Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(juodauoga @ 2011 10 21, 17:18)
Čia tas naujas tinklapis prašo...kitur tinka ir fotki albumai ( turiu tokį senų seniausiai ) , cia  netinka.. rolleyes.gif
Kaip supratau, tie nemokami netinka:) sukurs mokamą, tada tiks cool.gif

juoda uoga, tai kodel tuomet neidejote viso sakinuko, o tik iskarpymus? Kaip tik sakiau, jog viskas tinka....
Parasiau temoje "Ieskome, kas pagamintu", pati jokiai auksarankei nerasiau, atsakiau tik susidomejusioms.
Pridedu informacija, galbut naudinga bus ir kitoms auksarankems - lygiai ta pacia ja gavo ir juodauoga, tik kazkodel iesko uzsleptu minciu tarp eiluciu, gaila, kad kai kurie zmones aplink save mato tik apgavikus, kai is esmes cia turejo buti grazi ideja - apjungti auksarankes, kuriancias vaikuciams, nes ir pati ne karta esu ieskojusi ivairiu ranku darbo darbeliu savo pipirams wub.gif prisiimu sau visas su svetaines kurimu susijusias islaidas ir pusei metu siuliau nemokama reklama... Nezinau, kaip toliau klostytusi, jeigu svetaine "isivaziuotu", reiketu daugiau investuoti i svetaines kurima, jeigu islaidu butu daug, tuomet galbut butu svarstoma ir del mokescio ar pan, bet apie tai dar net kalbos nebuvo....
Laiskiukas:

smagu, kad dalyvausite. Pridedu standartini sarasiuka, ko is Jusu reikes - is esmes truksta tik jusu prisistatymo (galima tam naudoti ir paskutini jusu sakinuka) ir nuotraukeliu
* keleto darbeliu nuotrauku
* nuorodos i Jusu svetaine (jeigu dar jos neturite, bet noretumete, galiu rekomenduoti, kas ja sukurtu uz 50-100 Lt) ar internetini albuma,
* 1-2 sakinuku aprasymo apie darbelius (kad lankytojai zinotu, ka kuriate)
* kontaktiniu duomenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sausainiukas*: 21 spalio 2011 - 18:46
Laba diena.
apie garbanotus šalikiukus kalbėjot-mūsų miestelyje neseniai buvo rudens mugė,ir tenais buvo prekiaujama įvairiais rankdarbiais-pvz-garbaniams siūliukais prekiavo po 14 lt(nako,lygtais),o gatavais šalikiukais po 30lt,riešinės kainavo nuo 30 iki 70lt,daugiausiai po 30lt buvo,su karoliukais,gražios,fainos,pledukai vaikiški-25-50lt,pirštinės raštuotos margos-8-12lt,ir dar n kitų gaminių,kurių kainos juokingos,palyginus.Auksarankių dauguma ne vietinės buvo.
Dabar susidūriau su problema-užsisqakė linines servetėles komplektuką-8mažesnes ir 1 didelę.Pgal matytas kainas jau baisu ir sakyt kiek tai galėtų kainuot-help,už ačiū tikrai nedarysiu cool.gif
Atsakyti
Teko lankytis Alytaus turguje tai jis net mirguliuoja nuo garbanotų šalikėlių ir kaina...20 litų.
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2011 10 21, 22:03)
Teko lankytis Alytaus turguje tai jis net mirguliuoja nuo garbanotų šalikėlių ir kaina...20 litų.

tai sedi matyt moterys turguje ir narplioja tuos salikiukus- ir greitai ir paklausus pirkinys ir grazu. Nors as asmeniskai jau buvau susigundziusi toky nusimegzti- bet kazkaip matyt per kompiutery atsiziurejau i juos. Nebemegzsiu...nors gal.. ai nzn. Gatveje dar nei vienos nemaciau vaikciojant su jais pasipuosusios.

ps. Gal kuri mamyte turi man atsiusti koda PhotoMix programos? Atsiprasau uz ne i tema. Buciau laaabai dekinga!
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2011 10 21, 19:41)
juoda uoga, tai kodel tuomet neidejote viso sakinuko, o tik iskarpymus? Kaip tik sakiau, jog viskas tinka....
Parasiau temoje "Ieskome, kas pagamintu", pati jokiai auksarankei nerasiau, atsakiau tik susidomejusioms.
Pridedu informacija, galbut naudinga bus ir kitoms auksarankems - lygiai ta pacia ja gavo ir juodauoga, tik kazkodel iesko uzsleptu minciu tarp eiluciu, gaila, kad kai kurie zmones aplink save mato tik apgavikus, kai is esmes cia turejo buti grazi ideja - apjungti auksarankes, kuriancias vaikuciams, nes ir pati ne karta esu ieskojusi ivairiu ranku darbo darbeliu savo pipirams  wub.gif  prisiimu sau visas su svetaines kurimu susijusias islaidas ir pusei metu siuliau nemokama reklama... Nezinau, kaip toliau klostytusi, jeigu svetaine "isivaziuotu", reiketu daugiau investuoti i svetaines kurima, jeigu islaidu butu daug, tuomet galbut butu svarstoma ir del mokescio ar pan, bet apie tai dar net kalbos nebuvo....
Laiskiukas:

oi zinokit nieko keisto,kad iesko zmones tarp eiluciu...kiek prisiskaitai apgavysciu tai nieko keisto schmoll.gif kiek apgautu auksarankiu,net su sutartimis-kurios nei pinigu nei darbeliu neatgavo...todel ir baisu kad kur nors neisivelti smile.gif
o as tikrai neapsisprendziu.nes mezgu gal but tik laikinai pardavimui...todel nezinau ar verta dar kur nors reklamuotis g.gif
QUOTE(Marmaledas @ 2011 10 21, 20:39)
Laba diena.
apie garbanotus šalikiukus kalbėjot-mūsų miestelyje  neseniai buvo rudens mugė,ir tenais buvo prekiaujama įvairiais rankdarbiais-pvz-garbaniams  siūliukais prekiavo po 14 lt(nako,lygtais),o gatavais šalikiukais po 30lt,riešinės kainavo nuo 30 iki 70lt,daugiausiai po 30lt  buvo,su karoliukais,gražios,fainos,pledukai vaikiški-25-50lt,pirštinės raštuotos margos-8-12lt,ir dar n kitų gaminių,kurių kainos juokingos,palyginus.Auksarankių dauguma ne vietinės buvo.
Dabar susidūriau su problema-užsisqakė linines servetėles komplektuką-8mažesnes ir 1 didelę.Pgal matytas kainas jau baisu ir sakyt kiek tai galėtų kainuot-help,už ačiū tikrai nedarysiu  cool.gif

manau apie 70lt,bet priklauso nuo dydzio ir t.t.
Atsakyti
Na galim cia ilgai bedavotis apie zemas mezginiu kainas, bet reiketu ivertinti ir tai, kad vis gi tai ne pirmo butinumo preke, be to mezgant kojines tai turbut ir nereikia noreti uzdirbti kaip ministrui.
Jei tai nebutu mano hobis, tai tikrai nemegzciau, nes kazkaip net nesugalvoju ka ir kokiais kiekiais reiketu mezgti, kad is to pragyventi.
O kas del serveteliu nerimo, tai mano asmenine nuomone tai neturetu buti labai brangu, nes jeigu mezgi tik pagal pateikta schema ir nesuki sau galvos del dydzio koks gausis, tai toks mezginukas tiesiog pasisedejimas prie televizoriaus. Man atrodo brangiau turetu kainuoti mezginiai, kuriuos mezgi pagal tam tikrus ismatavimus, nes tada sunkiau pataikyti, tenka ir ardyti ir pagalvoti ir paskaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 10 22, 13:53)
O kas del serveteliu nerimo, tai mano asmenine nuomone tai neturetu buti labai brangu, nes jeigu mezgi tik pagal pateikta schema ir nesuki sau galvos del dydzio koks gausis, tai toks mezginukas tiesiog pasisedejimas prie televizoriaus. Man atrodo brangiau turetu kainuoti mezginiai, kuriuos mezgi pagal tam tikrus ismatavimus, nes tada sunkiau pataikyti, tenka ir ardyti ir pagalvoti ir paskaiciuoti.

sutinku pilnai su Jūsų nuomone,bet kaip tuomet įkainuoti-pagal metrus-žiauriai daug išeis,nes 8 nemažos servetėlės,kad ir po lėkštėm tiktų,ne arbatinės,ir viena ovali nemaža.Metrų gaunasi daug,bet,kaip sakoma-pagal schemą,nereik galvos sukt.Tai kiek gi įsikainuot tokį dirbinį?aš irgi svarsčiau apie 70-80lt už darbą,plius siūlai(linas).Kažin ne per žiauru?
Ir dar-kiek gali kainuoti margai megzta kepurė 54-56cm galvai?raštas-šiaurietiškos snaigės)nu nežinau kaip jas kitaip įvardint),su antausiais ir bumbulu diiideliu,3spalvom megzta..
Atsakyti
AS kazkada labai labai seniai nesiau linines serveteles i salona, tai uz didele 50*50 berods, salone prase 120lt, as sau paprasiau 50lt, - sumokejo. Ir tai buvo prie daugiau negu 5 metus
Atsakyti
Na nerimui irgi reikia atidumo, pagal schema skaičiuoti akis ir pan. Daug kruopštumo reikia.. aš nėriau staltiese 120 x 80 cm už kuria sumokėjo 300 lt, bet prie jos prasedėjau 1,5 mėn. MAno artimieji kai matė kiek laiko ir darbo reikėjo sudėti, sakė be 500 lt net nekalbėtu, tai va čia manau kiek žmonių tiek nuomonių, dar ir darbas darbui nelygus...
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2011 10 22, 18:21)
dar ir darbas darbui nelygus...

tas tai taip-belekaip juk nedarai.Bet kokiu atveju turi būti padaryta kruopščiai(bent jau aš taip manau)
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 21, 23:19)

ps. Gal kuri mamyte turi man atsiusti koda PhotoMix programos? Atsiprasau uz ne i tema. Buciau laaabai dekinga! 

O ka ta programa daro?
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 10 22, 20:25)
O ka ta programa daro?

cia kaip picasa panasiai tik zymiai paprasciau ir greiciau susitvarko nuotraukos. Bet as kur parsisiunciau ta programa, padarai foto ir reikalauja kodo ivedimo. Zinau kad kai kurios merginos juos turi isivedusios ir labai smagu butu jei kuri man atsiustu jy i az.

labai labai atsiprasau uz offtocpica.
Atsakyti