Nu va kiek man klausimu is po nakties kilo biggrin.gif Gal jau yra kur apie si torta kalbeta, tada prasom nuorodele, stengsiuosi netrukdyti ax.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 22, 08:38)
Olesta, Tu pas mus cia "Tortu karaliene", todel gal gali paaiskinti kelis niuansus sio torto?
1. Kodel i biskvita dedasi ir soda ir kepimo milteliai? Ar kepant butina deti kepimo popieriu, ta prasme ar labai jis (biskvitas) lipnus?
2. Kai isvirs tas sokoladinis kremas ir per nakti jis atsals, tai tada jis plaksis gerai?
3. Kas vis delto geriau ar tas Rududu( kuris man nelabai skanus ir turi kazkoki ruksteles skoni) ar labiau apsimoka virti kond. piena ( ko taip pat niekada nedariau  biggrin.gif  )
4. Ar turi reiksmes kada kepti biskvitai ( is vakaro ar galima ryte ir paskui formuoti)?
5. Ir taip pat ar yra reiksme kiek laiko jis pastoves surinktas, ar nuo to kaip ilgai jis pastoves nenukentes jo skonis, nu pvz. Kepsiu biskvita penktadieni, surinksiu sestadieni o valgysim pirmadieni, gal jau nes daug ilgai g.gif
6. Nu ir paskutinis klausimelis  blush2.gif kuo ji geriausiai papuosti?
Nu va kiek man klausimu is po nakties kilo  biggrin.gif Gal jau yra kur apie si torta kalbeta, tada prasom nuorodele, stengsiuosi netrukdyti  ax.gif
Aciu.

1. Todėl, kad biskvitas tirštas, toks receptas ir taip reikia, jis trapus, o ne lipnus, nekelkite jo iš karto iš skardos, bent kažkiek laiko duokit atvėsti, būtina kepti ant kepimo popieriaus kitaip suluš. Idealu, jei šiuos biskvitus išsikepsite iš vakaro, atšaldysite ir pjaustysite ryte...
2. Tikrai išsiplaks gerai
3. Visada dedu Rududu
4. Turi reikšmės, nes švieži jie trapūs....standesni pastovėję per naktį...
5. Skonis nenukentės, bus brandesnis
6. Kuo tik norit 4u.gif mase, ganašu, šokoladuu, trupiniais, ir viskuom kuo tik sugebat ir norit thumbup.gif
Atsakyti