Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(Carollina @ 2011 12 15, 13:41)
Kaip jums merginos atradau puslapeli - jei man tiek uz tokia kepure moketu...zinot kiek as ju prinarpliociau  doh.gif  lotuliukas.gif

tipo pietu amerikos stilius ar kazkas panasaus..

Na bet palyginus kepuriu kaina ir to paties puslapio megztiniu? Kur logika...
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2011 12 16, 15:29)
Na bet palyginus kepuriu kaina ir to paties puslapio megztiniu? Kur logika...

megztiniuose po 20% ir mazhiau alpakos vilnos...akriliniai. dar jei mashina megzti...
O kepures nertos rankom ir siulas 100% alpaka.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 12 16, 10:34)
doh.gif  lotuliukas.gif  man tokie varianta laaabai patinka  lotuliukas.gif Na, as nesu asmeniskai susidurus su tokiom klientem. Man tiesiog paraso "sorry, man per brangu, kad ir kaip noreciau...". Toki pasakyma suprantu, nes ir as pati labai vertinu ranku darba, ypac veltini, bet pirkt ji galiu tik ypatingom progom...  ax.gif 
Bet mano mamai daznai pasitaiko tokiu kuriozu  biggrin.gif  Nors ji nemezga pagal uzsakymus, o tik sau, bet daznokai buna, jog koleges uzsimano pvz salio didelio. Bet mintis buna tokia - as duosiu tau siulus, o tu numegzk, nes tau mezgimas juk hobis  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Tai mama pasipiktinus vis man guodziasi, kad provincijos moteriskes ne velnio nesuvokia, kad tas "hobinis" salikas yra ranku darbo  doh.gif  Vienu zodziu... graudziai juokinga is sono paklausyt. Bet kartu zinom, kad yra labai daug zmoniu, kurie vertina ranku darba ir uz ji negaili pinigu  thumbup.gif

As tokiam pasiulymui turiu atsakyma kad norinciu ir mano seimoje pilna siulu prisipirke laukia eileje bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2011 12 16, 17:32)
As tokiam pasiulymui turiu atsakyma kad norinciu ir mano seimoje pilna siulu prisipirke laukia eileje  bigsmile.gif .

o mano atsakymas tokiom "klientems" yra toks "tai ko tada pati lauki imk virbalus i rankas ir pyrmyn i malonumo šali" del tos priežasties mano sesuo ir užsikrete mezgimu
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš į pokalbį. Nusinėriau vąšeliu ant nemažo stalo staltiesę, ją parodžiau savo giminaitei. Toji aiktelėjo "oi, kaip gražu, ir aš tokios noriu. Ir lininius siūlus duosiu". Gerai, sakau, nunersiu. Kai pasakiau, kad man Vokietijoje moka po 350-400 Lt, tai žinot, ką ji man atsakė? Ar tu jau proto netekai, tokius pinigus imti už tavo pasimėgavimą vąšeliu... Vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 12 16, 18:39)

ojjjeeeiii - 'nebloga' giminaite. Jau geriau patylejusi butu, nes su mano charakteriu as jau buciau su ja susipykusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 16 gruodžio 2011 - 17:43
QUOTE(ANETELE @ 2011 12 16, 16:32)
As tokiam pasiulymui turiu atsakyma kad norinciu ir mano seimoje pilna siulu prisipirke laukia eileje  bigsmile.gif .

