Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(Solen @ 2010 09 18, 17:43)
k.lapelyte aciu labai 4u.gif
o tas tailandietisku bananu tortas skanus g.gif nedarius jo,idomu koks skonis g.gif susirgau tortu manija doh.gif

man tai jis ziauriai skanus
Atsakyti
vienas skaniausių tortų Marijos žemėje 4u.gif
Atsakyti
reiks tada ir sita isbandyt smile.gif o koki sokoladini biskvita kepti,kad skanus butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 17:22)

ačiū 4u.gif

QUOTE(Solen @ 2010 09 18, 18:20)
reiks tada ir sita isbandyt smile.gif o koki sokoladini biskvita kepti,kad skanus butu g.gif

prisidedu prie klausimo ax.gif

kokį dar skanų Marijos žemėje torčiuką pasiūlysit bigsmile.gif be snikerso, rafaelo ir medučio. Tokio nelabai sudėtingo, nes tik šiuos kolkas esu gaminusi rolleyes.gif
Atsakyti
*mascarponės sūrio tortas su bananais pagal Rimami
** gaivusis varškės tortas su želė gabaliukais
*** šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamelės sluoksniu
**** o šiaip reikia skaitinėti receptus ir atsirinkti pagal ingriedientus, kas labiausias prie dūšios ir pagal skonio receptorius tinka...

aš va išsikepiau trapios tešlos tortą, o ar girsiu jį rytoj didžiai abejoju, jau gaminimo eigoj man sukilo abejonės ax.gif
Atsakyti
kokį dar skanų Marijos žemėje torčiuką pasiūlysit bigsmile.gif be snikerso, rafaelo ir medučio. Tokio nelabai sudėtingo, nes tik šiuos kolkas esu gaminusi rolleyes.gif
[/quote]

man patiko Olestos Varskinis gaivumelis cia
Atsakyti
Dar labai skanus ir gaivus Apelsininis sufle.....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 21:38)
**** o šiaip reikia skaitinėti receptus ir atsirinkti pagal ingriedientus, kas labiausias prie dūšios ir pagal skonio receptorius tinka...

aš va išsikepiau trapios tešlos tortą, o ar girsiu jį rytoj didžiai abejoju, jau gaminimo eigoj man sukilo abejonės  ax.gif

Laba diena,

Kur rasti receptą šokoladinio torto su vyšniomis ir karamelės sluoksniu?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 09 19, 16:21)
Laba diena,

Kur rasti receptą šokoladinio torto su vyšniomis ir karamelės sluoksniu?
Ačiū 4u.gif

Paziurekit cia. Tortas skanumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 09 19, 17:15)
Paziurekit cia. Tortas skanumelis  wub.gif

Ačiū labai. Atrodo skaniai tikrai
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 21:38)

aš va išsikepiau trapios tešlos tortą, o ar girsiu jį rytoj didžiai abejoju, jau gaminimo eigoj man sukilo abejonės  ax.gif

ačiū, įtraukiau į sąrašą šiuos receptukus cool.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 09 19, 11:09)
Dar labai skanus ir gaivus Apelsininis sufle.....

pastebėjau, kad ir pastarsis dažnai kepamas, būtinai išbandysiu mirksiukas.gif

o dabar dėl to tailandietiško g.gif jei imsiu 2 pakus var6k4s su skoniu, tai kokio dydžio tortą su ta visa mase sutepsiu? 26cm skersmes? ar dar didesnį kvadratinį? g.gif ir dar, recepte parašyta "kiek" sulaistyti, ar galima normaliai sulaistyti? man patinka šlapesni tortai ax.gif
kaip manot, ar tiktų šiam tortui snikerso biskvitas unsure.gif
Atsakyti
Dabar tiksliai nebepamenu, bet ar tik ne 24-26 cm tortas gaunasi, gal 26 sakyčiau, senai jį bekepiau...šiam tortui tiktų šokoladiniai biskvitai dėl snikerinių nežinau, karamelė su želė, nebent Jums labai skanu ... jei pakeisite biskvitus tai jau nebebus tailandietiškas tortas ax.gif

niu ką, išragautas, išgirtas trapios tešlos tortas pagal Asseni, mūsų šeimos skoniui cukraus per daug, bus mažinamas kiekis į kremą...o šiaip traukiamas į kepamųjų sąrašiuką thumbup.gif

user posted image
Atsakyti