Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(Amade @ 2010 11 16, 14:29)
yra vertinanciu ranku darba ir tarp ne itin turtinguju  ax.gif  bet jie tiesiog arba net nesidomi kainomis, nes zino, kad bus per brangu, arba patys ima vaseliu-virbalus ir mezga, arba tiesiog perka pigesniuosius variantus parduotuvese  smile.gif

Tikrai taip sutinku drinks_cheers.gif tiesiog visų minčių neišsakiau mirksiukas.gif
Šitie siūlai superiniai thumbup.gif dukrytei vieną suknytę mezgiau, tai ir aš užsikabinau už juos smile.gif

QUOTE(savitre @ 2010 11 16, 14:39)
http://www.supermama...?...657173&st=0
čia visa tema apie šią "dietą"  esmė megzti iš tų siūlų kuriuos turim namie užkaupusios ir nepirkti naujų  mirksiukas.gif

Ale taip ir tikėjausi, kad bus kažkas panašaus thumbup.gif Kaip gerai,kad neturiu viršsvorio šioje srityje biggrin.gif Stengiuosi nekaupti,o vis kažkur sunaudoju arba sugebu nusipirkt mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 15, 14:05)
didžiulę verslo valdymo klaidą matau - jei rimtai nuspręsit, pasisamdykit vadybą išmanantį žmogų wink.gif

pati idėja tai labai man graži , sužinoti kiek tai skausminga būtų tikrai reikia išmanančio žmogaus ,
Atsakyti
Atsiprasau gal biski ne i tema parasysiu blush2.gif
Bet ieskau kas galetu ir apsimtu megzti kojinytes vaikiukams mirksiukas.gif reiktu kokiu 4 poru iki svenciu doh.gif bet noreciau graziu, dailiai numegztu, galbut su kokiu rastu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2010 11 16, 12:43)
Na kadangi būsimam savo mažiui dar nemezgu, dar ankstoka, o kažkaip vaikiškus batukus narplioti norisi,tai pabandžiau numezgusi parduoti internetu, tai per dvi savaites atsirado trys norinčios, bet dvi išsiklausinėjusios viską dingo. Na, manyčiau kad nedaug aš už juos noriu (siūlai mano) 12Ltuser posted imageuser posted image

nu bet grooožis neišpasakytas..... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 15, 15:34)
Čia mes truputį į šoną nuo temos nusukom, bet gal nieks neduos per galvą. Ir mano panašios svajonės. Turėti nedidelę siūlų krautuvytę, ten ir savo darbais prekiauti. O vakarais dar rinktųsi norinčios kartu megzti, papliuprti, arbatos pagerti... Skaičiau knygą "Penktadienio vakaro mezgimo klubas", autorės nepamenu, tai ten taip viskas, kaip aš norėčiau, ech

smile.gif labas vakaras,
perskaiciau visa tema ,kilo visokiu minciu apie kainas....noretusi issakyti savo nuomone,bet kad ji butu buvusi tokia pesimizmo persisunkusi schmoll.gif .
Bet kai pamaciau sia zinute neiskenciau...
SVAJOKIT MERGINOS, butinai svajokit nes svajones pildosi:
...,,Turėti nedidelę siūlų krautuvytę, ten ir savo darbais prekiauti. O vakarais dar rinktųsi norinčios kartu megzti, papliuprti, arbatos pagerti... Skaičiau knygą "Penktadienio vakaro mezgimo klubas"...

tokia buvo ir MANO SVAJONE..ISIPYLDE:) wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
tiesa turiu ne parduotuvyte,o nedideli kioskeli miestelio turgavieteje,ir uzdarbis i kanarus skraidyti atostogoms neleidzia, bet darau tai kas teikia didziausia malonuma,o ir nevelku siulu maisais namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif per ispardavimus ar kokiu grazesniu pamacius butinai nusipirkti reikedavo(dabar puse dienos prasedziu tarp siulu lentyneliu smile.gif )be viso sito dar ir laisva jauciuosi nera jokio virsininko nurodimus man dalijancio...
zodziu labai as cia issipleciau:esme butu kad reikia svajoti,svajones pildosi tikrai tikrai ,tiesa ne 100%...gal tik kokiais 50%...todel reikia nebijoti svajoti ir noreti daug kad nors puse to pasiektume...visomss to linkeciau...
p.s.ir pati svajosiu toliau ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 22 lapkričio 2010 - 23:21
QUOTE(Amber_piece @ 2010 11 22, 23:19)
p.s.ir pati svajosiu toliau ax.gif  smile.gif

