Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(meduolytee @ 2010 09 18, 08:29)
Sakykit, prasau, kokio diametro skardeleje Ferrero Rocher kepete?

aš dariau pagal tą normą 24cm skersmens. bet man visiškai tas tortas nepatiko.nenoriu nieko įžeisti, nes tai skonio reikalas, bet man tai visai netinkamas, nenorėčiau jo daugiau niekada. palikau mamai ir sakau atiduok kam nori smile.gif
Papildyta:
o tailandietiškam bananui biskvitai, tai kažkada kepiau pagal zebros biskvitus, o kitą kart pagal asseni su vyšniom ir karamele, tai tas biskvitas asseni su vyšniom ir karamele man daug labiau patiko tame torte smile.gif
olesta aš vis galvodavau trapios tešlos pasidaryt, ir aišku pasidarysiu, bet kažkaip neišdrystu smile.gif nu reiks kada, vakar dariausi avietinius krepšelius, tik nežinau kur įdėt parodyt smile.gif
Atsakyti
išdrįsk išdrįsk kepk drąsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 20, 09:56)
vakar dariausi avietinius krepšelius, tik nežinau kur įdėt parodyt smile.gif

Yra tema „Įdarai krepšeliams, jų tešla”, prašome parodyti ten
Atsakyti
aciu Rueta ir Bonza uz patarimus. pasinaudosiu tuo patarimu kepti keksiuku formose. Tik va dabar nesumastau, koki krema-pertepima daryti g.gif
Atsakyti
Aciu Zuliaska 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet koki nesudetinga pertepima parekomenduot sokoladiniam biskvitui (3 sluoksniai)
Aciukas.
Atsakyti
turiu klausima:kiek laiko galima laikyti issikepus biskvitus?koks naminiu biskvitu galiojimo laikas?zadu issikepti trys dienos pries vartojima,ar galima taip?
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 09 20, 20:22)
turiu klausima:kiek laiko galima laikyti issikepus biskvitus?koks naminiu biskvitu galiojimo laikas?zadu issikepti trys dienos pries vartojima,ar galima taip?

galima, tik nepalik atvirų, susidėk į maišelį ir pasidėk šaldytuve 4u.gif
Atsakyti
As tailandietisku bananu torat kepu su baltais biskvitais... daug skaniau nei su rudais..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 20, 20:35)
As tailandietisku bananu torat kepu su baltais biskvitais... daug skaniau nei su rudais..

reiks pabandyt ir taip. Nors šokoladinių biskvitų apskritai nemėgstu, bet šį sykį tailandietišką bandysiu su jais.

Olesta, trapios tešlos torčiuko gabaliukas taip skaniai atrodo, kad norisi lyžtelt per ekraną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 20, 09:56)
aš dariau pagal tą normą 24cm skersmens. bet man visiškai tas tortas nepatiko.nenoriu nieko įžeisti, nes tai skonio reikalas, bet man tai visai netinkamas, nenorėčiau jo daugiau niekada. palikau mamai ir sakau atiduok kam nori smile.gif

Kas konkreciai nepatiko? Per saldus buvo?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 19, 21:00)
mūsų šeimos skoniui cukraus per daug, bus mažinamas kiekis į kremą...o šiaip traukiamas į kepamųjų sąrašiuką  thumbup.gif

As dedu daugiau vaisiu, ir sluoksnis kremo pas mane storesnis. O del cukraus tai kiek dejai?
Atsakyti