Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

Kaip jums merginos atradau puslapeli - jei man tiek uz tokia kepure moketu...zinot kiek as ju prinarpliociau doh.gif lotuliukas.gif

tipo pietu amerikos stilius ar kazkas panasaus..

Atsakyti
Ispradziu syptelejau..paskui graudu pasidare, nes dasuto, kad gi perka kai kas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 12 15, 12:41)
Kaip jums merginos atradau puslapeli - jei man tiek uz tokia kepure moketu...zinot kiek as ju prinarpliociau  doh.gif  lotuliukas.gif

tikrai butu ausko kasykla blink.gif
Atsakyti
Spėkit iš trijų kartų, kokią dalį nuo tos nurodytos sumos realiai gauna pati kepurės nėrėja/mezgėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 12 15, 13:41)
Kaip jums merginos atradau puslapeli - jei man tiek uz tokia kepure moketu...zinot kiek as ju prinarpliociau  doh.gif  lotuliukas.gif

Šiuo metu mezgu JAV ir kitose užsienio šalyse gyvenantiems užsakovams niekuo neįpatingus drabužius, smulkmenas, ir moka tiek, kad net neetiška prisipažinti (lyginat su LT kainom )...pavyzdyje patys matot kiek kepurės kainuoja - panašiai ir gaunu:)

Nenuvertinkit savo darbo, ir mokės Jums tiek, kiek jis yra vertas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 12 15, 12:35)
Šiuo metu mezgu JAV ir kitose užsienio šalyse gyvenantiems užsakovams niekuo neįpatingus drabužius, smulkmenas, ir moka tiek, kad net neetiška prisipažinti (lyginat su LT  kainom )...pavyzdyje patys matot kiek kepurės kainuoja  - panašiai ir gaunu:)

Nenuvertinkit savo darbo, ir mokės Jums tiek, kiek jis yra vertas mirksiukas.gif

Dar reikėtų pridurti: raskit rinką 4u.gif
Man tai visada širdį skauda, kai matau, kaip pigiai parduodami kruvino darbo reikalaujantys darbai, o taip pat ir laikui imlios smulkmenos. Tačiau realybė tokia, kad pas mus vidutinio pirkėjo perkamoji galia yra maža: jei įsigys megztuką už 600 Lt.,- nebeturės iš ko susimokėti už butą ir maistą verysad.gif Aš irgi nieku gyvu nepirkčiau kepurės už 100 Lt.- ne todėl, kad nevertinu rankų darbo, o todėl, kad neturiu pinigų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 12 15, 11:41)

QUOTE(ingauk @ 2011 12 15, 11:55)
tikrai butu ausko kasykla  blink.gif

visu pirma, cia nerta ish alpakos vilnos. Kaipsykis pirkau dukros kepurytei 50g alpakos vilnos kamuoliuka,- 6,95 eur. Tokiai kepurei reiketu bent 2, jei ne daugiau (ypac toms kasytems/bumburams),- reishkia, vien siulai kainutu mazhiausiai 50 litu....
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 12 15, 12:51)
visu pirma, cia nerta ish alpakos vilnos. Kaipsykis pirkau dukros kepurytei 50g alpakos vilnos kamuoliuka,- 6,95 eur. Tokiai kepurei reiketu bent 2, jei ne daugiau (ypac toms kasytems/bumburams),- reishkia, vien siulai kainutu mazhiausiai 50 litu....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
paziurejom i modeli ir sakom nieko cia mandro, taip nieko cia sudetingo, o kiek siulai kainuoja!!! aisku kad pigiau is peru pagaminta daikta pirkti nei siulus parsisiuntus megzti. biggrin.gif

O alpaka, ypac baby alpaka tai kaip silkas, labai svelni.
Atsakyti
bet tam paciam psl ir va kokiu kainu yra..tikrai nemegsciau tokios kepurytes uz 19Lt..

http://peruba.lt/vai...pueblo-kid--314
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 12 15, 13:35)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uzmaciau jusu temele....

Mano nuomone tokia.... Lt klientes, labai inoringos.... neturi pinigeliu, o nori buti isskirtines ir vienetines. Beto manau kainor ira panasios ir siuveju ir mezgeju... Nors mano nuomone tai ne tas pats g.gif

Viena paskambino man (na prie metus gerus) sako gal liemene gali numegzti.... kaina pasiule 20lt su siulais.... sako juk tu su masina mezgi doh.gif
sakau tai tada galit nusipirkti ir turguje lotuliukas.gif

Nes tikrai yra sunku numegsti pagrinda o paskui dar ir viska susiuti..... zodziu yra ka veikti, o moket nieks nenori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2011 12 16, 10:00)
Uzmaciau jusu temele....

Mano nuomone tokia.... Lt klientes, labai inoringos.... neturi pinigeliu, o nori buti isskirtines ir vienetines. Beto manau kainor ira panasios ir siuveju ir mezgeju... Nors mano nuomone tai ne tas pats  g.gif 

Viena paskambino man (na prie metus gerus) sako gal liemene gali numegzti....  kaina pasiule 20lt su siulais.... sako juk tu su masina mezgi  doh.gif
sakau tai tada galit nusipirkti ir turguje
lotuliukas.gif

Nes tikrai yra sunku numegsti pagrinda o paskui dar ir viska susiuti..... zodziu yra ka veikti, o moket nieks nenori rolleyes.gif

doh.gif lotuliukas.gif man tokie varianta laaabai patinka lotuliukas.gif Na, as nesu asmeniskai susidurus su tokiom klientem. Man tiesiog paraso "sorry, man per brangu, kad ir kaip noreciau...". Toki pasakyma suprantu, nes ir as pati labai vertinu ranku darba, ypac veltini, bet pirkt ji galiu tik ypatingom progom... ax.gif
Bet mano mamai daznai pasitaiko tokiu kuriozu biggrin.gif Nors ji nemezga pagal uzsakymus, o tik sau, bet daznokai buna, jog koleges uzsimano pvz salio didelio. Bet mintis buna tokia - as duosiu tau siulus, o tu numegzk, nes tau mezgimas juk hobis biggrin.gif lotuliukas.gif Tai mama pasipiktinus vis man guodziasi, kad provincijos moteriskes ne velnio nesuvokia, kad tas "hobinis" salikas yra ranku darbo doh.gif Vienu zodziu... graudziai juokinga is sono paklausyt. Bet kartu zinom, kad yra labai daug zmoniu, kurie vertina ranku darba ir uz ji negaili pinigu thumbup.gif
Atsakyti