šaunu, kad įgyvendinot svajonę.
Svajonės yra tam, kad jos išsipildytų thumbup.gif
Atsakyti
Amber piece papasakokit placiau apie savo kioskeli,kiek reikejo pinigeliu atsidaryti,is kur imat siulus ,ar mezgat pagal uzsakymus ar tik tai ka pati numezgat,manau ne man vienai ydomu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms,
Nezinau kur ieskoti, tai pabandysiu cia uzklausti mamyciu ax.gif ar kuri nors nori ir gali iki vasaros nunerti 3 sukneles? blush2.gif Detaliau ko noriu papasakociau per AZ lauksiu norinciu ir galinciu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2010 11 23, 17:18)
Amber piece papasakokit placiau apie savo kioskeli,kiek reikejo pinigeliu atsidaryti,is kur imat siulus ,ar mezgat pagal uzsakymus ar tik tai ka pati numezgat,manau ne man vienai ydomu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

siulus vezu is vilniaus,is MIDAROS.pradziai turejau 3000lt,bet to maza,siaip reiketu kokiu 7000lt prekems maziausiai, nes labai sunku verstis su tokia suma kuria as turejau,jos net prekems per mazai g.gif o dar mokesciams reikia tureti is karto apie 600lt(ir tiek mazdaug kas menesi reikia atiduoti musu valstybei ir turgaus seimininkui biggrin.gif ).bet kai labai labai nori tai kaip nors sukiesi.mezgu ir uzsakymus,ir pati ka sumastau(o sumastau ka turguje nupirktu...noretusi gal kazko ir idomesnio,bet brangaus neperka blink.gif miestelis maziukas zmones iesko kas pigiau ax.gif
dar noriu pasakyti kad ta mintis kazkieno cia parasyta -...,,noriu kad vakare susibegtu moterikes pamegzti ir arbatos pagerti,,...gera ir verslui ji netrukdytu smile.gif nes jos gi ,tos pacios moterys ir siulus pirktu...ir rastais pasidalintu,ir pabendrautu prie arbatos o pas mus to truksta...ir kitu atvestu klienciu nes mezgimas veza biggrin.gif pas mus puse turgaus mezga daabar lotuliukas.gif thumbup.gif keleta klienciu taip ir susiradau-parodziusi rasteli,isdavusi kokia ,,paslapti,,mezgimo,ar tiesiog nepagailejusi ismokyti megzti kad ir muselini saliuka smile.gif .bet tokiems pasisedejimams kol kas nera salygu,bet va tie vakarai su mezginiu ir arbatelemis ir yra mano svajones tesinys blush2.gif
kartais ir dabar koleges salia prekiaujancios nepiktai pasisaipo:tau reiketu cia suola pasistatyti sako,kad turetum kur pasisodinti savo klientes norincias pabendraut.nors velgi visokiu zmoniu yra-kelios moterys kurios kazka suzinojusios pas mane siulu ateina pirkti,kitos rasta koki isklausia ir sako:..,,siulus tai as perku kitoje vietoje nes ten 50 cnt. pigiau,,..bet va kaip numegzti tai man ten nesako tai as cia atejau ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 23 lapkričio 2010 - 17:50
Jetus, kaip smagu, kad pasidalinot savo patirtim. Jau ne tokia ir neįgyvendinama ta mano svajonė atrodo. Bet, kol dar turiu darbuką, neskubėsiu.
Atsakyti
Amber piece prie tavo arbateles busiu pirma. Gal kartais turi "teksrenos"siulu? tai uzeiciau savaitgali. biggrin.gif
Atsakyti
Tukstantis aciu,kad siek tiek praskleidet sia paslapti,nes tikrai nedaug kas patirtim pasidalija,as mezgeja nekokia,esu siuveja ,bet pro siulu pardes ramiai nepraeinu,tai gal kadanors.dar karta aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti