Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(Blue Rose @ 2011 09 28, 08:35)
Aš pagal užsakymus nemezgu, tačiau yra tekę parduoti savo darbelių.
Kas man labiausiai nepatinka, kai ateina moteriškė ir sako: "ai, tai pati moku megzti-nerti, nėr čia kas veikti, tą tuniką nusinert, bet, va, laiko neturiu", kai pasakau kainą, puola aikčiot, kad siaubas, kaip brangu. Na, nežinau, ar nerta iš plonesnių nei MAXI, siūlų apytiksliai 60 dydžio tunika, raštas kombinuotas: visa viršutinė dalis airiški nėriniai, o apačia- paprastas kiauraraštukas, už 300 Lt. tiek jau baisiai ir brangu, tačiau mano nuomone siūlai plonučiai- vąšelis jiems tinkamas- 0.6- 0.7 mm, pats nėrinys didžiulis, pakankamai sudėtinga jo apdaila. Tiesą sakant, norėjau 400 ar net daugiau sakyt, gerai, kad nesakiau, tai būtų gal visai nugriuvus  biggrin.gif
Tai ką norėjau pasakyti, kad man nepatinka, jog durnesnių ieško: mol, pati moku nert, bet va, laiko neturiu, arba tingiu, o tu čia, kvaišele,  krapštykis pusdykiui, nes tau gi, patinka  doh.gif

Airiski neriniai man atrodo, beveik neikainojami. Ir 300 lt tikrai laabai mazai. doh.gif nes vien pagalvojus, kiek laiko uzima pagaminti didelio dydzio ruba su airiskais motyvais doh.gif
o tokiems aikciojimams "per brangu" geriausia pasiulyt nueit i kokius Gariunus ar Akropoli ir pe ispardavimus nusipirkt ka nors masines gamybos mirksiukas.gif

QUOTE(Ligvita @ 2011 10 01, 11:47)
Ka tik gavau is poencialios klientes laiska
"noreciau megstos suknutes, internete radau patinkancia, bet neiperku:)
tad noreciau suzinoti ar butu galima igyvendinti mano norus ir kaina "

O stai ir suknute
http://athleta.gap.c...c...&pid=879198

Bijau teks ja nuliudintui, nes pigiau tikrai nesigaus, dar brangiau gerokai...

mane tai nervina kai kuriu zmoniu poziuris, kad "parduotuvej per brangu, pigiau bus uzsisakyt pas mezgeja" doh.gif blink.gif toks gal is Tarybiniu laiku likes poziuris ar kaip g.gif Tikiu, kad pigiau moherinuke nusimegzt pas mezgeja nei pas Statkeviciu, bet lygint eiline masines gamybos parduotuve su mezgeja mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 10 08, 11:07)
mane tai nervina kai kuriu zmoniu poziuris, kad "parduotuvej per brangu, pigiau bus uzsisakyt pas mezgeja"  doh.gif  blink.gif  toks gal is Tarybiniu laiku likes poziuris ar kaip  g.gif Tikiu, kad pigiau moherinuke nusimegzt pas mezgeja nei pas Statkeviciu, bet lygint eiline masines gamybos parduotuve su mezgeja mega_shok.gif

Nu visgi šį kartą manau, kad įmanoma sutaupyt ant būtent tokios suknelės. Reikia kreiptis pas profesionalią mezgėją, kuri mezga naujoviška elektronine mezgimo mašina. Ir reiktų prašyt mezgėjos ne extra gaminio. Manau, kad už kokius 300lt įmanoma rast kas numegztų, net ir skaičiuojant su siūlais. Nu bet siūlų jau aišku reiktų kokios gal vernito pusvilnės dairytis babinose g.gif

Jeigu rankom megzt tokią suknelę, tai nesamonių nesamonė gaunasi doh.gif
Atsakyti
nereik ir super modernios masinos, visos masinos kurios mezga rastus gali tai ismegzti. darbo gal ir daugiau nes spalvu daugiau bet manau suma litais gautusi su siulais tokia pat o gal net ir mazesne ax.gif

pvz
QUOTE(zuzana* @ 2011 08 22, 20:04)
Suknutė, megzta iš merino vilnos. Dydis L. Tinka ir nėštukėms. Kaina 160 Lt. Vilnius. Siunčiu ir į kitus miestus
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 08, 12:50)
nereik ir super modernios masinos, visos masinos kurios mezga rastus gali tai ismegzti. darbo gal ir daugiau nes spalvu daugiau bet manau suma litais gautusi su siulais tokia pat o gal net ir mazesne ax.gif

pvz

Arba kaip akirera mezgimo masinu temoja idejo violetine suknele grynai macherine suknele, aisku pigi nebus nes darbo ir masina yra pakankamai daug, bet vistiek siek tiek pigiau negu tokia numegzti rankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 10 08, 10:07)
mane tai nervina kai kuriu zmoniu poziuris, kad "parduotuvej per brangu, pigiau bus uzsisakyt pas mezgeja"  doh.gif  blink.gif  toks gal is Tarybiniu laiku likes poziuris ar kaip  g.gif Tikiu, kad pigiau moherinuke nusimegzt pas mezgeja nei pas Statkeviciu, bet lygint eiline masines gamybos parduotuve su mezgeja mega_shok.gif

