QUOTE(jurguliux @ 2010 09 10, 22:52)
Išbandžiau ir aš "Snicersą" ir kodėl aš jo nesuradau ankščiau skonis DIEVIŠKAS, nebuvau valgiusi skanesnio torto.
Kadangi čia papuošimo kaip ir nėra (nes darytas šiaip sau) tai įdedu čia savo rezultatą su pastebėjimais
Naudojau "Rududu" sunkiai jis man ganašui tirpo grietinėlėje, tad pasitelkiau į darbą "blenderį" ir puikiai viskas gavosi, o vėliau ir puikiai išsiplakė. Beje, ganašą dariau pagal kitą receptuką, nei kad čia buvo įdėta nuoroda.
Kadangi čia papuošimo kaip ir nėra (nes darytas šiaip sau) tai įdedu čia savo rezultatą su pastebėjimais
Naudojau "Rududu" sunkiai jis man ganašui tirpo grietinėlėje, tad pasitelkiau į darbą "blenderį" ir puikiai viskas gavosi, o vėliau ir puikiai išsiplakė. Beje, ganašą dariau pagal kitą receptuką, nei kad čia buvo įdėta nuoroda.
O koks kitas ganaįo receptukas?