QUOTE(audradv @ 2010 11 16, 11:43)
Na kadangi būsimam savo mažiui dar nemezgu, dar ankstoka, o kažkaip vaikiškus batukus narplioti norisi,tai pabandžiau numezgusi parduoti internetu, tai per dvi savaites atsirado trys norinčios, bet dvi išsiklausinėjusios viską dingo. Na, manyčiau kad nedaug aš už juos noriu (siūlai mano) 12Lt
12 Lt uz tokius grazius kruopscius batukus?
tikrai cia per mazai
turbut net maximoj uz kinietiska masine gamyba daugiau sumoketum.
QUOTE(Blue Rose @ 2010 11 16, 12:04)
12 Lt. už batukus iš savo pačios siūlų?
Aš tokių mažiausiai už 25 Lt. net nepradėčiau megzt.
O jei nepirktų niekas, tai taip jiems ir reikia.
Mane tai aplamai stebina toks požiūris: nori
kokybiško rankų darbo drabužio, bet nori, kad jis būtų pigesnis, ar toks, kaip blusų turguj
O kad jau taip viskas paprasta ir nėr kas veikt nusimegzt ir nėra už ką "šitaip brangiai" mokėt, tai prašom, pirmyn, niekas nedraudžia pačioms nusinarpliot.
Žinoma, man lengva brangintis, kai rankdarbiai- mano hobis, o ne pragyvenimo šaltinis, be to, kiekvienas savo darbą skirtingai vertina, tai dėl to nėra prasmės net pradėti diskutuoti
man irgi lengva kalbet, kai pagal uzsakymus mezgu tik del malonumo. Norst ir tai daznokai pagalvoju, kad galima butu ir didesne kaina pasakyt, bet... kai man tai nera mirtinai reikalingas uzdarbis, tai neskaiciuoju kainu nei metrais, nei valandom
Bet uz tokius batukus as irgi paprasyciau 25-30 lt Lt, juo labiau, kai jie marguciai, tai tiek darbo daugiau reikia, tiek spalvotu siulu...
man net nesmagu megzt butu tiems, kurie nevertina, kad tai RANKU darbo daiktas, o tiesiog turi kvaila isitikinima, kad megztas=pigus...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion