Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 10 20, 20:39)
O kaip jums tokie komentarai?

zinok taip nieztejo pirstai paimt ir parasyk ten tai saliu mezgejai kad nusisneka..bet paskui kaizkaip giliai ikvepiau ir susilaikiau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 20, 22:42)
zinok taip nieztejo pirstai paimt ir parasyk ten tai saliu mezgejai kad nusisneka..bet paskui kaizkaip giliai ikvepiau ir susilaikiau  wacko.gif

Aha, aš , tai to jos įkvepimo mezgimui už kelis litus taip ir nesupratau doh.gif
Atsakyti
na nežinau aš manau, kad tokie žmonės tiesiog iš to negyvena, jie tai daro savo malonumui. Kiti žmonės leidžia klubams, sportui pinigus, o čia rankdarbiams, kur įkišus pinigus jie sugrįžta. Ji tenkinasi pačiu procesu, kol iš to proceso nereikia pirkti valgyti, mokėti už šildymą taip ir būną, tačiau pasipylus didesniems užsakymams, ir jei netyčia tampa pragyvenimo šaltiniu deja verčiasi viskas antraip. Suprantu žiūrint pikta gal darosi ypač toms ,kurios už rankdarbį turi pirkti duoną, kiaušinį, ir kaip pamatai, kad pusę dienos dirbusi net puskepalis duonytės neišeina doh.gif , bet čia kitas atvejis. Bet man paaiškinkit vieną paradoksą žinau keletą mezgėjų , kurios gamina brangokai , bet jos darbo turi tiek, kad yra eilė mėnesinė ar dar didesnė g.gif , o va kiti sėdi be darbo, nors daro ir pigiau unsure.gif
Atsakyti
ar ne viena nesusigundete,sausainiuko auksarankiu paieskomis.iesko mezgeju ir kitu auksarankiu,dirbanciu vaikiskus daikciukus,kuria svetaine,kur galima bus reklamuoti ir parduoti savo gaminius.jokie zmones pardavime nedalyvauja-zodziu nera tarpininku.kaip jums ?mane sugunde 4u.gif
Atsakyti
Daug nuomoniu, ivairios patirtys. Bet as asmeniskai nesuprantu stai tokios situacijos: viena internetine parduotuve, kuri prekiauja siulais ir visa kita reikalinga rankdarbiams, jie turi galerijas ir nori suburti rankdarbiautojas be jokiu tarpininku, kad demonstruotu savo darbelius ju galerijoje, kad uzsakovas darbeliu, galetu su jomis tiesiogiai susisiekti.
Kas juokingiausia, kad jie uz tai jokio atlygio nenori ir kiek kviete mezgeju, nei viena neatsiliepe.
Atsakyti
Gal aš kiek dabar ir atitrūkusi nuo darbų pagal užsakymus, tačiau niekur nepastebėjau tokios svetainės. Manau, kad per mažai jie skelbėsi. Todėl manau, jei ši informacija būtų įkelta čia, gal tikrai atsirastų norinčių... (aš manau tikrai prisijungčiau...)
Atsakyti
forumo taisykles neleidzia cia skelbtis, o pasiulymus jie siunte asmeniskai mezgejoms.
Jei ka domina rasykite man savo el pasta, o as perduosiu, jie susisieks
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 10 21, 13:15)
Gal aš kiek dabar ir atitrūkusi nuo darbų pagal užsakymus, tačiau niekur nepastebėjau tokios svetainės. Manau, kad per mažai jie skelbėsi. Todėl manau, jei ši informacija būtų įkelta čia, gal tikrai atsirastų norinčių... (aš manau tikrai prisijungčiau...)

as taip supratau,kad tos svetaines dar ir nera-tik bus.
Atsakyti
Sveikos, Auksarankės 4u.gif

Nemokamas sūris tik pelėkautuose smile.gif. Pasiūliau savo darbus tam naujam tinklapiui ir štai vienas iš atsakymo punktų, ko reikia : " * nuorodos i Jusu svetaine (jeigu dar jos neturite, bet noretumete, galiu rekomenduoti, kas ja sukurtu uz 50-100 Lt) ar internetini albuma"..tai iš asmeninio laiško citata....

Spręskit pačios, ar verta tęst draugystę su tokiais verslininkais g.gif

P.S siunčiu savo darbelius ir jų nuorodą daug kur, yra "N" tinklapių, kurie tikrai nemokamai juos sudeda, ir JOKIO užmokesčio už tai neprašo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 21 spalio 2011 - 15:26
QUOTE(juodauoga @ 2011 10 21, 15:14)
Nemokamas sūris tik pelėkautuose smile.gif. Pasiūliau savo darbus tam naujam tinklapiui ir štai  vienas iš atsakymo punktų, ko reikia  : " * nuorodos i Jusu svetaine (jeigu dar jos neturite, bet noretumete, galiu rekomenduoti, kas ja sukurtu uz 50-100 Lt) ar internetini albuma"..tai iš asmeninio laiško citata....

Spręskit pačios, ar verta tęst draugystę su tokiais verslininkais g.gif

P.S siunčiu savo darbelius ir jų nuorodą daug kur, yra "N" tinklapių, kurie tikrai nemokamai juos sudeda, ir JOKIO užmokesčio už tai neprašo

nesupratau mazhumele, kokio cia uzhmokeschio kas prasho? mastau.gif internetini albuma turi dauguma mezgeju (ir ne mezgeju) photobucket'as, flicr'as, picasa,- galybe nemokamu albumu unsure.gif
Sakychiau,- normalus pageidavimas,- norima apzhvelgti mezgejos darbus, o ne pasitenkinti aprashymu 'labai grazhiai mezgu' rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif nu joo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 21 spalio 2011 - 16:07
Čia tas naujas tinklapis prašo...kitur tinka ir fotki albumai ( turiu tokį senų seniausiai ) , cia netinka.. rolleyes.gif
Kaip supratau, tie nemokami netinka:) sukurs mokamą, tada tiks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 21 spalio 2011 - 16:23