QUOTE(Bijuna @ 2010 09 22, 08:38)
Olesta, Tu pas mus cia "Tortu karaliene", todel gal gali paaiskinti kelis niuansus sio torto?
1. Kodel i biskvita dedasi ir soda ir kepimo milteliai? Ar kepant butina deti kepimo popieriu, ta prasme ar labai jis (biskvitas) lipnus?
2. Kai isvirs tas sokoladinis kremas ir per nakti jis atsals, tai tada jis plaksis gerai?
3. Kas vis delto geriau ar tas Rududu( kuris man nelabai skanus ir turi kazkoki ruksteles skoni) ar labiau apsimoka virti kond. piena ( ko taip pat niekada nedariau
)
4. Ar turi reiksmes kada kepti biskvitai ( is vakaro ar galima ryte ir paskui formuoti)?
5. Ir taip pat ar yra reiksme kiek laiko jis pastoves surinktas, ar nuo to kaip ilgai jis pastoves nenukentes jo skonis, nu pvz. Kepsiu biskvita penktadieni, surinksiu sestadieni o valgysim pirmadieni, gal jau nes daug ilgai
6. Nu ir paskutinis klausimelis
kuo ji geriausiai papuosti?
Nu va kiek man klausimu is po nakties kilo
Gal jau yra kur apie si torta kalbeta, tada prasom nuorodele, stengsiuosi netrukdyti
Aciu.
1. Todėl, kad biskvitas tirštas, toks receptas ir taip reikia, jis trapus, o ne lipnus, nekelkite jo iš karto iš skardos, bent kažkiek laiko duokit atvėsti, būtina kepti ant kepimo popieriaus kitaip suluš. Idealu, jei šiuos biskvitus išsikepsite iš vakaro, atšaldysite ir pjaustysite ryte...
2. Tikrai išsiplaks gerai
3. Visada dedu Rududu
4. Turi reikšmės, nes švieži jie trapūs....standesni pastovėję per naktį...
5. Skonis nenukentės, bus brandesnis
6. Kuo tik norit
mase, ganašu, šokoladuu, trupiniais, ir viskuom kuo tik sugebat ir norit