Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(SoJa @ 2011 09 17, 10:17)
Bet kaip Jus skaiciuojat tuos metrus, kai pavyzdziui visos mano klijentes nori zinoti galutine kaina dar pries pradedant megzti.

man irgi tas pats klausimas iškilo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 16, 20:15)
Siandien buvau siulu parduotuveje, ten pardaveja mezga pagal uzsakymus, tai paklausiau kiek ima uz darba. Tai ji  sake, kad skaiciuoja labai paprastai, ima uz  viena metra siulo 10 centu.

Pagalvojau, kad pardavėja gal ir nelabai tiesą pasakė. Primečiau kiek tada kainuotų sakykim servėtėlinės suknelės numezgimas. Dabar kaip tik mezgu tai paskaičiavau, kad visai sukniai sueis kažkur 7 matkeliai po 235m. Taigi
7x235x0.1=164,50 Lt ax.gif
Gal kas užsiimsit už tokią kainą? doh.gif

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 17, 02:24)
As ir skaicuoju pagal sumegztus metrus. Gaunas pakankamai tiksliai. Per valanda sumezgu 50 m, tiek plono tiek storo siulo. Mezgant su pynem daugiau siulo sueina tai ir kaina kyla, tik vat mezgant kiaurarasti is labai plonu siulu tai siulo maziau sueina, o darbo daug, tai kiaurarasciams kitas tarifas, brangesnis.

Bet sakykim paimam paprastą lygų mezgimą. Sumezgam storo siūlo 500 m ir plono siūlo 500 m. Gatavo darbo apimtis tai skirsis cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 13:50)
Nesusireiksminkite Grazute..tikrai niekas ant jusu cia neputojo - skirkite diskusijas ir gincus  doh.gif

Nemanau,kad susireiksminu,jei mano nuomone skiriasi nuo kitu.Gal didmiesti galima uz suknutes mezgima imti 300 ar daugiau,bet mazam miestuke nesupras.Geriau as pigiau numegsiu,bet darbo pastoviai turesiu.
Atsakyti
QUOTE(grazutee @ 2011 09 18, 15:36)
Nemanau,kad susireiksminu,jei mano nuomone skiriasi nuo kitu.Gal didmiesti galima uz suknutes mezgima imti 300 ar daugiau,bet mazam miestuke nesupras.Geriau as pigiau numegsiu,bet darbo pastoviai turesiu.

g.gif o kodel jus norit tik miestelio kaimynems megzt uz mazas kainas? g.gif mazas miestas nieko nereiskia schmoll.gif Klienciu galit turet ir is kitu miestu, kaip ne viena forumiete, gyvenanti nedideliam miestely, o gaminanti visai Lietuvai ir dar i uzsieni siuncia mirksiukas.gif
tereikia laiko, kantrybes ir ismones, ir klienciu, vertinanciu ranku darba, atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2011 09 17, 15:24)
Bet sakykim paimam paprastą lygų mezgimą. Sumezgam storo siūlo 500 m ir plono siūlo 500 m. Gatavo darbo apimtis tai skirsis  cool.gif lotuliukas.gif

Tai tama ir esme kad is storu siulu mezgas greiciau ir apimtis didesne tai darbo kaina mazesne, nei daikto megzto plonyciaias siulais. mirksiukas.gif

QUOTE(grazutee @ 2011 09 18, 15:36)

Matau turit tvirta nuomone siuo klausimu mirksiukas.gif tai labai gerai.
Tik pati mezgeja gali ivertinti savo darba.

Atsakyti
QUOTE(grazutee @ 2011 09 18, 16:36)
Geriau as pigiau numegsiu,bet darbo pastoviai turesiu.

Niu man tokia logika nesuprantama. Aš kitiems mezgu gana brangiai, nors esu iš mažo miesto. Jei kam per brangu, tai ką padarysi. Aš visada turėsiu kam megzti (trys vaikai, vyras, 2 sesės, mama ir t.t.) Aišku, mezgimas nėra mano pragyvenimo šaltinis. O jei ir būtų, kam arti už kapeikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 09 16, 11:49)
labai normali kaina manyčiau. Kas nemezga tas nesupras.......

drinks_cheers.gif

QUOTE(naiste777 @ 2011 09 18, 20:37)
Niu man tokia logika nesuprantama. Aš kitiems mezgu gana brangiai, nors esu iš mažo miesto. Jei kam per brangu, tai ką padarysi. Aš visada turėsiu kam megzti (trys vaikai, vyras, 2 sesės, mama ir t.t.) Aišku, mezgimas nėra mano pragyvenimo šaltinis. O jei ir būtų, kam arti už kapeikas  g.gif

Visiskai sutinku,kam arti uz kapeikas.Man atrodo,kad pacios mezgejeles kartais nuvertina savo darba,ko pasekoje atsiranda mezganciu vos neuzdyka,del ko labai gaila sad.gif
Atsakyti
Mezgimas nera mano pragyvenimo saltinis,ir as neariu,man mezgimas malonumas.Nuteiket mane optimistiskai,kur cia toi Lietuvoi kryze g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazutee: 19 rugsėjo 2011 - 18:02
QUOTE(grazutee @ 2011 09 19, 18:59)
kur cia toi Lietuvoi kryze  g.gif

štai čia krYzė, toI LietuvoI. Griūk negyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 19, 20:19)
štai čia krYzė, toI LietuvoI. Griūk negyvas  lotuliukas.gif

Tik saipytis ir mokam vieni is kitu ir izeidinet
Atsakyti
Aš tai jokio įžeidimo neišskaičiau g.gif
Netgi pastabos jokios nebuvo blush2.gif
Atsakyti
O aš ir pasibarsiu - ne tik kad tingim lietuviškai rašyt, bet šitiek klaidų - tai jau baisi gėda ir nepagarba kalbai (tebūnie ne visiems gimtajai).
O gal čia mobil. telefonų įtaka - greitai greitai, vis tiek visi supras, ka turėjau galvoj sad.gif
Atsakyti