QUOTE(wavin @ 2010 09 12, 09:56)
Kepiau
KRIAUŠINIS - KARAMELINIS TORTAS, keletas mano pastebėjimų:
* receptūroje buvo nurodyta 14 g želatinos kremui, gal pas mane buvo silpnesnė želatina.... tačiau ji man nesustingo , patižes kremas buvo... dėčiau dvigubai daugiau.
* dėjau šviežias kriaušes... jos man kreme pradėjo vandeniuoti... skyrėsi sunka.
*biskvitas
gavosi.. visai buvau jį pamiršusi... seniau tik tokį ir kepdavau..
*aš kitą kartą dėčiau 3 biskvito sluoksnius.. man torte kažkaip vien kremas buvo.. o biskvito nebesijautė....
Na čia tik mano pastebėjimai... šitaip koreguočiau jį kitą kartą kepdama...iš viso nebedėčiau kriaušių.. ir palikčiau tik
Karamelinį tortą
nu keista.. si savaitgali kepiau ta kriausini, tai sveriau specialiai zelatina.. Naudoju Klingai - viskas gerai geraisustingo
Kriauses irgi dejau zalias - viskas ok
Beje, sitas tortas darytas pagal sokoladini- kriausini, tai proporcijos imtos tos pacios
http://sphotos.ak.fb...8_2164225_n.jpg