QUOTE(pašnekutė @ 2010 09 24, 14:51)
150 proc.
pats nusmurgėliausias statybininkas per dieną gauna minimum 50lt.
Kodėl? Todėl, kad betoną maišyti ne kiekvienas ryžtasi ir moka. O va megzti - moka visos (visos taip mano). Mūsų amžiuj per pamokas išmokindavo bent elementariai. Bet nieko - auga karta, kuri nemokės. Su naujomis švietimo programomis, kai vaikams laisvė rinktis - reta sveiko proto mergelė netingės tiek krapštinėtis. Va ir priaugs klienčių karta
pats nusmurgėliausias statybininkas per dieną gauna minimum 50lt.
Kodėl? Todėl, kad betoną maišyti ne kiekvienas ryžtasi ir moka. O va megzti - moka visos (visos taip mano). Mūsų amžiuj per pamokas išmokindavo bent elementariai. Bet nieko - auga karta, kuri nemokės. Su naujomis švietimo programomis, kai vaikams laisvė rinktis - reta sveiko proto mergelė netingės tiek krapštinėtis. Va ir priaugs klienčių karta
Tikrai labai idomus poziuris. Cia galeciau netgi labai nesutikti. Betona maisyt tikrai ne kiekvienas sugeba, nors kiekvienas gimes LT berniukas auginamas kaip viska ismanatis statybininkas. Tai cia tiesiog analogas Jusu pasakymui, kad kiekviena moka megzti, taip kiekvienas moka statyt.
Mano manymu kiekviena profesija reikalauja savu ziniu, igudziu, savo profilio, priejimo, gal netgi pasaukimo. Kvaila niekinti viena iskeliant kita.