QUOTE(grazutee @ 2011 09 15, 18:30)
Nesenai bazei maciau mocherine suknute,jei nemokeciau megzti vis vien nepirkciau,bet tai jau skonio reikalas.Is smalsumo paklausiau kiek kainuoja ir man mielai buvo paaiskinta,kad uz siulus 100lt.+darbas300lt.+100lt.uz tai kad jie pardavineja,viso 500lt.Man cia jau perlenkta,arba ir as per mazai uz savo darbus prasau.
Visu pirma skonio reikalas niekaip nesusijes su kaina. Galbut man Statkeviciaus rubas negrazus, ale tai tik mano skonis ir tiek
o 300 lt uz moherines sukneles numezgima tikrai yra labai mazai. Na pagalvokit, ta suknele intensyviai mezgant nuo ryto iki vakaro, savaite tikrai uztruksit. Priedo, sijonines dalies rastai, siulai beproto ploni... Tikrai reikalauja kruopstumo
As porai draugiu mezgiau moherinukes, uz darba emiau po 350 lt, manau, kad tikrai nedaug, bet as ivertinau tai, jog tai buvo mano pirmosios tokios suknytes, kurios tikrai netobulos.
QUOTE(loja5 @ 2011 09 16, 09:00)
As gana ilga laika mezgiau vienai moteriai kuri turi savo mezginiu krautuvele, gaudavau 15 lt uz kepuryte-salma, tikrai nesudetinga buvo megzt ir malonu, dabar po ilgesnes pertraukos vel uzsiprasiau pas ja darbuko, bet anot jos siulu kainos yra sukile (kazin ar tiesa
) tad ji duoda tik 12 lt uz zymiai sudetingesne kepuryte, atsisakiau
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion