Labas vakaras nzn ar pataikiau i tam skirta tema tiesiog
as noreciau sau moteriskos tunikos megstos merisonu vilna su kasmyrais siulais kiek manot mazdaug tokia gaili kainuoti?
Na, manau, kad ir koks tai paprastas ar nepapratas darbelis būtų, bet jam reikia skirti laiko- ir dažniausiai tai būna laikas atimtas nuo šeimos, knygų paskaitymo ir pan. Tai jau reiktų pagalvoti nors kad minimumas už valandą išeitų.
Kad ir kas ką sakytų- bet mezgimas, nėrimas irgi yra darbas.
Kad ir kas ką sakytų- bet mezgimas, nėrimas irgi yra darbas.
QUOTE(SoJa @ 2011 10 22, 12:53)
Na galim cia ilgai bedavotis apie zemas mezginiu kainas, bet reiketu ivertinti ir tai, kad vis gi tai ne pirmo butinumo preke, be to mezgant kojines tai turbut ir nereikia noreti uzdirbti kaip ministrui.
Jei tai nebutu mano hobis, tai tikrai nemegzciau, nes kazkaip net nesugalvoju ka ir kokiais kiekiais reiketu mezgti, kad is to pragyventi.
O kas del serveteliu nerimo, tai mano asmenine nuomone tai neturetu buti labai brangu, nes jeigu mezgi tik pagal pateikta schema ir nesuki sau galvos del dydzio koks gausis, tai toks mezginukas tiesiog pasisedejimas prie televizoriaus. Man atrodo brangiau turetu kainuoti mezginiai, kuriuos mezgi pagal tam tikrus ismatavimus, nes tada sunkiau pataikyti, tenka ir ardyti ir pagalvoti ir paskaiciuoti.
Jei tai nebutu mano hobis, tai tikrai nemegzciau, nes kazkaip net nesugalvoju ka ir kokiais kiekiais reiketu mezgti, kad is to pragyventi.
O kas del serveteliu nerimo, tai mano asmenine nuomone tai neturetu buti labai brangu, nes jeigu mezgi tik pagal pateikta schema ir nesuki sau galvos del dydzio koks gausis, tai toks mezginukas tiesiog pasisedejimas prie televizoriaus. Man atrodo brangiau turetu kainuoti mezginiai, kuriuos mezgi pagal tam tikrus ismatavimus, nes tada sunkiau pataikyti, tenka ir ardyti ir pagalvoti ir paskaiciuoti.
vat butent-ne pirmo butinumo-daugiau prabangos preke-norintiem turet kazka isskirtinio,todel ir kaina turetu buti kaip uz prabangos preke.
o del serveteliu...na nera jau taip,kad atsisedai per pora vakaru ir nunarpliojai.as pagal schema neriant,maziausiai savaite uztrunku nerdama pilna darbo diena(aisku neissirenku paciu maziausiu).tai savaites darba vertinti kokia 50lt,manau tikrai mazoka.
Serveteles man apskritai labai jau nedekingas darbas. Sutinku, laiko jas numegzti reikia tikrai daug. Paskui dar plauti, krakmolyti, lyginti. Kai man pasiule jas megzti atsiakiau, nes realiai tai tik neturint kitu uzsakymu galima butu is idejos jas knybineti, kad kazkuo uzsiimti, o jei yra normaliu uzsakymu, tai vis tiek mezgant kitus mezginius uzdirbti galima tikrai daugiau.
QUOTE(SoJa @ 2011 10 23, 20:32)
Serveteles man apskritai labai jau nedekingas darbas. Sutinku, laiko jas numegzti reikia tikrai daug. Paskui dar plauti, krakmolyti, lyginti. Kai man pasiule jas megzti atsiakiau, nes realiai tai tik neturint kitu uzsakymu galima butu is idejos jas knybineti, kad kazkuo uzsiimti, o jei yra normaliu uzsakymu, tai vis tiek mezgant kitus mezginius uzdirbti galima tikrai daugiau.
neabejoju
maxej akcija siulams 40%,kai nuejau tai didziausias bobu turgus prie siulu
bet jau akcija,tai nereali ant siulu kaina jeigu uzklijuota 4.99lt,tai kai nunesi tikrinti kainos-skeneris rodo 6.99,o akcija zinoma nuo didesniosios sumos tai gaunasi taip,kad realiai tos akcijos ir ner
na bet reikia atsirinkti-kai kuriem siulam gal ir pigiau
atsiprasau uz blevyzgas ne i tema
bet jau akcija,tai nereali ant siulu kaina jeigu uzklijuota 4.99lt,tai kai nunesi tikrinti kainos-skeneris rodo 6.99,o akcija zinoma nuo didesniosios sumos tai gaunasi taip,kad realiai tos akcijos ir ner
Vis paskaitinėju čia, nors už pinigus jau labai seniai nebemezgiau. tik nemaniau, kad parašysiu. Bet paziurejau į laisvų darbų temą ir net kiek liūdna pasidarė:
Pieno spalvos skara iš kid moheros.Kaina-70 litų,Panevėžys.Siunčiu ir į kitus miestus-5 litai.
(jei tik parodys, niekada nebandžiau taip kelti).
Kokie bebūtų siūlai, bet už tiek darbo...
Nebūtų griežtas taupymas šeimoj prieš dar vieną mažiuką, iš principo nusipirkčiau...
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 24, 16:18)
Pieno spalvos skara iš kid moheros.Kaina-70 litų,Panevėžys.Siunčiu ir į kitus miestus-5 litai.
Nebūtų griežtas taupymas šeimoj prieš dar vieną mažiuką, iš principo nusipirkčiau...
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 25, 09:32)
maxej akcija siulams 40%,kai nuejau tai didziausias bobu turgus prie siulu
jo jo, nusipirkau ir as siulu "Pūkas", uz matkeli gavos 4lt su centais
as nuejau i silainiu maksima siandiena, tai belekokios prastos kokybe siulai ten..kazkaip gaila savo laiko pasidare megzti is tokiu siulu.
kaip cia taip?as savam mieste maxej nusipirkau pusvilnes,dar ten su mohera,ir seip visokiu buvo,isskyrus gal 100%vilnos ryt dar gal nuleksiu,gal ka naujo iskels
QUOTE(Aisuru @ 2011 10 25, 15:06)
Vis paskaitinėju čia, nors už pinigus jau labai seniai nebemezgiau. tik nemaniau, kad parašysiu. Bet paziurejau į laisvų darbų temą ir net kiek liūdna pasidarė:
Tokiai skarai siulai brangiau kainuoja.Bet jus mezgejeles idemiai isiziurekit,kiek cia klaidu pridaryta siaubas.As lygiai tokiu pat rasciuku skara turiu numezgusi,tik marga.Tai kai pamaciau
QUOTE(norwa @ 2011 10 25, 20:52)
Tokiai skarai siulai brangiau kainuoja.Bet jus mezgejeles idemiai isiziurekit,kiek cia klaidu pridaryta siaubas.As lygiai tokiu pat rasciuku skara turiu numezgusi,tik marga.Tai kai pamaciau
Klaidos klaidom,ne visi jas pastebi ,bet va kaina tokia tai manau visi pastebi .komentarui nerandu zodziu. Tiesiog labai gaila zmogaus taip nuvertinancio savo darba,brangu laika ir sveikata.