Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(jurguliux @ 2010 09 09, 11:47)
recepte minimas virtas kondencuotas pienas, ar tai turima omeny kondencuotas pienas indelyje kuris yra pavirtas blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif  jei taip kiek laiko jį reikia pavirti? 4u.gif

dedar uždarytą skardinę i puodą su vandeniu ir verdat valandą.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 09, 13:38)
dedar uždarytą skardinę i puodą su vandeniu ir verdat valandą.

Dar geriau dvi val. Bet is vis paprasciau nusipirkt Rududu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noriu kepejeliu paklausti. Kiek reikia marcipanines mases apdengti tortui pvz. 26cm skersmens?
Ruosiuosi daryti torta su dengimo mase. Paciai baisu daryti, nes nezinau ar iseis anksciau pameginti, tai galvoju issisukti paprasciau blush2.gif Vyras parveze is anglijos marcipanine mase. Kiek mano silpnos anglu zinios leido suprasti tai vienas pokiukas skirtas tortu dengimui ir kepiniams, o kitas visokiem baibokam daryti. Ten 500g pakelis (tos geresnes), tai galvoju ar uzteks g.gif Jei truktu prasyciau kad dar parveztu. Oi nezinau ka as padarysiu, norai dideli, bet kuo toliau tuo baisiau darosi doh.gif Man reikes praktiskai ant 2 tortu dengti, zadu daryti dinozauriuka kur anksciau nuoroda buvau imetusi, gal gausis kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 07, 21:23)
RiMami Aciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, rezultatus imesiu:)))) bo jau pachiai mintys tik apie tortus:))) vyrui, mano jau net baisu:) bet nieko jis vienintelis mano valgytojas ishkes:) jei ne tai dar ir uoshviene turiu chia:)))))))) busiu pati geriausia marchia kai kepsiu kas savaitgali tortus:))))))))))))))))))

shiaip bandysiu kepti ir puoshti beze:) tikiuosi pavyks:) o kad pirmas kartas puoshime tai faktas, nes dar net antgaliu neturiu:))))))))) bet ne esme, pirmadieni nusiaubsiu kokia madrido tortu puoshimo parduotuve:))))))
Papildyta:
o jei vietoj sodos deciau kepimo  miltelius, ar labai blogai butu?smile.gif

as sodos nemegstu tai visada dedu i tesla kepimo milteliu dazniausiai dedasi 1valgomas saukstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 10, 14:47)
as sodos nemegstu tai visada dedu i tesla kepimo milteliu dazniausiai dedasi 1valgomas saukstas  smile.gif

Ant kokio kiekio? blink.gif
Atsakyti
shiaip kiekis ant milteliu parashytas, kepiau kirbes meduti ishekele milteliai kuo puikiausiai:)
Atsakyti
mergaites,gal turite kokiu minciu koki tortuka kepti barbes sijonui,kad butu gaivus? g.gif grietinele nelabai pageidaujama del riebumo,nebent nedaug,neisivaizduoju,juk ne is visko suformuosi ta sijona,man tai minty tik meducio lakstai ,arba torto ,,menulio,,bet ten juk pagrinde grietinele,gal per puse maisyti su svelniaja ar plombyro skonio varske,prideti kokiu vaisiu,gal galite ka patarti,aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
nu bože bože, o iš oro nenori žmonės torto kažin, kaip jį naminį padaryt be grietinėlės, su pudingu jkokiu nebent, bet vistiek dėsis sviestas doh.gif a taip a taip riebu... indeliui grietinėlės 2 pakeliai varškės plius vaisiai, puikiausi kremai, nei ten riebu, nei ten ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 10, 20:09)
nu bože bože, o iš oro nenori žmonės torto kažin, kaip jį naminį padaryt be grietinėlės, su pudingu jkokiu nebent, bet vistiek dėsis sviestas  doh.gif  a taip a taip riebu... indeliui grietinėlės 2 pakeliai varškės plius vaisiai, puikiausi kremai, nei ten riebu, nei ten ką 4u.gif

biggrin.gif na,norejo jogurtinio,bet ir pasakiau,nesvaik,nesuformuosiu sijono-neturiu tokios formos,tai as irgi manau,kad reiks taip daryt,varske+grietinele+vaisiai,o kokius rekomenduotum lakstus?meducio turbut geriausiai?
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 09 10, 20:15)
biggrin.gif na,norejo jogurtinio,bet ir pasakiau,nesvaik,nesuformuosiu sijono-neturiu tokios formos,tai as irgi manau,kad reiks taip daryt,varske+grietinele+vaisiai,o kokius rekomenduotum lakstus?meducio turbut geriausiai?

nebūtinai...Rafaelo tinka biskvitai, tik keksines reikia 2 turėti, iš 3 kiaušinių 8 biskvitukai gautųsi...
Atsakyti
Išbandžiau ir aš "Snicersą" ir kodėl aš jo nesuradau ankščiau doh.gif skonis DIEVIŠKAS, nebuvau valgiusi skanesnio torto.

Kadangi čia papuošimo kaip ir nėra (nes darytas šiaip sau) tai įdedu čia savo rezultatą su pastebėjimais biggrin.gif

user posted image

Naudojau "Rududu" sunkiai jis man ganašui tirpo grietinėlėje, tad pasitelkiau į darbą "blenderį" ir puikiai viskas gavosi, o vėliau ir puikiai išsiplakė. Beje, ganašą dariau pagal kitą receptuką, nei kad čia buvo įdėta nuoroda.
Atsakyti
nu ant biskvitu visu 26cm formoi kur kepu uztenka.Babandyk kita karta zinosi .O su soda slidus reikalas truputi jos daugiau ir ji jauciasi.
Atsakyti