vadinasi kiekvienam pagal skonį aš kai pradėjau mokintis puošti, čia forume buvo duotos proporcijos grietinėlei 120 g cukraus indeliui, va ten buvo SALDU
QUOTE(Olesta @ 2010 09 06, 23:04)
iš grietinėlės, visgi bezė geriausia, na dar šarlot sviestinis kremas
Is grietineles puikiai gaunasi
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 09 07, 07:59)
Didelis indelis grietinėlės, 3 šaukštai cukraus, mažiau nei 0,5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės, 1 pakelis standiklio papuošimui čia
UZtenka standiklio ir saukstuko isbandyta, ir tai ne visad dedu...
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 09 07, 08:56)
ojej kaip saldu bus
As dedu 4 kupinus saukstus... ir pats tas skonis jokio didelio saldumo nesijaucia
Merginos, gal labai nepyksit:(( kadangi uzkretet tortu puoshimu, tai shi savaitgali kepsiu torta, noreciau pameginti snikers ar rafaelo, vis metu i paieshka, ir ieshkau bet niekur nerandu receptu:(((
tad bukit geros, jei kuriai nesunku imeskit nuorodas ar receptus snikers ir rafaelo tortu!!! aciu!!!!!
tad bukit geros, jei kuriai nesunku imeskit nuorodas ar receptus snikers ir rafaelo tortu!!! aciu!!!!!
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 07, 15:19)
Merginos, gal labai nepyksit:(( kadangi uzkretet tortu puoshimu, tai shi savaitgali kepsiu torta, noreciau pameginti snikers ar rafaelo, vis metu i paieshka, ir ieshkau bet niekur nerandu receptu:(((
Tu ne per paiešką ieškok, o naudokis susistemintu tortų temos receptų sąrašu - jį rasi pirmam puslapyje
Tortas "Snikersas" ( [recepte yra klaida, ten turi būt 1 st. cukraus, 2 st. miltų ]
Tortas "Rafaelo svajonė"
Sėkmės, lauksim rezultatų
RiMami Aciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, rezultatus imesiu:)))) bo jau pachiai mintys tik apie tortus:))) vyrui, mano jau net baisu:) bet nieko jis vienintelis mano valgytojas ishkes:) jei ne tai dar ir uoshviene turiu chia:)))))))) busiu pati geriausia marchia kai kepsiu kas savaitgali tortus:))))))))))))))))))
shiaip bandysiu kepti ir puoshti beze:) tikiuosi pavyks:) o kad pirmas kartas puoshime tai faktas, nes dar net antgaliu neturiu:))))))))) bet ne esme, pirmadieni nusiaubsiu kokia madrido tortu puoshimo parduotuve:))))))
Papildyta:
o jei vietoj sodos deciau kepimo miltelius, ar labai blogai butu?
Na, rezultatus imesiu:)))) bo jau pachiai mintys tik apie tortus:))) vyrui, mano jau net baisu:) bet nieko jis vienintelis mano valgytojas ishkes:) jei ne tai dar ir uoshviene turiu chia:)))))))) busiu pati geriausia marchia kai kepsiu kas savaitgali tortus:))))))))))))))))))
shiaip bandysiu kepti ir puoshti beze:) tikiuosi pavyks:) o kad pirmas kartas puoshime tai faktas, nes dar net antgaliu neturiu:))))))))) bet ne esme, pirmadieni nusiaubsiu kokia madrido tortu puoshimo parduotuve:))))))
Papildyta:
o jei vietoj sodos deciau kepimo miltelius, ar labai blogai butu?
Labos
atnesu savo tortukus dekoju Daividijai uz sampano torto receptuka
Ir dar vienas, krikstynu...daug daug broko maskavimo
atnesu savo tortukus dekoju Daividijai uz sampano torto receptuka
Ir dar vienas, krikstynu...daug daug broko maskavimo
Nerandu tailadietiško bananų torto receptuko gal galit pagelbėt?
QUOTE(Sandr_e @ 2010 09 09, 11:10)
Nerandu tailadietiško bananų torto receptuko gal galit pagelbėt?
Tailandietiškų bananų tortas
Ačiū Olestuk
QUOTE(RiMami @ 2010 09 07, 17:08)
Tortas "Snikersas" ( [recepte yra klaida, ten turi būt 1 st. cukraus, 2 st. miltų ]
gal jau buvo kalbėta apie tai daug kartų, bet kadangi nesekiau temos, tai manau bus greičiau paklausti
recepte minimas virtas kondencuotas pienas, ar tai turima omeny kondencuotas pienas indelyje kuris yra pavirtas jei taip kiek laiko jį reikia pavirti?