QUOTE(Blue Rose @ 2011 09 28, 08:35)
Aš pagal užsakymus nemezgu, tačiau yra tekę parduoti savo darbelių.
Kas man labiausiai nepatinka, kai ateina moteriškė ir sako: "ai, tai pati moku megzti-nerti, nėr čia kas veikti, tą tuniką nusinert, bet, va, laiko neturiu", kai pasakau kainą, puola aikčiot, kad siaubas, kaip brangu. Na, nežinau, ar nerta iš plonesnių nei MAXI, siūlų apytiksliai 60 dydžio tunika, raštas kombinuotas: visa viršutinė dalis airiški nėriniai, o apačia- paprastas kiauraraštukas, už 300 Lt. tiek jau baisiai ir brangu, tačiau mano nuomone siūlai plonučiai- vąšelis jiems tinkamas- 0.6- 0.7 mm, pats nėrinys didžiulis, pakankamai sudėtinga jo apdaila. Tiesą sakant, norėjau 400 ar net daugiau sakyt, gerai, kad nesakiau, tai būtų gal visai nugriuvus
Tai ką norėjau pasakyti, kad man nepatinka, jog durnesnių ieško: mol, pati moku nert, bet va, laiko neturiu, arba tingiu, o tu čia, kvaišele, krapštykis pusdykiui, nes tau gi, patinka
Kas man labiausiai nepatinka, kai ateina moteriškė ir sako: "ai, tai pati moku megzti-nerti, nėr čia kas veikti, tą tuniką nusinert, bet, va, laiko neturiu", kai pasakau kainą, puola aikčiot, kad siaubas, kaip brangu. Na, nežinau, ar nerta iš plonesnių nei MAXI, siūlų apytiksliai 60 dydžio tunika, raštas kombinuotas: visa viršutinė dalis airiški nėriniai, o apačia- paprastas kiauraraštukas, už 300 Lt. tiek jau baisiai ir brangu, tačiau mano nuomone siūlai plonučiai- vąšelis jiems tinkamas- 0.6- 0.7 mm, pats nėrinys didžiulis, pakankamai sudėtinga jo apdaila. Tiesą sakant, norėjau 400 ar net daugiau sakyt, gerai, kad nesakiau, tai būtų gal visai nugriuvus
Tai ką norėjau pasakyti, kad man nepatinka, jog durnesnių ieško: mol, pati moku nert, bet va, laiko neturiu, arba tingiu, o tu čia, kvaišele, krapštykis pusdykiui, nes tau gi, patinka
Airiski neriniai man atrodo, beveik neikainojami. Ir 300 lt tikrai laabai mazai. nes vien pagalvojus, kiek laiko uzima pagaminti didelio dydzio ruba su airiskais motyvais
o tokiems aikciojimams "per brangu" geriausia pasiulyt nueit i kokius Gariunus ar Akropoli ir pe ispardavimus nusipirkt ka nors masines gamybos
QUOTE(Ligvita @ 2011 10 01, 11:47)
Ka tik gavau is poencialios klientes laiska
"noreciau megstos suknutes, internete radau patinkancia, bet neiperku:)
tad noreciau suzinoti ar butu galima igyvendinti mano norus ir kaina "
O stai ir suknute
http://athleta.gap.c...c...&pid=879198
Bijau teks ja nuliudintui, nes pigiau tikrai nesigaus, dar brangiau gerokai...
"noreciau megstos suknutes, internete radau patinkancia, bet neiperku:)
tad noreciau suzinoti ar butu galima igyvendinti mano norus ir kaina "
O stai ir suknute
http://athleta.gap.c...c...&pid=879198
Bijau teks ja nuliudintui, nes pigiau tikrai nesigaus, dar brangiau gerokai...
mane tai nervina kai kuriu zmoniu poziuris, kad "parduotuvej per brangu, pigiau bus uzsisakyt pas mezgeja" toks gal is Tarybiniu laiku likes poziuris ar kaip Tikiu, kad pigiau moherinuke nusimegzt pas mezgeja nei pas Statkeviciu, bet lygint eiline masines gamybos parduotuve su mezgeja