Tai dazniausiai taip ir atsako mirksiukas.gif

QUOTE(savitre @ 2011 12 16, 16:36)
o mano atsakymas tokiom "klientems" yra toks "tai ko tada pati lauki imk virbalus i rankas ir pyrmyn i malonumo šali" del tos priežasties mano sesuo ir užsikrete mezgimu

i sita pasakyma viena mamos kolege pasake - ai, kad as laiko neturiu doh.gif O esme tokia, kad ta kolege mamos amziaus, vaikai suauge, tai to laisvo laiko abi vienodai turi lotuliukas.gif

QUOTE(silsta @ 2011 12 16, 17:39)
Įsiterpsiu ir aš į pokalbį. Nusinėriau vąšeliu ant nemažo stalo staltiesę, ją parodžiau savo giminaitei. Toji aiktelėjo "oi, kaip gražu, ir aš tokios noriu. Ir lininius siūlus duosiu". Gerai, sakau, nunersiu. Kai pasakiau, kad man Vokietijoje moka po 350-400 Lt, tai žinot, ką ji man atsakė? Ar tu jau proto netekai, tokius pinigus imti už tavo pasimėgavimą vąšeliu... Vat  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Giminaite pasigerint norejo, kad bus tokia puiki, NET savo siulus duos biggrin.gif bet ka noret, daug tokiu zmoniu, kuriems nesuprantama, kaip kazkokia grazi staltiese gali kelis simtus kainuot, jei Maximoj per akcija uz 20 Lt ji nusiperka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 12 16, 19:39)
...bet ka noret, daug tokiu zmoniu, kuriems nesuprantama, kaip kazkokia grazi staltiese gali kelis simtus kainuot...

Tame ir reikalas, kad mano miela visko pertekusi giminaitė niekada nėra turėjusi vąšelio rankose ir nesupranta, koks tai darbas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 12 16, 16:39)
Įsiterpsiu ir aš į pokalbį. Nusinėriau vąšeliu ant nemažo stalo staltiesę, ją parodžiau savo giminaitei. Toji aiktelėjo "oi, kaip gražu, ir aš tokios noriu. Ir lininius siūlus duosiu". Gerai, sakau, nunersiu. Kai pasakiau, kad man Vokietijoje moka po 350-400 Lt, tai žinot, ką ji man atsakė? Ar tu jau proto netekai, tokius pinigus imti už tavo pasimėgavimą vąšeliu... Vat  ax.gif

Vokietijoje pragyvenimo lygis yra visiskai kitas ir 100eur neatrodo daug palyginus su ju uzdarbiais. Nezinau kiek tiksliai vokieciai uzdirba, tai manyciau kad tiek eurais, kiek lt litais. Taip is karto gaunasi, kad lt statiese yra tris kartus brangesne negu vokietijoje.
cia tik pastebejimas. jeigu turite galimybe savo darbelius vokietijoje parduoti, tai labai saunu, dziaugiuosi uz jus!
Atsakyti
Bet kaip padaryta ta pradzia i uzsieni, jei neturi pazistamu sad.gif
Atsakyti
Vokietijoje gyvena mūsų geri draugai, tai aš jiems švenčių proga vis ką nors nunėrusi nusiunčiu. O jų draugai pamatę tuos nėrinius irgi užsimano tokių ar kitokių rankdarbių. Va taip ratelis ir eina, ką jų draugai užprašo, tuos ir išpildau norus ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, isiterpsiu ir as i jusu diskusijas...buvo man vasara tokia situacija, uzsiprase airisku nerimu nertos progines sukneles viena ponia, pusantro menesio tikraja to zodzio prasme ariau, pati pirkau siulus, laksciau po visas Kauno parduotuves tinkamo atspalvio pamusalo, svarofskio akuciu. O ji likus savaitei iki atsiemimo pareiske, kad negali tiek sumoketi, kiek buvom sutarusios, nes nusipirko nauja mobilu uz kelis tukstancius, kelione i sicilija laukia. Vienu zodziu ji pasiule 500 pigiau, butu gavesi, kad dirbau uz 20 lt per diena, tiksliau uz 14 valandu pamaina. Kai pasakiau vyrui, tas is viso uzdraude atiduot ta suknele...ir buvo teisus, uz truputi didesnius pinigelius ja paeme vienas vestuviniu rubu salonas...stai toks buvo man nuotykis, smile.gif
Atsakyti