Na tarybiniais laikais geriau nebuvo. As pati mezgiausi sijona pas mezgeja mezgancia masina. Tai nors realiai reikejo 500 g. siulu, bet ji pareikalavo, kad atvezciau 1 kg is karto, kad jai nepritruktu ir kad po kelis kartus nevazineciau ir negaisinciau. Vis aikciojo kokie cia prasti mano siulai, kele kaina ir bedavojo, kad jau cia tai vargs su tokiu mezginiu. Dabar visaip stengiesi klijentui itikti ir pats siulus perki ir lakstai jei pritruksta ir tavo problema jei pasilieka ir tai neitinki.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 10 08, 14:02)
Na tarybiniais laikais geriau nebuvo. As pati mezgiausi sijona pas mezgeja mezgancia masina. Tai nors realiai reikejo 500 g. siulu, bet ji pareikalavo, kad atvezciau 1 kg is karto, kad jai nepritruktu ir kad po kelis kartus nevazineciau ir negaisinciau. Vis aikciojo kokie cia prasti mano siulai, kele kaina ir bedavojo, kad jau cia tai vargs su tokiu mezginiu. Dabar visaip stengiesi klijentui itikti ir pats siulus perki ir lakstai jei pritruksta ir tavo problema jei pasilieka ir tai neitinki.

jo ir dar numezgus pasako, ach, taip graziai atrode ant kitos mergytes, o vat mano mergaitei NETINKA... taigi neimsiu doh.gif lotuliukas.gif Klientas juk turi teise grazinti nepatikusia preke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 08, 14:07)
jo ir dar numezgus pasako, ach, taip graziai atrode ant kitos mergytes, o vat mano mergaitei NETINKA... taigi neimsiu  doh.gif  lotuliukas.gif Klientas juk turi teise grazinti  nepatikusia preke  doh.gif

o ka darot kai grazina, kaip su pinigais, ir ar is karto imat kazkokia dlai pinigu ar kaip g.gif nes is tikro esu girdejus atveju kaip va nepatiko ir neime, bet tai ka daryt tai mezgejai tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 08, 13:27)
o ka darot kai grazina, kaip su pinigais, ir ar is karto imat kazkokia dlai pinigu ar kaip  g.gif  nes is tikro esu girdejus atveju kaip va nepatiko ir neime, bet tai ka daryt tai mezgejai tada  cool.gif

Na ir nieko, nusirasai i nuostolius. Turiu keleta tokiu darbu. Svarbiausia, kad siulai klijenciu buvo. Mezgiau, matavosi, aikciojo kaip grazu ir dingo kai numezgiau, ir nezinau ka daryti. Parduot negaliu, nes siulai ne mano, sandeliuot irgi kazkaip jau vietos tuoj bus mazoka.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 08, 14:27)
o ka darot kai grazina, kaip su pinigais, ir ar is karto imat kazkokia dlai pinigu ar kaip  g.gif  nes is tikro esu girdejus atveju kaip va nepatiko ir neime, bet tai ka daryt tai mezgejai tada  cool.gif

na ir kas kad imi avansa.. nu jei nepatiko ... cia kaip maximoj, nuejai pasimatavai, nusipirkai ... namuose apsirengei, nu nepatiko nesi atgal ir atsiemi visus pinigus doh.gif vat taip kai kurios klientes pasielgia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 08, 14:13)
na ir kas kad imi avansa.. nu jei nepatiko  ... cia kaip maximoj, nuejai pasimatavai, nusipirkai ... namuose apsirengei, nu nepatiko nesi  atgal ir atsiemi visus pinigus  doh.gif  vat taip kai kurios klientes pasielgia    doh.gif

bet realiai tai ne mezgeja kalta, kad vienoks ar kitoks modelis netinka uzsakovei. daznai juk mezgam net nematydamos kam.Man taip nera buve, bet jei buciau numezgus pagal pateikta modeli ir ismatavimus, tai atgal turbut ir nepriimciau.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 10 08, 15:38)
bet realiai tai ne mezgeja kalta, kad vienoks ar kitoks modelis netinka uzsakovei. daznai juk mezgam net nematydamos kam.Man taip nera buve, bet jei buciau numezgus pagal pateikta modeli ir ismatavimus, tai atgal turbut ir nepriimciau.

o jei atsiuncia atgal ir reikalauja pinigu grazinimo . grasindama vartotoju teisemis g.gif

vat idomi kitu nuomone, kaip elgtis?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 08, 15:47)
o jei atsiuncia atgal ir reikalauja pinigu grazinimo .  grasindama vartotoju teisemis  g.gif

vat idomi kitu nuomone, kaip elgtis?

aciu dievui,nera teke ant tokios klientes pataikyt.Gal tada jau reiktu pries pradedant darba kokia sutarti pasirasyt ax.gif
Atsakyti