Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

Įgudusių mezgėjų noriu paklaust, kiek imat už vyriško ilgo, puošto pynėmis, šaliko numezgimą g.gif ( klientė siūlus perka pati) Dėkoju, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2011 09 20, 15:39)
O aš ir pasibarsiu - ne tik kad tingim lietuviškai rašyt, bet šitiek klaidų - tai jau baisi gėda ir nepagarba kalbai (tebūnie ne visiems gimtajai).
O gal čia mobil. telefonų įtaka - greitai greitai, vis tiek visi supras, ka turėjau galvoj sad.gif

na ir pas jus matosi telefonu itaka-stai zodi "ką" rasote be nosines biggrin.gif
galu gale norisi greit parasyti o ne rasyt ir bijoti padaryti klaidu ar pan....
ir apskritai gal baigiame "ne i tema" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 20, 16:55)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 20, 16:55)
na ir pas jus matosi telefonu itaka-stai zodi "ką" rasote be nosines biggrin.gif
galu gale norisi greit parasyti o ne rasyt ir bijoti padaryti klaidu ar pan....

be įžeidinėjimų ir patyčių - piktybinės gramatinės klaidos lygiai toks pats neraštingumas, kaip ir kainodaros neišmanymas. Diskusija būtų kur kas konstruktyvesnė, jei prie progos pasinagrinėtume, kokie yra kainų nustatymo principai. Kol kas orientuojamasi į konkurentus.
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2011 09 20, 14:39)
O aš ir pasibarsiu - ne tik kad tingim lietuviškai rašyt, bet šitiek klaidų - tai jau baisi gėda ir nepagarba kalbai (tebūnie ne visiems gimtajai).
O gal čia mobil. telefonų įtaka - greitai greitai, vis tiek visi supras, ka turėjau galvoj sad.gif

Tai as jau nieko nebekomentuosiu, nes sedziu Biuselyje, kompiuteris vyro, klaviatura kitokia nei lietuvoj ir lietuvisku raidziu neturiu.
Bandysiu isireiksti taip: thumbup.gif tongue.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 20, 16:52)
be įžeidinėjimų ir patyčių - piktybinės gramatinės klaidos lygiai toks pats neraštingumas, kaip ir kainodaros neišmanymas. Diskusija būtų kur kas konstruktyvesnė, jei prie progos pasinagrinėtume, kokie yra kainų nustatymo principai. Kol kas orientuojamasi į konkurentus.

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, pasibariau ir pati suklydau fool.gif Beje, sms paprastai rašau lietuviškomis raidėmis. Čia nešiojamo kompiuterio klaviatūros nepatogumai...

Mamyte-uogyte, su jumis, kaip ir su kitomis mergaitėmis, kurios ne Lietuvoje, visai kita situacija irnesakyk.gif

Gaudvile, pritariu!!!
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 17, 02:24)
As ir skaicuoju pagal sumegztus metrus. Gaunas pakankamai tiksliai. Per valanda sumezgu 50 m, tiek plono tiek storo siulo. Mezgant su pynem daugiau siulo sueina tai ir kaina kyla, tik vat mezgant kiaurarasti is labai plonu siulu tai siulo maziau sueina, o darbo daug, tai kiaurarasciams kitas tarifas, brangesnis.

Tarkim susitariat numegsti megztinį ir Jūsų klijentės neklausia iš anksto kokia bus šio mezginio kaina? Ar pasakot orientacinę ir perspėjat, kad baigus megzti pasakysit konkrečiai suskaičiavusi? Suprantu, kad su laiku ateina patirtis, kai pažiūrėjus į modelį galit pasakyt kiek siūlų reikės. Bet kažkokia paklaida visada galima.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 09 21, 15:21)
Tarkim susitariat numegsti megztinį ir  Jūsų klijentės neklausia iš anksto kokia bus šio mezginio kaina? Ar pasakot orientacinę ir perspėjat, kad baigus megzti pasakysit konkrečiai suskaičiavusi? Suprantu, kad su laiku ateina patirtis, kai pažiūrėjus į modelį galit pasakyt kiek siūlų reikės. Bet kažkokia paklaida visada galima.

Preliminaria kaina visada pasakau is anksto ir puse kainos paimu, kaip uzsakymo garanta, pries pradedama dirbti.

Siaip jau zinau daugmaz kiek kokiam mezginiui reikia siulu, skaicuodama preliminaria kaina visada pridedu pora simtu metru, kliente visada patenkinta kai galutine kaina mazesne.

Dazniausiai ant siulu kamuoliuko buna nurodyti metrai ir kiek kamuoliuku ar gramu reikia megztiniui, belieka tik pasiskaicuoti.
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 21, 19:06)
Preliminaria kaina visada pasakau is anksto ir puse kainos paimu, kaip uzsakymo garanta, pries pradedama dirbti.

Siaip jau zinau daugmaz kiek kokiam mezginiui reikia siulu, skaicuodama preliminaria kaina visada pridedu pora simtu metru, kliente visada patenkinta kai galutine kaina mazesne.

Dazniausiai ant siulu kamuoliuko buna nurodyti metrai ir kiek kamuoliuku ar gramu reikia megztiniui, belieka tik pasiskaicuoti.

Labai ačiū už pasidalinimą patirtim.
Atsakyti
O man pasidarė smalsu - ar daug čia yra tokių kurioms mezgimas yra pagrindinis darbas ir pragyvenimo šaltinis g.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, darbštuolės.
Nežinau kur užklausti ax.gif gal nurodysit?
Mano dukra (15 m.) labai labai nori megzto megztuko su pynėm.
Aš asmeniškai neturiu tam laiko, darbas, mokslai ir pan.
Norėčiau užsisakyti. Patarkit kaip temoje man susirasti megzėją kurį siūlo paslaugas? Nes pagrinde mezgot sau ir savo šeimai 4u.gif
Ačiū.

P.S. Atsiprašau už klaidas, nes nesimokiau lietuviu kalbos. Esu samoučka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 09 26, 11:35)
Laba diena, darbštuolės.
Nežinau kur užklausti  ax.gif gal nurodysit?
Mano dukra (15 m.) labai labai nori megzto megztuko su pynėm.
Aš asmeniškai neturiu tam laiko, darbas, mokslai ir pan.
Norėčiau užsisakyti. Patarkit kaip temoje man susirasti megzėją kurį siūlo paslaugas? Nes pagrinde mezgot sau ir savo šeimai  4u.gif
Ačiū.

P.S. Atsiprašau už klaidas, nes nesimokiau lietuviu kalbos. Esu samoučka  4u.gif

čia skelbiasi labai daug rankdarbiautįojų.
Atsakyti