Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(Musiukass @ 2012 02 12, 16:22)
na nelabai cia mezginiai sioj nuorodoj  biggrin.gif

pataisiau- atsiprasau lotuliukas.gif
Atsakyti
KAS NERIAT SERVETELES,60CM SKERSMENS IS ATSKIRU GELYCIU NERTA STALTIESE,kokia gali buti kaina mazdaug?(siulai spalvoti.)
nelabai as ju neriu,todel ir kainos nenumanau,net keik paprasyti,kai klausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 02 12, 16:19)
cia nuoroda idedu toms, kurios nevertina savo rankeliu darbo ir pasikuklina paprasyti klienciu tiek, kad bent jau sirdeles neskaudetu atiduodant darbely pusvelciui:

va pataisiau..ups:)) sorry

Kainos tikrai realistinės. Už tokes aš ir vėl galėčiau megzti kitiems smile.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau išgirsti jūsų nuomones: maždaug kiek procentų gaminio kainos turėtų sudaryti žaliavų kaina? Kalbu apie palyginti apie nedidelius gaminius - šalikus, šalius, riešines, kojines ir panašiai. Teko su pažįstama kalbėti apie tai, tai dabar ir mastau, ar ji brangiai ima, ar aš pigiai biggrin.gif Esmė tame, kad man svarbu kokybė, taigi stengiuosi megzti iš kuo kokybiškesnių siūlų. Ji atvirkščiai - viską daro iš kuo pigesnių ir ne itin kokybiškų medžiagų, bet ima tiek pat..
Mezgu tik pažįstamoms ir lupikauti neketinu, bet nusipiginti taip pat nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 02 12, 15:19)
cia nuoroda idedu toms, kurios nevertina savo rankeliu darbo ir pasikuklina paprasyti klienciu tiek, kad bent jau sirdeles neskaudetu atiduodant darbely pusvelciui:

va pataisiau..ups:)) sorry

man tai labai normalios kainos g.gif Jei kas pigiau mezga, tai tada drasiai galit dar siek tiek ikainius pasikelti.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 03 09, 13:03)

Kol mezgiau draugams ir pazystamiems zaliavu kaina sudarydavo ne daugiau kaip 50%, kai pradejau tuo verstis oficialiai zaliavu kaina neturejo virsyti trecdalio gaminio kainos( 1/3 zaliava, 1/3 mokesciai, 1/3 atlygis). Kai pradejau statyti i parduotuve zaliavos kaina sudaro ne daugiau kaip 25% ( parduotuve ima 30% nuo gaminio kainos( Tarkim 100lt-30lt man lieka 70lt is kuriu atimu 25lt uz zaliavas. lieka 45 ir juos dalinu is 2 ( 22.5 mokesciam ir 22.5 atlyginimas). Aisku atrodo juokingai kad nuo 100lt uzdirbu tik 22lt. bet jei tas daiktas pasidaro per 2 val. o atrodo kaip uz 100lt visai neblogas uzdarbis. mirksiukas.gif

Alexandra83, net jei mezgat draugams ir artimiesiems manau kad zaliavu kaina turi sudaryti 30% daugiausiai, gaminio kainos. O jei darote nuolaida, butinai pasakykite tikraja gaminio verte. Nes kiteip ir galvos kad nieko vertas.
Atsakyti
Mamytė uogytė, labai ačiū už tokį išsamų atsakymą.
Atsakyti
kokią naudingą temą suradau, kiek protingų minčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kainos skaudus dalykas visiems ax.gif
Atsakyti
mergaitės sakykit ar aš daug užsiprašiau už suknelės numezgimą nunėrimą 500lt?
sutinku jei nemokėt mokesčių antkainių ir visa kita tai gal ir daug. nežinau net. man už suknelę 200-250lt gal mažoka.

kaip įkainojami airiški nėriniai?
tarkim jei aš skaičiuoju atlygį už sumegztus metrus po dešim centų, tai airiškiem keturiasdešim normalu?
Atsakyti
Uz airiskus tikrai ne per daug.Juk sitiek darbo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vis paskaitinėju save raminu ax.gif Nes paskutiniu metu pasijutau kaip kokia plėšikė.Atrodo tikrai ne daug prašau... Atėjau pasitarti.Štai už tokią suknytę 122cmūgio mergytei paprašiau 120lt už darbą plius siūlai.
http://images54.fotk...PICT1757-vi.jpg
Ar gi per daug? Sijonėlis kliošinis,plonas siūlas,yra ką veikt-per dieną juk nenunersiu.Arba už va tokį transformerį
http://images57.fotk...iskraist-vi.jpg
norėjau 200lt. Irgi per daug pasirodė.Sakykit-aš plėšikauju?
Atsakyti
merginos, tereikia isisamoninti viena dalyka: tam, kas uzsisako - visada bus brangu, tam kas mezga - pigu. Klausimas " ar as plesikauju" nuskambejo taip, lyg butum kazkieno apkaltinta. ?Nesamone, tiesiog tu turi savo kaina ir viskas. Kam per daug - lai neperka, juk Maximoje niekas nesidera del kainu, tiesiog neperka jei per brangu. Airiski neriniai is viso turetu buti brangus ne tik del sugaisto laiko, juk reikia tiek darbo ideti kad ir rasta isgautum, be to jie visada bus isskirtiniai. O isskirtiniai daiktai turi savo kaina. As esu tos nuomones, kad uz paprasta n kartu matyta ir megzta suknele dideliu pinigu nemokeciau, bet... as jos ir neuzsisakineciau. O uz isskirtini daikteli galeciau moketi ir didelius pinigus. Butent del tos priezasties (kai megzdavau pagal uzsakymus) klientes ikalbinedavau kartu susikurti koki ypatinga daikteli uz kuri nebutu gaila ir pinigu.
Esme viso sio pasisakymo kad reikia stengtis jog kokybe ir suteikiamas pasitenkinimas klientei pranoktu kaina. mazas pavyzdukas: moteris apsirengusi paprasta nerta suknute. zmones sako: grazu, kiek mokejai? eik tu sau, daug... Kitas variantas moteris apsirengusi idomesne (fasonu, rastu, ideja) suknute ir kaina niekam neatrodys didele, nors mezgeja laiko sugaiso tiek pat tiek vienai tiek kitai suknutei smile.gif

na, gal is mano "sapalioniu" suprasit ka turejau omeny, na o jei ne tai tiek to lotuliukas.gif
Atsakyti