Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(meskute231 @ 2011 09 28, 08:49)
iš mezgimo niekad negyvenau bet užsakymų karts nuo karto vis turiu. uždariau kioską ir čia SM. tiesiog palikau kad žmonės vienas per kitą rekomenduotų.
ir už pusdykę prisimezgiau jau.
dabar vienai mergytei pasakiau preliminarią kainą suknutės, pagal skaičiavimą už metrus, tai galvoja dar, brangoka. sutinku. bet kodėl tarkim už suknutės nunėrimą brangu trys šimtai, o tarkim odiniai batai ir dvigubai daugiau yr nebrangu. taip ir pasakiau kad noriu kokybiškų žieminių batų

Pacios uzsakoves tegu pabando uz 300 nusinerti suknele jei brangoka...juk kantrybes cia reikia laaabai daug. O jei ir nusiners pacios, tai uztruks tikrai ne savaite ir ne dvi..
Atsakyti
Aš pagal užsakymus nemezgu, tačiau yra tekę parduoti savo darbelių.
Kas man labiausiai nepatinka, kai ateina moteriškė ir sako: "ai, tai pati moku megzti-nerti, nėr čia kas veikti, tą tuniką nusinert, bet, va, laiko neturiu", kai pasakau kainą, puola aikčiot, kad siaubas, kaip brangu. Na, nežinau, ar nerta iš plonesnių nei MAXI, siūlų apytiksliai 60 dydžio tunika, raštas kombinuotas: visa viršutinė dalis airiški nėriniai, o apačia- paprastas kiauraraštukas, už 300 Lt. tiek jau baisiai ir brangu, tačiau mano nuomone siūlai plonučiai- vąšelis jiems tinkamas- 0.6- 0.7 mm, pats nėrinys didžiulis, pakankamai sudėtinga jo apdaila. Tiesą sakant, norėjau 400 ar net daugiau sakyt, gerai, kad nesakiau, tai būtų gal visai nugriuvus biggrin.gif
Tai ką norėjau pasakyti, kad man nepatinka, jog durnesnių ieško: mol, pati moku nert, bet va, laiko neturiu, arba tingiu, o tu čia, kvaišele, krapštykis pusdykiui, nes tau gi, patinka doh.gif

O gal tikrai labai jau daug pasakiau? Būtų labai malonu išgirsti komentarų.
Beje, veiksmo vieta- Panevėžys, klientė- panevėžietė. Čia dėl tikslumo, nes pagal miestus kainos tikrai nemažai diferencijuojasi.
Tikrai nesiruošiu pigintis, nes man jau geriau sau kažką pasidaryt, o ne svetimam už grašius akis gadintis, tiesiog įdomi kitų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
manau, kad kaina dar ir mazoka, as pati airisku neriniu neneriu, bet kiek teko matyti kainas.... Ir anau, kad ten ne cento nera per daug
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 09 28, 08:49)
taip ir pasakiau kad noriu kokybiškų žieminių batų

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Laba diena,

Labai suprantu visas auksarankes,- nes darbo, kantrybės ir sugaišto laiko , labai liūdna bet nieks nevertina. O labai gaila, kad žmonės nori išskirtinio rūbo,- už mažesnę kaina, nei kiniečių siūti doh.gif
Pati esu nunėrus kelis komplektėlius krikštynosm, kadangi kaina svyruoja nuo 250-150lt. užsakymų nėra daug, tačiau kaip sėdinčiai mamai namie pakanka, nes norisi papuošti ir savus vaikus ir save, savo šeimą smile.gif Liko du nerti krikštynų komplektukai - suknytės. Tiesiog pradžioj nunėriau kelias kaip reklamai - tai va noriu parduot ir ką manot nieks neperka, nežinau, gal kaina per aukšta, nors man ji juokinga jau . Atiduodu tikrai pigiai paskutines, nes noriu išparduot ir baigti nėrimus pagal užsakymus- o dabar nusprendžiau verčiau aš juos padovanosių pusseserių dukrytėm, nei visai dykai atiduosiu smile.gif

