Sveikutės,
Nesinervinkite tos, kurių darbelius nupigina iki nenormalumo, o paskui - perparduoda. Pakliuvę ant tokio kabliuko, vistiek nieko nepakeisit , tokių žmonių buvo ir bus.......
Man taip irgi yra buvę, bet nesuku galvos : yra tiesiog nelaimingų žmonių ( jie save apsukriais laiko ), kurie bando pasiplenyti iš kito žmogaus atlikto kruopstaus sunkaus darbo ... Asmeninės laimės, kiek pastebėjau, tokie žmonės neturi...vadinasi - ne piniguose laimė
Tiesiog dar viena tokių "apsukriujų " medalio pusė : nepaisant to, kad suderini jau ir taip nedidelę kainą, padarius darbą, vistiek sutartos sumos nemoka - atseit tiek nemokės ir viskas....daryk, ką nori, bet parduok už gerokai pigiau....
Buvo man taip : pardaviau
..bet tokios klientės - aferistes iškrito iš mano pastoviųjų klienčių sąrašo visiems laikams
O nuostabių, civilizuotų, labai fainų ir normalių moteriškaičių, kurios visda įvertina rankų darbą ir atsiskaito normaliai - patikėkit žymiai daugiau
Papildyta:Paskaičiau diskusiją ir parašiau nuomonę ta tema, nes, kaip sakoma " šaukštas deguto medų sugadina"...
Galiu tik pasidžiaugti, kad man tokie atvejai buvo tik keli....jei jaučiu, kad užsakovė išsidirbinėja, nesveikai numušinėja kaina -
prašau visos sutartos sumos į priekį...patikėkit, tai labai atbaido norinčius pasipelnyti iš kito darbo