QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 21:38)
*mascarponės sūrio tortas su bananais pagal Rimami
** gaivusis varškės tortas su želė gabaliukais
*** šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamelės sluoksniu
**** o šiaip reikia skaitinėti receptus ir atsirinkti pagal ingriedientus, kas labiausias prie dūšios ir pagal skonio receptorius tinka...
aš va išsikepiau trapios tešlos tortą, o ar girsiu jį rytoj didžiai abejoju, jau gaminimo eigoj man sukilo abejonės
ačiū, įtraukiau į sąrašą šiuos receptukus
QUOTE(kirbe @ 2010 09 19, 11:09)
Dar labai skanus ir gaivus Apelsininis sufle.....
pastebėjau, kad ir pastarsis dažnai kepamas, būtinai išbandysiu
o dabar dėl to tailandietiško
jei imsiu 2 pakus var6k4s su skoniu, tai kokio dydžio tortą su ta visa mase sutepsiu? 26cm skersmes? ar dar didesnį kvadratinį?
ir dar, recepte parašyta "kiek" sulaistyti, ar galima normaliai sulaistyti? man patinka šlapesni tortai
kaip manot, ar tiktų šiam tortui snikerso biskvitas