Sėkmės visoms darbuose palinkėsių, protingų, dosnių ir supratingų klienčių ir uždarbio, kuris atitinka jūsų, be galo dideles pastangas 4u.gif
Atsakyti
Neseku temos, bet prireike sukneles ir noreciau suzinoti, kiek apytixliai mocherinuke ta serveteline kainuotu (iki keliu, ilgom rankovem) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojuke: 29 rugsėjo 2011 - 19:09
[quote=Blue Rose,2011 09 28, 09:35]
Manau kad per daug neužsiprašėt, kažkaip reiktų keisti požiurį i šią meno rūšį nes man plaukai šiaušiasi kai mūsų darbus prilygina parduotuvinei masinei prekybai doh.gif aš irgi neseniai išgirdau - kam man pirkti iš jūsų , neapsimoka, HM nusipirkau už tiek ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butėė: 01 spalio 2011 - 08:30
Ka tik gavau is poencialios klientes laiska
"noreciau megstos suknutes, internete radau patinkancia, bet neiperku:)
tad noreciau suzinoti ar butu galima igyvendinti mano norus ir kaina "

O stai ir suknute
http://athleta.gap.c...c...&pid=879198

Bijau teks ja nuliudintui, nes pigiau tikrai nesigaus, dar brangiau gerokai...

Atsakyti
parasyciau, kad jei nori, jog pigiau gautusi- narpliotusi pati sita suknute. Kodel visos mano, kad klienciu laikas brangiau kainuoja nei mezgeju.. siusti tokias klientes 'kuo toliau'.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 10 01, 11:47)
Ka tik gavau is poencialios klientes laiska
"noreciau megstos suknutes, internete radau patinkancia, bet neiperku:)
tad noreciau suzinoti ar butu galima igyvendinti mano norus ir kaina "

O stai ir suknute
http://athleta.gap.c...c...&pid=879198

Bijau teks ja nuliudintui, nes pigiau tikrai nesigaus, dar brangiau gerokai...

Na rankom megzta tokia suknute NEIKAINOJAMA.
Del sitos suknutes reiktu kreiptis i mezgejeles mezgancias mezgimo masina, manau butu imanoma numegzti pigiau nei nurodyta (ar uz ta pacia kaina , siuntimas maziau kainuotu) mirksiukas.gif

QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 01, 12:12)
parasyciau, kad jei nori, jog pigiau gautusi- narpliotusi pati sita suknute. Kodel visos mano, kad klienciu laikas brangiau kainuoja nei mezgeju.. siusti tokias klientes 'kuo toliau'.

Klientes net neisivaizduoja koks tai darbas ir kiek tai kainuoja. Reikia kalbetis su klientem, aiskinti, pasakoti. O gal supratus principa ji kita karta kreipsis su labai paprastu noru.

Niekada nepavariau jokios klientes ir ju jau turiu nemazai, jei noras neigivendinamas stenguos paaiskinti kas kodel ir kaip...
Jei pirmas kontaktas malonus kliente sugrys.

Neseniai viena jauna mergina uzsake suknute (megzta masina) ir pastebejo mano vilkima ilga spalvinga megztuka iki zemes ir su kapisonu megzta rankom. Paklause kiek tai kainuotu? Atsakymas buvo 400. O ji atsakereiks pasitaupyti tokiam groziui. mirksiukas.gif

Ir dar viena idomi patirtis:

Gyvenu Briuselyje ir dalyvauju visokiuose menininku ir amatininku mugese.
Tai viena karta moteryte is indijos ciupinejo ciupinejo mano rankdarbius matos buvo atejus ideju ieskoti kazka sumurmejo savo vyrui is gestu ir israiskos supratau" tai cia nera ka veikt taip padaryti, ir dar tokia kaina!"
Praita savaitgali mugeje vienu momentu uzpludo kinieciu moteryciu burelis ir kad prades kuistis po mano prekes kainu klausineti analizuoti kaip padaryta.
Nenustebciau jei kokioj parduotuveje rasciau svo kurybasu etikete "made in china"
arba "made in india" uz penkis kartus mazesne kaina. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 01 spalio 2011 - 14:41
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 10 01, 15:28)

matai mamyte uogyte, as nemezgu uzsakymams...manau cia nekiekvienai tas duota- reikia netik moketi megzti, bet ir kantrybes tureti bendraujant su nesuprantanciomis ko nori klientemis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 10 01, 15:28)
Na rankom megzta tokia suknute NEIKAINOJAMA.
Del sitos suknutes reiktu kreiptis i mezgejeles mezgancias mezgimo masina, manau butu imanoma numegzti pigiau nei nurodyta (ar uz ta pacia kaina , siuntimas maziau kainuotu) mirksiukas.gif

na as jai parasiu, kad reiktu paieskoti mezgejos mezgancios masina
Atsakyti